Erkek İnfertilitesi Yardımcı olabilecek birileri var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Eşim ile doktora farklı bir sebepten dolayı gittik ama doktor bebek istiyor musunuz dedi evet ama ama ben şuan Problem o değil dedim neyse sonuç eşimin sperm sayısı çok düşük bi hüsran eve geldik eşim kendini kaybetti gözleri doluyor akıtamıyor bide çok çekingen spermiyogram testi verdi 3 gün konuşmadı benimle kaçtı benden utancından şimdi alışmaya çalışıyor bu duruma doktor eşime KÇÜKLÜKTE ATEŞLİ hastalık geçirip getirmediğini sordu eşimde o piskoloji ile birşey demedi diyemedi doktprda vakit kaybetmeden aşılama dedi eşim şimdilerde durumu kabulleniyor küçükken ateşli bir hastalık geçirmiş ama doktora söylemedi o zaman ne derdi duysaydı merak ediyorum aradan o kadar zaman geçti arayıp sormakta usulüme gelmiyor üroloğa git dedim eşim bakacak felan onun mahcubiyeti test sonucunu gösteriyor doktor ben sana ilaç yazsam bile çok çok 10 milyon olur hiç zaman kaybetme aşılamaya başlayın diyor... Acaba eşim ateşli hastalık geçirdiğinden dolayı yapılması gereken birşey var mıdır

Eşim ile doktora farklı bir sebepten dolayı gittik ama doktor bebek istiyor musunuz dedi evet ama ama ben şuan Problem o değil dedim neyse sonuç eşimin sperm sayısı çok düşük bi hüsran eve geldik eşim kendini kaybetti gözleri doluyor akıtamıyor bide çok çekingen spermiyogram testi verdi 3 gün konuşmadı benimle kaçtı benden utancından şimdi alışmaya çalışıyor bu duruma doktor eşime KÇÜKLÜKTE ATEŞLİ hastalık geçirip getirmediğini sordu eşimde o piskoloji ile birşey demedi diyemedi doktprda vakit kaybetmeden aşılama dedi eşim şimdilerde durumu kabulleniyor küçükken ateşli bir hastalık geçirmiş ama doktora söylemedi o zaman ne derdi duysaydı merak ediyorum aradan o kadar zaman geçti arayıp sormakta usulüme gelmiyor üroloğa git dedim eşim bakacak felan onun mahcubiyeti test sonucunu gösteriyor doktor ben sana ilaç yazsam bile çok çok 10 milyon olur hiç zaman kaybetme aşılamaya başlayın diyor... Acaba eşim ateşli hastalık geçirdiğinden dolayı yapılması gereken birşey var mıdır
canım ,ateşli hastalık, enfeksiyon, hormon şu bu bilinmeyen daha birsürü hastalık.. neyin sebep olduğunun önce bir güzel araştırılması lazım... bazan ufacık bir sorun oluyor kişi hemen düzelebiliyor.. önce bir tedaviyi denemek lazım..

Geçmiş olsun ..
Bizde de aynı sorun var ve biz 0 sayı ile başlamıştık.. şimdi 4mil. ulaştık.. ve daha da artırmak için elimizden geleni deniyoruz.. kesinlikle herseyden önce eşin muayene olsun!!! Inşallah bir şey cikmasa, aşılama tüp bebek gibi yipratici tedavi süresine girmeden (eğer yaşınız 35in altindaysa) doğal yollar deneyin. Kürler takviyeler düzenli bir beslenme .. biliyorum yıkılma anı bir ömür sürecek gibi oluyor ama elhamdüllilah duâ ile insan sabır buluyor..

Bu ay sonu eşim tekrar test yaptıracak dua edin iyi çıksın :KK17:

Eşim küçükken ateşli bir hastalık geçirmiş erkekler de öyle Problem oluyormuş sanırım yumurtalıklar o dönemde şişiyormuş eğer doktor tedavi etmezse ileride meydana böyle Problem çıkıyormuş eşim 30 yaşında doktora direk testi göstermesi beni yıktı hem istiyor hem kaçıyor gibi ben tedavi edilir ümidi ile git dedim o direk sonuç göstermiş bilmiyorum kafam Allak bullak

Geçmiş olsun ..
Bizde de aynı sorun var ve biz 0 sayı ile başlamıştık.. şimdi 4mil. ulaştık.. ve daha da artırmak için elimizden geleni deniyoruz.. kesinlikle herseyden önce eşin muayene olsun!!! Inşallah bir şey cikmasa, aşılama tüp bebek gibi yipratici tedavi süresine girmeden (eğer yaşınız 35in altindaysa) doğal yollar deneyin. Kürler takviyeler düzenli bir beslenme .. biliyorum yıkılma anı bir ömür sürecek gibi oluyor ama elhamdüllilah duâ ile insan sabır buluyor..

Bu ay sonu eşim tekrar test yaptıracak dua edin iyi çıksın :KK17:

merhaba nasıl bir tedavi ile sayıyı arttırdınız paylaşır mısınız lütfen

merhaba nasıl bir tedavi ile sayıyı arttırdınız paylaşır mısınız lütfen
  1. 20150208_142457.jpg Keçiboynuzu kürünü bıraktık havuçsuyuna geçtik her akşam bir çay bardağı..
    Avokado çayı içinde kirkkilit otu ve kiraz sapı da var..günde ×2
    Kavanozun içinde keçiboynuzu pekmezi zencefil zerdecal arı Polen ve sütü var.. günde ×2 (Ahmet Marankinin tarifi)
    2 güne bir haşlanmış nohut bir kase + 1su bardağı suyundan içiriyorum..
    Her akşam hemen hemen bir kase badem fındık fıstık karışık veriyorum..
    Muhteşem 3lü kullanıyor 2 haftadır..
    Eşim 92kilo dan 78 kiloya düştü şükür.. sadece salata yoğurt sebze meyve veriyorum..Elbette kendisi de spor yapıyor.. oturduğu yerde vermedi:KK48: bukadar şey yemesine rağmen..

Bundan önce de bir sürü şey yedi içti ama şöyle söylim. 1ay kullanım sonrası sayı 1mil oldu. 2ay kullanım da sonuç 4mil. oldu.. Bunun üstünden 3 ay geçti ve inşallah bu ay sonu tekrar test yaptiracagiz.. sonucu yazarım inşallah.

çok teşekkürler sonuç daha da artar inşallah

Canim olan olmus atesli hastalik yada baska sebep. Artik bisey degismez. Dr.lar vitamin filan veriyorlar biraz yukseliyor ama bizde varikosel vardi amaliyat oldu biraz vitamin kullandi. Keciboynuzu kuru yaptik biraz yukseldi ama ise yaramadi hareketlilik yoktu cunku. Keske esin utangac olmasa da baska bir dr.a da gidip onun da fikrini alsa. Bilemeiyorum ben su asilama olayi bana zaman kaybi gibi geliyor. Baska dr.lara da danisin mutlaka.

X