- 27 Şubat 2015
- 37
- 18
- 39
3 yıllık evliyim. 5 aydır korunmuyorum. Son adet tarihim 28 ocak. Ondan önce de 26 aralık. Henüz adet gecikmesi yaşamadım ama kasıklarımda son iki gündür ara ara batma hissi oluyor. Ağrı diyebileceğim kadar şiddetli değil ama kendini hissettirecek kadar acıtıyor.
Dün mobilyalarımın yerini değiştirip büyük bi temizlik yaptım. Gece 12 sularında da kahverengi Bi akıntı geldi. Şimdi bu akşam ağrımda hafif şiddetlendi. Vücut ısım 37°C.
Kan testi için kliniği aradım "Gecikme yaşayın 1 gün bile olsa öyle yapalım tahlil" dediler. Eczaneyi aradım "Test kitleri henüz doğru yanıt vermez ,adetiniz 1 hafta geciksin." dediler. İnternete baktıkça kafam karışıyor.
Dış gebelik?
Düşük?
Yerleşme kanaması?
Bebek yoksa sorun yok. Varsa ve yerleşme kanamasıysa da sorun yok ama düşük ya da dış gebelik olabilir mi?
Korkuyorum... Ne yapacağımı bilmiyorum.
Teşekkürler şimdiden...
Dün mobilyalarımın yerini değiştirip büyük bi temizlik yaptım. Gece 12 sularında da kahverengi Bi akıntı geldi. Şimdi bu akşam ağrımda hafif şiddetlendi. Vücut ısım 37°C.
Kan testi için kliniği aradım "Gecikme yaşayın 1 gün bile olsa öyle yapalım tahlil" dediler. Eczaneyi aradım "Test kitleri henüz doğru yanıt vermez ,adetiniz 1 hafta geciksin." dediler. İnternete baktıkça kafam karışıyor.
Dış gebelik?
Düşük?
Yerleşme kanaması?
Bebek yoksa sorun yok. Varsa ve yerleşme kanamasıysa da sorun yok ama düşük ya da dış gebelik olabilir mi?
Korkuyorum... Ne yapacağımı bilmiyorum.
Teşekkürler şimdiden...
Son düzenleme: