yardıma ihtiyacım var

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
kızlar bu ay içinde bir bebek planımız vardı yumurtlama tarihinde bunu değerlendirdik. bat'a daha 6 günüm var. bu zamana kadar hiç vaktinden önce regl olmadım. gecikirdi fakat asla erken olmazdı. dün akşam düğünümüz vardı. çok fazla hareket etmedim ama yine az biraz hoplayıp zıpladım. az önce farkettim ki kanamam var. bu hamileydim de sona erdi mi demek oluyor. şu an çevremde sorabileceğim kimse yok. lütfen yardım edin.

Kanama seklin nasil adet gibi az az baslayip cogaldysa adettir birden sancili kan geldyse belinde agrin varsa adete gore yogunsa hic durma doktora git erken olmam dyosun

Hamilelik var mıydı bilemem ama bende korunmayı bıraktığımdan beri iki aydır bir hafta erken adet oluyorum çözemedim. .adet dönemin oynamış bence senin de..stres oluyoruz ondan herhalde

Kanama seklin nasil adet gibi az az baslayip cogaldysa adettir birden sancili kan geldyse belinde agrin varsa adete gore yogunsa hic durma doktora git erken olmam dyosun
biraz bel ağrım oldu sonra lavaboya gittim farkkettim açık pembe ve çok az adet gibi değil. şu an köydeyim malesef ki burada doktor yok. eşim yarın geliyor beni almaya herhangi bir ağrım da yok yani adet dönemindeki gibi değil hafif bir ağrı nasıl söyleyim gaz sancısı gibi biraz

Bence doktora git ne olur ne olmaz. O kanama adette olabilir. Bebek varsa kanama varsa gebelik sonlandı da diyemeyiz. Yerlesme kanaması da olabilir. Ya da gebelik varsa düşük riski de . . . Yani burada ne desek yalan olur canım

Endişelenmeyin bahsettiğiniz şey tutunma kanmasına benziyor.Bahsettiğinize göre daha adetinize 6 gün varsa bu bebek ne zaman rahme yerleşti de düşük yapasınız öyledeğl mi?Bence tutunma kanaması olmasi ihtimali daha yüksek.

Kanama devam ediyosa adettir gibime geliyo devam etmyosa ustune gorme olabilir ki ins. Ustune gormedir cnm ya

dün gece hoplayıp zıplamamdan endişelendim aslında. evet adet kanaması gibi değil.

Kanama devam ediyosa adettir gibime geliyo devam etmyosa ustune gorme olabilir ki ins. Ustune gormedir cnm ya
canım yarım saat sürdü sürmedi öyle bişey. ilk gördüğümde açık pembe bi rengi vardı sonrasında kahverengiye döbdü. şu an yok denecek kadar az

Hoplayıp zıplamanız yumurtanın yer bulmasına yardımcı olmuş anlaşılan :))

Şimdi siz kesin bir şey söylense diye bekliyosunuz ama bizim söylemlerimiz sadece yorumdan öteye gidemiyor.İçinizi ferah tutun ve bekleyin bakalım .bir kaç hafta sonra belli olur.Sonucunuzu bize de bildirin olur mu?(Ben oyumu tutunma kanaması olduğundan yana kullanıyorum ))

canım yarım saat sürdü sürmedi öyle bişey. ilk gördüğümde açık pembe bi rengi vardı sonrasında kahverengiye döbdü. şu an yok denecek kadar az
Himm o zmn bebis vardir belki sen bunu ihmal etme ve bizede haber ver bisey soyleyp umitlendrmktn korkuyrm

inşallah öyledir :) evet insan iyi bir şeyler duymak istiyor. şu an için doktora gitmem demek hamilelik ihtimalini tüm ailenin öğrenmesi demek yani ortam hiç ama hiç müsait değil :)) artık bekleyeceğim mecbur. sonuç olumlu olursa da yedi cihana duyururum zaten

Bu kanama ağrılı mı oluyor? Kasık, bacak ve bel ağrısına sebep olabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…