yardımcı olabilir misiniz?

seifnkeamn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
25
1
30
Merhaba sırf biraz olsun içimi dokebilmek icin yeni üye oldum. O kadar derdim var ki hangisinden başlasam hangisine çare arasam bilmiyorum.. cok icine kapanik bir kizim bu yuzden arkadasim yok denecek kadar az bu durumu asamiyorum. Bu yuzden derdimi anlatacagim kimsem yok. Bir yerden baslayayim.. babam kanser evimizin uzerinde kara bulutlat var bu yuzden sanki gulmek yasakmis gibi, gulunce sanki suc islemisiz gibi zor ve caresiz bir durum. Universite mezunuyum gecen sene mezun oldum bi ise girdim yeni ciktim bir isim bile yok bu da mutsuzluk sebeplerimden biri ve bir de imkansiz bir askim var.. ne yapayim ben kizlar :KK43:

Rabbim babacigina sifa versin insallah. Daha cok gencsin, is bulursun, bakarak ol. Uzme canini.
Askin neden imkansiz?

Amin insallah sagol canim. . Evet erken ama gerek eve maddi anlamda destek olmak icin gerekse kafami dagitmak icin bi ise ihtiyacim var :KK43: ne sen sor ne ben soyleyeyim :KK43:

çok üzüldüm Allah şifa versin babanıza. siz çalışıp ailenize destek olun, aşkınız neden imkansız?

Ilk once suna aciklik getirelim bi.
Az arkdasinin olmasi seni kotu hissettirmesin.
10 tane 10 kurusta 1 lira eder, 2 tane 50 kurusta.
Arkdasim dediklerin hasindan olsun, varsin az olsun sorun degil.
Dost kazigi yemis birisi olarak soyluyorm bunu sana.
Su an cok samimi diye bilicegim 4 arkdasim var, yinede cok samimi diyemiyorm cunku sirrimi acip kimseye anlatmam. Yani yakin dost? Sifir.
Bunu bi kenara yaz.

Ilk konuyu ele alirsak.
Baban icin acil sifalar dilerim.
Ama kankeri yenebilecek tek sey moraldir.
Annen babandami boyle dusunuyor? Gulmuyorlarmi artik?

Diger konu.
Is konusu kismet isi, ama is bulamiyrm diyede dertlenme. Cok cok acil para sikintin varsa bilemem ama borcun harcin yoksa bide bunun iicin uzulmemeli insan.
Hayirlisi olsun de ve sen cabani goster is basvurulari yap.
Eger dersenki bi yine calisyim, sana supee marketleri tavsiye ederim, bilmiyorm yasin kac seni alirlarmi ama denemeye deger.

Sevgili konusunda,sorun nedirm

Ilk once suna aciklik getirelim bi.
Az arkdasinin olmasi seni kotu hissettirmesin.
10 tane 10 kurusta 1 lira eder, 2 tane 50 kurusta.
Arkdasim dediklerin hasindan olsun, varsin az olsun sorun degil.
Dost kazigi yemis birisi olarak soyluyorm bunu sana.
Su an cok samimi diye bilicegim 4 arkdasim var, yinede cok samimi diyemiyorm cunku sirrimi acip kimseye anlatmam. Yani yakin dost? Sifir.
Bunu bi kenara yaz.

Ilk konuyu ele alirsak.
Baban icin acil sifalar dilerim.
Ama kankeri yenebilecek tek sey moraldir.
Annen babandami boyle dusunuyor? Gulmuyorlarmi artik?

Diger konu.
Is konusu kismet isi, ama is bulamiyrm diyede dertlenme. Cok cok acil para sikintin varsa bilemem ama borcun harcin yoksa bide bunun iicin uzulmemeli insan.
Hayirlisi olsun de ve sen cabani goster is basvurulari yap.
Eger dersenki bi yine calisyim, sana supee marketleri tavsiye ederim, bilmiyorm yasin kac seni alirlarmi ama denemeye deger.

Sevgili konusunda,sorun nedirm
Ilk konuda haklisin elbette ama sadece bir tane arkadasim var gorusebildigim bunun dışında bulusup vakit gecirebilecegim hicbir arkadasim yok bu cok uzucu bi durum bence cunku insan kendini sorguluyor neden diye kotu biri değilim ama neden boyle? Babama yansitmiyoruz tabi ki bu benim icimde yaşadıklarım.. is konusunda aciliyet maddi anlamda yok ama en azindan calisinca aileme de destek olurum kendimi de iyi hissederim. Ask konusuna kisa bi giris yaptim ama sebebini soylemeye cesaret edemiyorum tepki alacagimi biliyorum cunku..

Ama babanız için neşeli bir ortam yaratmanız gerekmiyor mu, biraz ilgili güler yüzlü dolaşın etrafınızda hani bu hasta oldun oh ne iyi tarzında değilde ona olan sevginizi gösterir tarzda. diğer meseleler halolur, önemli olan sağlık.

Canım istediğim gibi bir iş bulamadım deyip çıkma. Hali hazırda işin olursa başka işe geçişin daha kolay olur. Hem çok katlanılamayacak derecede bir iş değilse her türlü evde oturmaktan iyidir. İş en önemli faktör bence hem kafan büyük oranda dağılır. Hem ailene maddi destek sağlarsın

Merhaba sırf biraz olsun içimi dokebilmek icin yeni üye oldum. O kadar derdim var ki hangisinden başlasam hangisine çare arasam bilmiyorum.. cok icine kapanik bir kizim bu yuzden arkadasim yok denecek kadar az bu durumu asamiyorum. Bu yuzden derdimi anlatacagim kimsem yok. Bir yerden baslayayim.. babam kanser evimizin uzerinde kara bulutlat var bu yuzden sanki gulmek yasakmis gibi, gulunce sanki suc islemisiz gibi zor ve caresiz bir durum. Universite mezunuyum gecen sene mezun oldum bi ise girdim yeni ciktim bir isim bile yok bu da mutsuzluk sebeplerimden biri ve bir de imkansiz bir askim var.. ne yapayim ben kizlar :KK43:

Allah babana acil şifalar versin canim. Bence de arkadas konusunu takma bi tane olsun tam olsun. Bende oyleyimdir benim iki tane arkadasim vardir digerleri sadece tanidigim insanlar. Bunu kafana takma bu kotu bisey degil. İs konusu da baban rahatsiz oldugu icin calisamiyo ve onun icin isin olmamasina bu kadar uzuldugunu varsayiyorum. Kimse mezun olunca hemen bi ise girip orda uzun vadeli kalmaz bence. Bi kez denedin olmadi diye pes etme olana kadar dene bence. Ve her sey icin dua et. Sabret. Umarim hakkin da hayirlisi ne ise o olur canim

Babaniza acil sifalar dilerim umarim hemen kurtulur babaniz.. Bol bol dua edin.
Isiniz icin yeni bir is bulursunuz yeni mezun olmussunuz
Imkansiz ask yasayan sadece siz degilsiniz ne evlilikler var burada elinizdekilerle mutlu olun. Kendi sağlığınız icin mutlu olun..

Ama babanız için neşeli bir ortam yaratmanız gerekmiyor mu, biraz ilgili güler yüzlü dolaşın etrafınızda hani bu hasta oldun oh ne iyi tarzında değilde ona olan sevginizi gösterir tarzda. diğer meseleler halolur, önemli olan sağlık.
babama yansitmiyoruz tabi ki canim ben sadece hissettiklerimi yazdim buraya..

Rabbim bu mübarek günlerde babanıza şifalar versin,Zor psikoloji fakat siz de kendinizi koyuverirseniz ailenizin mutsuzluğu daha da artacaktır.Böylesi durumlarda ne gülmek ne eğlenmek ne de normal hayata adapte olmak elbette mümkün değil ancak unutmayın ki bunlar da bir imtihandır.
İmkansız aşkınız için bir şey diyemiyorum hakkınızda hayırlısı neyse o olacaktır ancak yaz dönemi bitince iş konusunu halledersiniz umarım.
Hangi sektördesiniz acaba ?

Babaniza acil sifalar dilerim umarim hemen kurtulur babaniz.. Bol bol dua edin.
Isiniz icin yeni bir is bulursunuz yeni mezun olmussunuz
Imkansiz ask yasayan sadece siz degilsiniz ne evlilikler var burada elinizdekilerle mutlu olun. Kendi sağlığınız icin mutlu olun..
Tutunabilecegim bir dalım yok ki mutlu olayım. Oturup düşünüyorum bunu her seferinde ama gerçekten yok elimde beni mutlu edebilecek bir şey

Rabbim bu mübarek günlerde babanıza şifalar versin,Zor psikoloji fakat siz de kendinizi koyuverirseniz ailenizin mutsuzluğu daha da artacaktır.Böylesi durumlarda ne gülmek ne eğlenmek ne de normal hayata adapte olmak elbette mümkün değil ancak unutmayın ki bunlar da bir imtihandır.
İmkansız aşkınız için bir şey diyemiyorum hakkınızda hayırlısı neyse o olacaktır ancak yaz dönemi bitince iş konusunu halledersiniz umarım.
Hangi sektördesiniz acaba ?
Insallah sağolun. . Adalet mezunuyum

Bir sınavdasınız ve hepsi geçecek diye dusunup kendinizle polyanacılık oynayın Allah babanıza sağlık ve sıhhatler versin inşallah sizlere de guç versin

Tutunabilecegim bir dalım yok ki mutlu olayım. Oturup düşünüyorum bunu her seferinde ama gerçekten yok elimde beni mutlu edebilecek bir şey
Gencecik ve saglikli bir insan olman mutlu olmak icin saglam bir neden.
Askin icin de olmuyorsa vardir bir hayr. Belki de cok daha iyi biri seni bekliyor bir yerlerde.

X