Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben geçen hafta hamile olduğumu öğrenmiştim.Doktor daha çok küçük olduğu için 1 hafta yada 10 gün sonra gel dedi.Normalmi böyle demesi.Günler geçmiyo zaten
Tabiiki normal ben ilk kontrolume yani ilk ultrasyona 9 haftalikken gittim hem bebgegi gordum hemfe allaha sukur kalbini duymustuk erken ogrenmekyada erken doktra gitmek insana stress yapiyorannrsi srnnsimdi rahat ol bol bol dinlen ve yediklerine dikkat et vede sevdiklerinle zaman gecir yani stress uzak dur bol bol kahkaha at ins bebisin seninledir ve allah kucagina almayi nasip eder tebrikler
Kızlar ben geçen hafta hamile olduğumu öğrenmiştim.Doktor daha çok küçük olduğu için 1 hafta yada 10 gün sonra gel dedi.Normalmi böyle demesi.Günler geçmiyo zaten
evet çok normal canım.bu haftalarda hemen hemenn tüm gebelere aynı şey söyleniyor.bizde 6.yada 7.haftalarda keseyi görebildik.endişelenme için rahat olsun.