yardim olgun kadınlardan hoslanan erkek

Essegizemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
11
2
erkek arkadasimin daha once kendinden 10 yaş büyük bir kadinla mesajlarini yakaladim.benden önceymis.o bana asiliyordu diyor..ayrıldıktan sonra onun facebookuna baktim.devamli 30-35 yas ustu kadınlara istek gönderiyor.bu bir hastalık mi?aşk mi?nedir ??..fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
30 yaş üstü normal bence. 5 yaş ne ki? Bir 50 yaş deseydin olgun kadın istiyor derdim ama 30 yaş çok genç.

30 yaş üstü normal bence. 5 yaş ne ki? Bir 50 yaş deseydin olgun kadın istiyor derdim ama 30 yaş çok genç.
Ilk basta ben de oyle dusundum ama eklediklerinin yaslari tam yazmio ama buyuk yani iki çocuklu yani böyle serbest yasayan insanlar nasil desem belki daha bile fazla 50 yas degilde...

29 yaşında bir kadın olarak çok kırıldım, olgun kadın mı, sensin olgun, ben daha genceciğim :KK11::KK53:
kişilerin tuhaflığı derken? biz 25 yaş üstü kadınlar da çoğunlukla siz 25 yaş ve altı kadınlar gibi kendi yaş gruplarımız arasında bakınıyoruz işte, kendi yaşımızda, bizden 3-5 yaş büyük falan. ayrıca öyle 35 yaşında kadından çıtır erkek avcısı olmaz, onlar barda marda tanışıp işi pişirmişlerdir, numara falan alıp arada görüşüyorlardır, ben sana acı gerçeği söylemiş olayım.
o yaşta kadınlara istek göndermesi normaldir, kadın bekar, işi gücü var, bakımlı eeeee? yaşından ona ne, nüfusuna mı alacak, senin ex'in niyeti başka güzelim. geçmiş olsun.

Benim oturdugum apartmanda bir cift var kadin 60 yasinda Sevgilisi 33 yasinda.

Cinselikle alakasi yok bence .
Kimisi seviyo demekki yasli bayanlari veya olgun.

29 yaşında bir kadın olarak çok kırıldım, olgun kadın mı, sensin olgun, ben daha genceciğim :KK11::KK53:
kişilerin tuhaflığı derken? biz 25 yaş üstü kadınlar da çoğunlukla siz 25 yaş ve altı kadınlar gibi kendi yaş gruplarımız arasında bakınıyoruz işte, kendi yaşımızda, bizden 3-5 yaş büyük falan. ayrıca öyle 35 yaşında kadından çıtır erkek avcısı olmaz, onlar barda marda tanışıp işi pişirmişlerdir, numara falan alıp arada görüşüyorlardır, ben sana acı gerçeği söylemiş olayım.
o yaşta kadınlara istek göndermesi normaldir, kadın bekar, işi gücü var, bakımlı eeeee? yaşından ona ne, nüfusuna mı alacak, senin ex'in niyeti başka güzelim. geçmiş olsun.
Ya lütfen alınma su an cok üzüldüm yasli demek istemiyorum ya da kötü bişi ..sadece aradaki yaş farkını söylüyorum..

efsane kadına katılıyorum sensin olgun hıh:63::KK47: :payrıca efsane kadına yine katılıyorum adamın niyeti başka:stop:

alınmadım, şaka yapıyorum :KK49::KK50:
boş ver sen bu çocuğu onun gözü dışarda. işten çıkardığın adamla attığın kocayı geri alma demişler, kulağına küpe olsun.
Yani hani cocukluk döneminde anneye asiri düşkün bağımlı halde yasayan kopamayan erkekler varya acaba oyle mi diyorum yani tamamen cinsellik icin mi diyorsun aynen tanistigi tipler bar ortamindan degisik tipler... anlatmak istedigimi umarim anlatabilmisimdir

Yani hani cocukluk döneminde anneye asiri düşkün bağımlı halde yasayan kopamayan erkekler varya acaba oyle mi diyorum yani tamamen cinsellik icin mi diyorsun aynen tanistigi tipler bar ortamindan degisik tipler... anlatmak istedigimi umarim anlatabilmisimdir
ay yok be canım. o yaşta kadından 25 yaşında kazık kadar adama anne mi olur. ima etse don paça kapının önüne koyar. korkma sevgilin kendinden yaşlı kadınların parasını da yemiyor.
beraber olduğu kadınlar, bekar, gelip geçici ilişkiden daha uzun ve baş ağrıtan bir gönül ilişkisi düşünmeyen ve temelde senin sevgilini de iplemeyen, sevgilinle yatıp sonra aramayan kadınlar. yok yani öyle değişik bir tip falan ortada, erkekte görüp olağan karşıladığınız şeyleri kadınlarda garipsemeyin, olur böyle. herkes mutlu aile yuvası aramıyor işte.
ama sevgilin (eski sevgilin) de seni aldatır haberin olsun, ki aldatmıştır da.
yaşadığı ettiği umurumda değil de, seninleyken de o numaralar o profiller duruyorsa alışmış kudurmuştan beterdir durumu var ortada.

Kızlar benim bir bucuk senelik bir iliskim vardi.bir kac gun once bitti.ikimizde 25 yasindayiz.erkek arkadasimin daha once kendinden 10 yaş büyük bir kadinla mesajlarini yakaladim.benden önceymis.o bana asiliyordu diyor..sorun gecmisi degil kisilerin tuhafligi..ayrıldıktan sonra onun facebookuna baktim.devamli 30-35yaş üstü böyle bakimli sari sacli kadinlara istek gönderiyor.ben buna anlam veremiyorum.bu bir hastalık mi?aşk mi?nedir ?? Üzgünüm..fikirlerinizi bekliyorum.
Sizden öncesi sizi pek ilgilendirmez adı üstünde geçmiş,ama Facebook'tan neden kadınlara arkadaşlık isteği gönderiyor galiba kadınları tanımıyor amacı ne öncelikle bunu öğrenmeye çalışın.HoppaHoppa

ay yok be canım. o yaşta kadından 25 yaşında kazık kadar adama anne mi olur. ima etse don paça kapının önüne koyar. korkma sevgilin kendinden yaşlı kadınların parasını da yemiyor.
beraber olduğu kadınlar, bekar, gelip geçici ilişkiden daha uzun ve baş ağrıtan bir gönül ilişkisi düşünmeyen ve temelde senin sevgilini de iplemeyen, sevgilinle yatıp sonra aramayan kadınlar. yok yani öyle değişik bir tip falan ortada, erkekte görüp olağan karşıladığınız şeyleri kadınlarda garipsemeyin, olur böyle. herkes mutlu aile yuvası aramıyor işte.
ama sevgilin (eski sevgilin) de seni aldatır haberin olsun, ki aldatmıştır da.
yaşadığı ettiği umurumda değil de, seninleyken de o numaralar o profiller duruyorsa alışmış kudurmuştan beterdir durumu var ortada.
Benimleyken yoktu herseyi didik didik ediyordum ve bundan bikti sanirim..kendimi kuculttum haklisin aldatir suphem yok ama insan deger verdiginde cok üzülüyor.garip bi durum.zaten obsesif bozuklugu olan bi adam.sanirim unutmam ve hayatima bakmam lazim

X