Yardım!

XXX77

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
100
10
98
İzmir
Kızlar merhaba. Ya pek sanmıyorum ama yinede tedirgin oldum danışmak istedim. En son 1 mayısta adet oldum normalde hep düzenli gelir bazen 30a çıkmışlığı vardır sadece 2-3 sene önce falan bir yada iki kere 40güne çıkmıştı onun dışında hep düzenli adetlerim yani.Bu zaman oldu hala adet görmedim 38 gün oldu. 22-23 mayıs gibi ilişki yaşadım bide kilo aldırıcı bombax diye bi toz kullanıyorum acaba o geciktirmiş olabilir mi ki sizce yani o toz sayesinde iştahım arttı kilo aldım falan 10 günde ama bi yandan da adet belirtisi olarak yüzmde sivilce çıkar hep aynı yerde o da çıktı baş ağrısı faaln da oldu ama adetten ses yok :/ yani hamile olasılığı düşük gibi geliyo bana çünkü eminiz çok dikkatliyiz ama yinede size de bi danışayım dedim.Cumaya kadar gelmezse test alıcam en kötü.Yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba. Vücuttaki beslenme değişikliği, kilo artışı veya azalışı gibi durumlar adet düzenine etki eder. Ben de bu durumu yaşadım tam 4 ay olmadım geçmişte

Merhaba. Vücuttaki beslenme değişikliği, kilo artışı veya azalışı gibi durumlar adet düzenine etki eder. Ben de bu durumu yaşadım tam 4 ay olmadım geçmişte

Hadi ya hiç bilmiyodum :/ 4 ay çok fazla bi süre değilmi? senin neyden kaynaklı olmuştu öyle peki düzelmesi için bişey yaptın mı yada yapılmalı mı biliyomusun?

Ben beslenme şeklimi değiştirmiştim kilo vermiştim. Ondan kaynaklıydı. Bi daha hiç yaşamadım gecikme. Sana tavsiyem yoğun diyetler veya bir anda beslenme alışkanlıkları değişikliğinden kaçın. Aldığın haplar takviyeler vsyi de doktoruna danış. Çünkü böyle etkiler yaratabiliyor. Yumurtlaman düzensizleşebilir, çok sürekli hale gelirse menopoz erken yaşlara inebilir . Bu dediklerim seninle ilgili değil, çok genel. Adet düzensizliklerini önemsemek ve önlemek gerek her türlü.

Adetim geldi bugün çok şükür.. Bi sonraki ay da aynısı olursa kullandığım takviyeden kaynaklıdır o zaman kesin. doktora gidip iyice öğrenmek lazım tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…