Yardımcı olun ne olursunuz

Deli Muallime

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
2
0
30
Merhabalar. Sevgilimle geçen ay beraber olduk. Prezervatif kullanmadık ama içime boşalma olmadı. O hep geleceğini anladığında içimden çıkıyor karnıma boşalıyor. Her defasında böyle yapıyoruz bir şey olmuyor ama hep aklımda soru işareti oluyor. Bu şekilde bir hamlelik olmaz değil mi ? Adetim de 2 gün gecikti korku oldu

Merhabalar. Sevgilimle geçen ay beraber olduk. Prezervatif kullanmadık ama içime boşalma olmadı. O hep geleceğini anladığında içimden çıkıyor karnıma boşalıyor. Her defasında böyle yapıyoruz bir şey olmuyor ama hep aklımda soru işareti oluyor. Bu şekilde bir hamlelik olmaz değil mi ? Adetim de 2 gün gecikti korku oldu

hep aklında soru işareti olacağına kökten çözüm bulup nefsine de hakim olup sevgilinle ilişkiye girmesen nasıl olur acaba? ha illa ben yaşayacam o ilişkiyi diyorsan da başka önlemler al böyle devam ederse birinci ay stresten gecikir ikinci ayda öyle üçüncü ayda Allah korusun gebelik testinde pozitifi görürsün ondan sonrasını da sen az çok tahmin edersin..

erkek arkadaşının 2 dakkalık zevki için sen niye kendini riske atıyorsun? ilişkiye gireceksek prezervatif kullanacaksın demen gerekiyor erkeklere güvenilmez çıkarım der çıkamaz içine boşalırsa napcaksın? lütfen korunun yoksa geri dönüşü olmayan hataları yaşamak zorunda kalmayın

içine boşalması önemli değil zevk suyu ile hamile kalanlarda var canım sen eşeğini sağlam kazığa bağla madem sevgilinle ilişkiye girecek kadar cesaretlisin bırak bebekte gelsin

X