- 8 Aralık 2025
- 10
- -12
- 1
- Konu Sahibi kirikkalp07
-
Ne bedeli ödeteceksin adam utanmıyor artık evde senin olduğun ortamda fingirdiyo. 5 yaşında çocuk mu bu adam anasına babasına söyleyeceksin? Miden alıyorsa , affedip duracaksan bari bildiğini belli etme adam yakında evim salonuna getirecek sen hala kaybetmekten korkuyorum diyosun pesMerhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim eşimle aramız genel olarak iyidir pek kavgamız tartışmamız yoktur ama geçen hafta gece ben çay hazırlarken telefonu çaldı ve kapandi sonra balkona çıktı sigara içmeye o sira bende dinledim bir kıza sesin çok güzel kaç yaşındasın gibisinden konuştu o sıra karşı tarafın telefonu cekmeyince kapandi benim tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü aslında daha önceden de bir kere yakaladim mesajlasmalar fake hesabından ama ben bildiğimi ona söylemedim sadece hissediyorum gibisinden kavga ettim sonra telefonuna bakınca o zamanlar sildiğini gördüm yine böyle birsey olunca çok üzüldüm şimdi size sorum ben sinava calisiyorum kpss ye ve şuan çalışmıyorum ne yapmam gerekiyor ona nasıl davranmaliyim bir şans daha vermeli miyim sizce açıkçası her gün gece oyun oynuyor o olaydan sonra da devam etti sanki büyük bir pişmanlığı yok bana yeminler etti senden baska kalbimde kimse yok diye ama bu sanal alemde birseyler var bende bu tiyatronun içindeyim diyip duruyor bende ağzıma ne geldiyse dedim şimdi kaç gündür konuşmuyoruz ailesi arasa söylemeli miyim bizimkilere söylesem zaten biter ama tam anlamıyla hazır değilim sanki ona bedel mi odetmeliyim yani korkmuyor mu beni kaybetmekten ona bu hissi veremedim mi bilmiyorum ne dersiniz dostlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Ailesine söylemeli miyim bacım yoksa üstten aramizin kotu olduğunu mu söylemeliyim detay vermeden ders çalışıyorum şuan elimde param yok ondan düşünüyorum bayaDüpe düz aldatılıyorsun bacım neyin şansı daha
Ayrıca seni kaybetmekten korksa böyle mi davranır yapma Allah aşkına yaa
Yani şuan boşanma durumum yok sadece belki düzelir diye bu işin daha ciddi bir şey olduğunu mu yaşatmalıyım ailesine söylersem belki işler ciddiye biner korkar ve yapmaz düzelir diye düşünüyorum ama mantıklı şeyler düşünemiyorum da olabilir. Yok çocuğum yok çok şükürBoşanmayacaksınız orası çok belli yazdıklarınızdan. Bedel ödetmek falan diyosunuz çünkü. Ama lütfen çocuk düşünmeyin.
Neyin üstü neyin altı neyin ailesine söylemesi yaa detay vermeden diyorsun bide detayımı kalmış adam senin evinde resmen başkalarıyla konuşup yazışıyor ya Bunu idrak et ilk önceAilesine söylemeli miyim bacım yoksa üstten aramizin kotu olduğunu mu söylemeliyim detay vermeden ders çalışıyorum şuan elimde param yok ondan düşünüyorum baya
Ailesine söylerseniz olaylar sizin aileye de sirayet eder. Adamın bi çabası olmazsa boşanmak durumunda kalırsınız. Ki bence olması gereken o ama neticede sizin hayatınız. Velhasıl boşanmayı da göze alıyorsanız söyleyin. Yoksa da bildiğinizi çaktırmayın. Nasılsa gitmiyo diye iyice azıtmasın.Yani şuan boşanma durumum yok sadece belki düzelir diye bu işin daha ciddi bir şey olduğunu mu yaşatmalıyım ailesine söylersem belki işler ciddiye biner korkar ve yapmaz düzelir diye düşünüyorum ama mantıklı şeyler düşünemiyorum da olabilir. Yok çocuğum yok çok şükür
Giremiyorum Allah kahretmesin paramedik biraz idare ederim diyordum çalıştığım hastaneden bile ayrılmak zorunda kaldımÇocuk yapma bari..kolay atanacak bölüm mü,ne mezunuzsunuz?hep kpssyi beklemek olmaz ki ,bi işe gir bence..
Şaka mı bu? Bunu duyduğunuz halde mideniz nasıl aldı da hala aynı ortamda kalabildiniz. Önce özsaygı ama ya.bir kıza sesin çok güzel kaç yaşındasın gibisinden konuştu
Madem boşanmıyorsun hiç karıştırma yüz göz olma, iyice yüz bulmasın diyeceğim ama zaten evin içinde çatır çatır konuşuyormuş hiç sizden çekinmeden.Yani şuan boşanma durumum yok sadece belki düzelir diye bu işin daha ciddi bir şey olduğunu mu yaşatmalıyım ailesine söylersem belki işler ciddiye biner korkar ve yapmaz düzelir diye düşünüyorum ama mantıklı şeyler düşünemiyorum da olabilir. Yok çocuğum yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?