YARDIMCI OLUN LÜTFEN

lenalee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
9
0
Ya belki burdakiler kadar büyük bir sorunum yok ama size bir şey danışmak istiyorum :KK43:
14 yaşındayım ve vücudumun her yerinde kıl var dudak üstü kaş ortası kol bacak göbeğimde bile çoğu erkekden daha fazla kıl var bende! bir insanın el parmaklarının üstünde bile kıl olur mu ya :KK43: artık moralim çok bozuluyo al al fenalık geldi zaten yaşım küçük lazer epilasyon gibi bişey yaptıramam artık gına geldi şu kıllardan annem tatile gideceğimizi söyledi ve benim moralim hemen sıfır oldu tabiki orda güzel kızlar güzel vücutlarıyla dolaşacaklar bense bi köşede oturup karpuz yerim ahahahaha ya cidden espri yapıyorum ama tak etti canıma :KK43: bir kezban akımı başlattılar sürekli ağdayla epilasyon aletiyle uğraşıyorum ne yapacağım ben yok mu bunun çözümü? hormon testi filan diyolarda anlayamadım tam anneme bakıyorum onun vücudunda bile benden daha az kıl var elimde ayağımda bile kıl çıkıyor ya :KK43: birde alıyorum 1 güne kalmaz tekrar uzuyorlar siyah siyah moralim çok bozuk herkes tatile gitmek için can atarken ben bu kıllar yüzünden içime kapandım kolumda bile bir erkekten daha fazla kıl var napıcağımı bilmiyorum :KK43: offf çok tekrarladım söylediğim şeyleri ama moralim çok bozuk tekrar ettim kendimi neyse umarım bana yardımcı olursunuz ne yapacağım nasıl kurtulacağım bunlardan? lütfen bilen varsa bana yardımcı olsun

Kuzum öncelikle doktora gitmelisin hormonal bi durun söz konusu belliki.utanacak yada korkacak bişey yok .epilasyon cihazın varsa onla,yoksa sir ağdayla(ki en uzun süre kullanışlı) kuaförde aldır .tertemiz git tatilin tadını cıkarr
Benim öyle her yerimde yok da ne oluyor,baştan aşağı biz kadınlar aldırıyoruz.Hele söz konusu tatilse, kıllar hepimiz için sıkıntı.Alışırsın zamanla,ha sende belki biraz faxla.dediğim gibi dert etme annenle bu durumu konuş.önce doktora ordan kuaföre...

benim görümcemde aynı senin gibi canım şimdiden çok takıntı yapma. yaşın ilerlediğinde lazer epilasyon yaptırırsın her güzelin bir kusuru olur

ilkbaşta yapacagın iş , hormon testi yaptırmak.. sonrası sirağda..

Lazerden önce doktora gidip hormon testi yaptirmaniz gerek.

X