Yardım rica ediyorum!

ViolenCia

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
37
18
39
3 yıllık evliyim. 5 aydır korunmuyorum. Son adet tarihim 28 ocak. Ondan önce de 26 aralık. Henüz adet gecikmesi yaşamadım ama kasıklarımda son iki gündür ara ara batma hissi oluyor. Ağrı diyebileceğim kadar şiddetli değil ama kendini hissettirecek kadar acıtıyor.
Dün mobilyalarımın yerini değiştirip büyük bi temizlik yaptım. Gece 12 sularında da kahverengi Bi akıntı geldi. Şimdi bu akşam ağrımda hafif şiddetlendi. Vücut ısım 37°C.

Kan testi için kliniği aradım "Gecikme yaşayın 1 gün bile olsa öyle yapalım tahlil" dediler. Eczaneyi aradım "Test kitleri henüz doğru yanıt vermez ,adetiniz 1 hafta geciksin." dediler. İnternete baktıkça kafam karışıyor.
Dış gebelik?
Düşük?
Yerleşme kanaması?

Bebek yoksa sorun yok. Varsa ve yerleşme kanamasıysa da sorun yok ama düşük ya da dış gebelik olabilir mi?

Korkuyorum... Ne yapacağımı bilmiyorum.

Teşekkürler şimdiden...

Son düzenleme:
3 evliyim. 5 aydır korunmuyorum. Son adet tarihim 28 ocak. Ondan önce de 26 aralık. Henüz adet gecikmesi yaşamadım ama kasıklarımda son iki gündür ara ara batma hissi oluyor. Ağrı diyebileceğim kadar şiddetli değil ama kendini hissettirecek kadar acıtıyor.
Dün mobilyalarımın yerini değiştirip büyük bi temizlik yaptım. Gece 12 sularında da kahverengi Bi akıntı geldi. Şimdi bu akşam ağrımda hafif şiddetlendi. Vücut ısım 37°C.

Kan testi için kliniği aradım "Gecikme yaşayın 1 gün bile olsa öyle yapalım tahlil" dediler. Eczaneyi aradım "Test kitleri henüz doğru yanıt vermez ,adetiniz 1 hafta geciksin." dediler. İnternete baktıkça kafam karışıyor. Dış gebelik?
Düşük?
Yerleşme kanaması?

Bebek yoksa sorun yok. Varsa ve yerleşme kanamasıysa da sorun yok ama düşük ya da dış gebelik olabilir mi?

Korkuyorum... Ne yapacağımı bilmiyorum.

Teşekkürler şimdiden...
Canım test yapmadan sonucu bilemezsin kan testi yap benimde bu ara kasıkta batma oluyor ama ağrı tarzında değil hayırlısı bakalm Rabbim gönlüne göre versin canım..

acele teme bekle gunun gecsin.aklinaniye kotu sey getiriyorsunki.benim gunum 23 subatti ben hala test yapmadim.dis gebelik olsa bile hemen anlasilmiyor ondada biraz zaman lazim.belki hamiledirsin oyle dusun.hamilelikte igne batmasi gibi batma oluyor bekle en guzeli

acele teme bekle gunun gecsin.aklinaniye kotu sey getiriyorsunki.benim gunum 23 subatti ben hala test yapmadim.dis gebelik olsa bile hemen anlasilmiyor ondada biraz zaman lazim.belki hamiledirsin oyle dusun.hamilelikte igne batmasi gibi batma oluyor bekle en guzeli

Teşekkürler cevap için. Acele etmek değil aslında korktum biraz. Ne olduğunu bilememek rahatsız edici. Ağrım olması, bu kahverengi akıntı acayip üşüyorum. Kan testi yapmak istemedi klinik günüm geçmeden. İdrar tahlili de sonuç vermez daha erken deyince eczane bir cevap alabilme şansımda ortadan kalkmış oldu. Son 2-3 saattir de bel ağrısı başladı.

Garip yanı şu ki ben regl dönemlerimde ağrı yaşamam. Ve hep sabah uyandığımda kanama başlamış olur yoğun bi şekilde. Hiç gün içinde hastalandığımı bilmiyorum mesela. Bu olanlar pek tanıdığım durumlar değil. O nedenle korktum.:KK64:

bendede ayi durum var asiri usume geliyor ara ara agrim oluyor adet gorecek gibi midemde kotu.ben pazartesi hala olmazsa testi yapacagim ogun tam 1 hafta olcak gunum geceli.hayirlisi

hepimiz icin hayirlisi olur insallah.ben hamile deyilsemde bir sorunum var galiba cok fenayim asiri halsizlik ve kokulari cok hisediyorum kalbimde hizli atiyor fenalik geliyor astim hastasiyim bide.hamile deyilsem bi doktora giderim en azindan gecmezse sebebini ogrenmeye

hepimiz icin hayirlisi olur insallah.ben hamile deyilsemde bir sorunum var galiba cok fenayim asiri halsizlik ve kokulari cok hisediyorum kalbimde hizli atiyor fenalik geliyor astim hastasiyim bide.hamile deyilsem bi doktora giderim en azindan gecmezse sebebini ogrenmeye
İlk bebeğin mi olacak? Bence hamilesin. Herşey bi tarafa 1 hafta gecikme yaşamışsın baksana! :)

Nasıl bu kadar sabırlı olunuyor yahu var mı bir yöntemi. 1 hafta olmuş hala test yapmışsın

eger olursa bu ucuncu bebegim olacak iki tane var.hafta sonu oldugu icin test alamiyorum her yer kapali.mecburen yarin yapacagim testi ben yurtdisindayim.erken yapmak istemedim cunku bagzen normal de gecikme olabiliyor.bundan oncede bir dusuk yasadim iki ay once.

X