yardıma ihtiyacım var lütfenn..

suleekocaa58

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
165
4
27
arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var sevgilim o zamanlar da karışıyordu ama yaşım daha olgun değildi hoşuma gidiyordu şimdi çok bunaldım giydiğime dışarı cıkmama herşeye karışır oldu yakında düğün var gitme diyo eskı erkek arkadaşım akraba olduğumuz için gelebilirmiş felan diyo bana

Aynı şeyi yaşayan arkadaşlar o şekilde kabullenmen gerektiğini söylemiş el mecbur demekki göbek bağı aynı anda kesildi falan iae. Arkadasim ne yapacaksın senin aklın fikrin yok mu da karışıyor yol ver gitsin aklım bana yeter de geç

Şimdiden önünü kesmezsen evlenince hiç kesemezsin.Kartlarını açık oyna,ben böyleyim,kabul edersen tavrında ol.
Giyme dediği şeyi giyersen ne olur ? Seni döver mi,ayrılır mı,en kötü ne yapar ? Bu sebeple ayrılması seni ne derece üzer ?
Bunları düşün.Onun fikirlerini kanun gibi önemseme.Her uyarısını dikkate almayıp mantıksız bulduklarını geçiştir.
"Amaan sen de iyice abarttın" veya "yok artık tamam dedikçe saçmalamaya başladın" şeklinde...
Azıcık umursamaz olabilirsin.Baktın hala üstüne geliyor o zaman ciddi bir karar alman gerekebilir.

Bu şekilde olupta hayatını sürdürenlerde var kıskanç insanlar evde mi kalsın bende kıskancım yapım gereği. Hemen aman ayrıl aman olmaz diyip kestirip atmak bana göre mantıksız. Evet zor bişey ama bence sevince üstesinden gelinebilir bişey.

Baban mi, atan mi, mecbur musun?? Yedigin ekmegin parasini mi oduyor? Istemiyorsan koy tekmeyi gec, mecbur musun bu herife?

Ekmek paranizi saglayan kisiden baska kimseye mecbur degilsiniz arkadaslar, bunu unutmayin.
Şimdiden önünü kesmezsen evlenince hiç kesemezsin.Kartlarını açık oyna,ben böyleyim,kabul edersen tavrında ol.
Giyme dediği şeyi giyersen ne olur ? Seni döver mi,ayrılır mı,en kötü ne yapar ? Bu sebeple ayrılması seni ne derece üzer ?
Bunları düşün.Onun fikirlerini kanun gibi önemseme.Her uyarısını dikkate almayıp mantıksız bulduklarını geçiştir.
"Amaan sen de iyice abarttın" veya "yok artık tamam dedikçe saçmalamaya başladın" şeklinde...
Azıcık umursamaz olabilirsin.Baktın hala üstüne geliyor o zaman ciddi bir karar alman gerekebilir.
sen tarafını belli edersin gidersen dedi

Sizde ona karısın belki sizi anlar.Giydiginize karısması konusunda sen varken yanımda kimse bakamaz deyip gaz verin :KK53:

çözüm olarak ne yapıyorsun
Ben seni aldatmam senin arkandan is cevirmem biliyorsun diyorum.bana guvenmiyormusun diyorum.herseyi acik acik konsuruz gizlimz saklimiz yok.ha yalan soylcksende yakalnmcn cnm yakalanrsan kotu :) bide bende en etkili yontem bana yaptgnn aynisini yapyrm ozamn beni anliyo.mesela onu hic olmck bi kizdan kiskanyrm nurnundan gtrym ozamn oda beni rht brkr

Ben seni aldatmam senin arkandan is cevirmem biliyorsun diyorum.bana guvenmiyormusun diyorum.herseyi acik acik konsuruz gizlimz saklimiz yok.ha yalan soylcksende yakalnmcn cnm yakalanrsan kotu :) bide bende en etkili yontem bana yaptgnn aynisini yapyrm ozamn beni anliyo.mesela onu hic olmck bi kizdan kiskanyrm nurnundan gtrym ozamn oda beni rht brkr
huy olunca kolay değişmiyor

X