yardıma ihtiyacım var :(

hanifelif

acemi anne :)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
4
0
36
arkadaşlar merhabalar ben 22 ocakta doğum yaptım cok guzel bir kızım elifim dunyaya geldi.ama birç oğunz gibi acemi anneyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.en onemlı sıkıntım da kılolar :KK43: emziren annelere sesleniyorum sut mıktarını azaltmadan diet yapmanın mumkunu var mı?

arkadaşlar merhabalar ben 22 ocakta doğum yaptım cok guzel bir kızım elifim dunyaya geldi.ama birç oğunz gibi acemi anneyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.en onemlı sıkıntım da kılolar :KK43: emziren annelere sesleniyorum sut mıktarını azaltmadan diet yapmanın mumkunu var mı?
Yapabilirsin canim ama oyle agir diyetler degil,ekmek hamur isi kizartmalardan uzak dur.logusayken canin tatli cok istiyor dogal seker tuketmeye calis,bal pekmez ve meyve gibi.2litre su ic yapabiliyorsan da yuru .sutun kesilmeden kilo vermis olursun

Bana doktorum bol bol su iç en güzel sütü su yapar demişti.Zaten bebeğinizi emzirdiğiniz için daha rahat kilo vermeniz gerekiyor. ben 8 ay sonra evlenmeden önceki kiloma düşmüştüm.Gerçi ben çalışıyordum belkide onun etkiside olmuştur.

Bol su içiniz. .diet e gerek kalmicak bende emzirme esnasinda kilolarimi kolayca kaybetmistim

X