yardım://

elif_2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
1
0
35
kızlar merhabaa.bende işin içinden çıkamayınca buraya yazmaya karar verdim.iki yıllık bi ilişkim var.eylül ayında nişanlandım.bu eylülde de düğünüm olacak.ama işler ciddiye bindikçe içim tereddütlü olmaya başladı.nişanlımın telefonunda arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını yakaladım.işte kızların oynaması hala aklımdan çıkmıyor adamı yoldan çıkarcaklar.bidakinde benden vs. vs... bu da bana göre bi aldatma türüydü.ben uyurken gitmiş.sonra yeminler pişmanlıklar..ona göre ufak bi eğlenmeymiş.peki ben bida nasıl güvenicem.evlendiğimizde yakalasam asıl ozamn işin içinden nasıl çıkarım:/ ve bu tarz aldatmaları da önceki kız arkadaşlarında yapmış güya beni sevdiği için bana yapmamış.belkide ben duymadığım yakalamadığım için diyorum artık kendime.daha birsürü şeyler ...

kızlar merhabaa.bende işin içinden çıkamayınca buraya yazmaya karar verdim.iki yıllık bi ilişkim var.eylül ayında nişanlandım.bu eylülde de düğünüm olacak.ama işler ciddiye bindikçe içim tereddütlü olmaya başladı.nişanlımın telefonunda arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını yakaladım.işte kızların oynaması hala aklımdan çıkmıyor adamı yoldan çıkarcaklar.bidakinde benden vs. vs... bu da bana göre bi aldatma türüydü.ben uyurken gitmiş.sonra yeminler pişmanlıklar..ona göre ufak bi eğlenmeymiş.peki ben bida nasıl güvenicem.evlendiğimizde yakalasam asıl ozamn işin içinden nasıl çıkarım:/ ve bu tarz aldatmaları da önceki kız arkadaşlarında yapmış güya beni sevdiği için bana yapmamış.belkide ben duymadığım yakalamadığım için diyorum artık kendime.daha birsürü şeyler ...
Affetme bida yaparsa evlendikten sonra nolacak hem simdi guven de vermemis sana erkek mi yok. Yol yakinken don

Yardıma ihtiyacım var..
2 hafta sonra düğünüm var. Ve anlamsız bir şekilde duygu karmaşıklığı yaşıyorum. Çok tedirginim ve fazlasıyla korkularım var. Duygularımı hissedemiyorum. Yol ayrımındayım. Alışveriş sürecinde bi takım sıkıntılar yaşandı ve ben bi çok şeyden soğumaya başladım. Korkuyorum.. ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklım karmakarışık. Benim yüksek sesle söyleyemedigim seyi nisanlimdan bekliyor gibiyim. Bu zamana kadar herşey çok güzeldi. Gözlerimin ici öyle güzel guluoduki.adeta büyü yapılmış gibi hissediyorum. Darmadağınım. Boyle yaşayan oldumu Hiç? Bu süreçte normal mi. Yoksa duygularımımi yitiridim..

Yardıma ihtiyacım var..
2 hafta sonra düğünüm var. Ve anlamsız bir şekilde duygu karmaşıklığı yaşıyorum. Çok tedirginim ve fazlasıyla korkularım var. Duygularımı hissedemiyorum. Yol ayrımındayım. Alışveriş sürecinde bi takım sıkıntılar yaşandı ve ben bi çok şeyden soğumaya başladım. Korkuyorum.. ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklım karmakarışık. Benim yüksek sesle söyleyemedigim seyi nisanlimdan bekliyor gibiyim. Bu zamana kadar herşey çok güzeldi. Gözlerimin ici öyle güzel guluoduki.adeta büyü yapılmış gibi hissediyorum. Darmadağınım. Boyle yaşayan oldumu Hiç? Bu süreçte normal mi. Yoksa duygularımımi yitiridim..

Bu süreçte normal değil aksine daha çok bağlanıyor insan .Aklında en ufak bir noktanın 4 de 1 i kadar süphe varsa .Bitirmelisin . Evlilik değişik birşey çünkü böýle kapiyi kilitlersin unutur geri donersin ya bir daha heh oyle iste herseyi geri don don incele ama normal degil yasadiklarin alisveriste benimde skntlarm olmustu ama ben bunu direk bitsin hicbisey istemiyorum ben tek ayni yuvaya girmek istiyorum demistim icimden hicbirseyin onemi yoktu .ama kafana boyle seyler geliyorsa bitirmelisin sinyali veriyor beyninin ince ele sık doku derim

Simdi affedersen evlendikten sonrada yapar nisanliyken bırakmayan evlenince hic birakmaz die düşünür bence

Bencede affetme. İşin ciddiyetinin farkına varsın. Belki de gerçekten bi hatadır ve bir daha yapmaz. Seni kaybedeceğini ona hissettir.

benim hayat felsefem bu konularda "taviz tavizi doğurur".her seferinde dahada laçka bir hal alir durumlar.eski svgilerini sevmiyormus yapmus sizi seviyormus felan..bu sozlere inanmak istediginiz icin inanirsiniz sizde biliyorsunuzdur.onlardan bir farkinizin olmadigini.hayatindaki kimse ona deger vermeyen sizede vermez zaten..hayat sizin siz bilirsiniz..ben olsam kaldiraram bu durumu.hakkinizda hayirlisi..

Kalbinin sesini dinle.. akıl veren herzaman çok biz burda o adamı tanımıyoruz ki niyetini tahmin edelim..bunu en iyi sen bilirsin.. hangi durumda nasıl karşılık verir veya bir hareketinin altında ne yatıyor gibi sorulara cevap verebiliyosun değilmi o halde bunuda sakince düşün aldatilirsam asla affetmem diyen kadın aldatilmamis kadındır bekara koca basamak kolay..kimse sevilmeyide aldatilmayida başına gelmeden bilemez.

Ömür boyu düşünmekten iyidir ciddi durum Seni mecbursun diye düşündüröüş bırakıp başka bul

Ömür boyu düşünmekten iyidir ciddi durum Seni mecbursun diye düşündürmüş bırakıp başka bul

X