Yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var :)

srs89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
73
15
35
Bayanlar merhabalar.Sorum şu eşimle ayın 16 sında ilişki yaşadık.adet zamanıma yakın (düzensiz olduğu için kestiremiyorum 35-30-33 günde bir falan oluyor) ayın 20 sinde kan testi yaptırdım değerim <2 çıktı. Fakat hala adet olamadım 40 gün oldu. İdrar testi yaptım bugün negatif çıktı.Yakınımda ki hastane kan testi yapmıyor.Acaba neden böyle oldu hamilemiyim değilmiyim.yardımcı olursanız sevinirim.çok teşekkürler.

Ayın 16 sı ilişki yaşamışsın 20 si kan testi 4 günde belli olmaz zaten spermin yol alması implantasyon yerleşmesi 1 haftayı geçiyor.tam adet tarihini bilemediğin için bikaç gün daha bekle bence

Ayın 16 sı ilişki yaşamışsın 20 si kan testi 4 günde belli olmaz zaten spermin yol alması implantasyon yerleşmesi 1 haftayı geçiyor.tam adet tarihini bilemediğin için bikaç gün daha bekle bence
yani en geç 35 günde oluyordu.Yarın 40 olacak.Hamile olamama durumuda var yani hadi hayırlısı.Teşekkür ederim :)

arkadaşlar dün 40. gündü kan testi yaptım yine negatif. ve hala hasta olmadım.Sizce hamile olma ihtimalim hala var mı yoksa değilmiyim.Lütfen Yardımcı olun :KK43:(

ya kan testi genellikle dogru cevap veriyor. Rabbim isteyen herkese nasib etsin....:110:

gitsene doktora icin icini yiyecegine :KK61:

Ben de benzer bir durum yaşamıştım dr progesteron seviyem düşük olduğu için geciktiğini söylemişti. Dr'a gidin en doğru cevap için

eczane felan varsa idrar testi bir deneyin derim belki gebelik varsa cikma ihtimali olabilir ama net cevap icin doktora gitmenizi oneriririm

eczane felan varsa idrar testi bir deneyin derim belki gebelik varsa cikma ihtimali olabilir ama net cevap icin doktora gitmenizi oneriririm
Pazar günü kan testi yaptırmıştım. Negatif çıltı onun için idrarda hiç çıkmaz diye düşünüyorum. Yarın doktora gidicem. Teşekkürler.

Pazar günü kan testi yaptırmıştım. Negatif çıltı onun için idrarda hiç çıkmaz diye düşünüyorum. Yarın doktora gidicem. Teşekkürler.

anladim canim doktora gitmelisiniz bencede kist vb durumlarda regl gecikebilir doktorunuz net bisi soyler zaten.
hakkinda neyse hayirlisi o olsun :)

v

var mi gelisme
Canım dün gittim doktora. Bende anlamadım hiç birley ultrasonla baktı adet olacak gibi dedi şu an görünürde birşey yok dedi. Hormon testi istedi. Onun sonucu biraz geç çıkıyor daha sonucu öğrenemedik bende anlamadım yani....

aslında dün bi kaç kez damla damla açık kahve gibi leke geldi 2 kez onun haricinde başka birşey gelmiyor.Yani adet mi yoksa şu yerleşme kanaması falan diyorlar o mudur bilmiyorum.Arada kaldım doktorda birşey demedi fransız gibi kaldım :KK43:

yok benim zaten bi oglum var bir yasinda fotoda gordugun ama anne olmak guzel sey insanin olunca herkeas yasasin istoyo benin heyecanim o yuzden canim:)
Çok teşekkür ediyorum bakalım sonuç ne olacak bende merakla bekliyorum. Oğlunuz çok tatlı maşallah Allah bağışlasın :)

X