yardımcı olacak arkadaslar bi fikir verin

nihaltuncay2362

Hala umudum war ALLAH imm
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
188
122
33
Dün evde test yaptım baktım yine tek cizgi yine üzüldüm bununla kac defa test yaptım hep olumsuz ve dedim ki yine tek cizgi sonra 1 2 damla fazla attım baktım cift cizgi cıktı bugün sabah erken kalkıp yaptım yine fazla damlattım bu sefer hemen 2 cizgi cıktı sizce hamile miyim yada cok mu damlattım ondan dolayı olabilir mi :KK43:kan tahlili yaptircm net sonucu almak için ama yinede sizlerin fikirlerini alıyım dedim ..

Dün evde test yaptım baktım yine tek cizgi yine üzüldüm bununla kac defa test yaptım hep olumsuz ve dedim ki yine tek cizgi sonra 1 2 damla fazla attım baktım cift cizgi cıktı bugün sabah erken kalkıp yaptım yine fazla damlattım bu sefer hemen 2 cizgi cıktı sizce hamile miyim yada cok mu damlattım ondan dolayı olabilir mi :KK43:kan tahlili yaptircm net sonucu almak için ama yinede sizlerin fikirlerini alıyım dedim ..
Hamile olmasaydın, ne kadar damlatırsan damlat yine tek çizgi olurdu... Büyük ihtimalle hamilesin... Hayırlı olsun...

Hepinize cok tesekkur ediyorum allah razı olsun gittim kan tahlili yaptırdım beta hcg 956.7 cıktı doktor dio suan bişey görünmüyor cumartesi günü sıkışık gel bakalım şimdi kara kara düşünüyorum napcam die :KK43:cünkü cok ugrastim olsun die artk umudumuz kalmadı bu ay hastaneye gitcktim ama gerek kalmadı kurban olduğum allah bu ay nasip etti inş kucağıma alırım allah hepimize yardım etsin hepimize hayırlı evlatlar versin inş

X