yardım lütfen çok çaresiziz evliliğimiz tehlikede...

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
bayanlar fazla detaya girmek istemiyorum. ama yeni evliyim evliliğim tehlikede eşime yapılanlar var. kaç yere gittiysem isim alamıyorum. net cevap verilmıyor cevremizdeki düşmanı bilsek ona göre bizde önlem alırız diye düşünüyoruz eşimle yalvarırım bize yardım edin öğrenmeliyiz çünkü bu kişi kötülüğe doymayıp daha kötüsünü yapabilir .bize isim verebilecek bir falcı yada medyum arıyorum. sizlerden yardım istiyorum.

bayanlar fazla detaya girmek istemiyorum. ama yeni evliyim evliliğim tehlikede eşime yapılanlar var. kaç yere gittiysem isim alamıyorum. net cevap verilmıyor cevremizdeki düşmanı bilsek ona göre bizde önlem alırız diye düşünüyoruz eşimle yalvarırım bize yardım edin öğrenmeliyiz çünkü bu kişi kötülüğe doymayıp daha kötüsünü yapabilir .bize isim verebilecek bir falcı yada medyum arıyorum. sizlerden yardım istiyorum.

Bunlar sizce çözüm mü ?
Olay nedir bilmiyorum ama hayatızı etkileyen insanları hayatınızdan çıkarın.
İlişkilerinizde bir problem varsa uzman desteği alın.
En azından çözümü sağlıklı bir netice alırsınız.

kim olduğunu bilsem inanın çıkaracağım.dediğim gibi detaylı yazamadım yazamamda...bu fiziksel yada pskolojik bir durum değil...

Gozunuzu seveyim ne falcisi?? Falcinin kendine hayri olsaydi fal bakmak yerine Karunun hazinesini bulurdu.
Bırakın bu isleri. Bol bol dua edin. Allaha siginin. Eger evliliginizde duzelemeyeck seyler varsa asil sebebini bulun. Fala buyuye baglamayin.
Gidin bir psikologa bakin bakalim n.eyiniz varmis..
Bol bol da dua edin.

Ne yazıkki Türkiye de büyü sihir büyük ölçüde özellikle kırsal kesimlerde almi başını gidiyor bu turkiyenin gizli gerçeği yapan da var yaptıran da bu inkar edilemez bir durum bizde esinle madur olan taraftayiz . ben karşılık yaptırmak falan istemiyorum çevredeki dusmanimi bilmek istiyorym tek derdim bu. Metafizik le spirituelle ne bilim medyumlukla ilgilenenler bu bilgilere erisebiliyor

Ne yazıkki Türkiye de büyü sihir büyük ölçüde özellikle kırsal kesimlerde almi başını gidiyor bu turkiyenin gizli gerçeği yapan da var yaptıran da bu inkar edilemez bir durum bizde esinle madur olan taraftayiz . ben karşılık yaptırmak falan istemiyorum çevredeki dusmanimi bilmek istiyorym tek derdim bu. Metafizik le spirituelle ne bilim medyumlukla ilgilenenler bu bilgilere erisebiliyor

Buyu tabiki haktir ve var. Orasina iman ediyoruz. Ama medyumlardan falcilardan buyunun olup.olmadigini ogrenemezsiniz. Kendi uzerinizde büyü varsa bol bol nas felak okuyin Allah sifa verir.
Yaptirani bulsaniz ne olacak ki?? Allaha havale edin Allah onun cezasini ates olarak verecektir zaten..

Herkesten supheleniyoruz paranoyak olduk takıntı yaptı aklımdan atamiyorum kim diye kafayı yemek uzereyim anlaşılır gibi değil :KK43:

size büyü yapıldığı fikrini nasıl edindiniz merak ediyorum. Benim öz teyzem kendine yabancılaşma adında bir psikolojik rahatsızlık geçiriyor ve bu iki yıllık süre içinde psikologların yanında gitmediği hacı hoca falcı medyum hiçbir şey kalmadı çoğunda yanındaydım hepsi de bir büyü buldu hepsi de şöyle böyle çözersin dedi hepsine de para yedirdi bazısından isim aldı bazısından tarif peki sonuç ne oldu hala hasta hala kurtulamadı ve büyü yaptığını düşündüğü kişiyle kavgalar etti iki aileyi birbirinden uzaklaştırdı ve belki de benim hacı olan teyzem kul hakkına girdi ve günahların en büyüğünü işledi. uzun yazdım farkındayım ama demem yok ki böyle aramaya devam edebilirsiniz buladabilirsiniz ama sonuçları tahmin ettiğiniz kadar iyi olmayacaktır.

X