• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olurmusunuz evlilik hakkında

Yani şuan boşanma durumum yok sadece belki düzelir diye bu işin daha ciddi bir şey olduğunu mu yaşatmalıyım ailesine söylersem belki işler ciddiye biner korkar ve yapmaz düzelir diye düşünüyorum ama mantıklı şeyler düşünemiyorum da olabilir. Yok çocuğum yok çok şükür

Bosanamayacaksanız görmezden gelin. Bir şey yapmadıkça arsızca devam eder. Gözünüze gözünüze sokar. En azından iş bulup çalışın , çocuk yapmayın. Umarım kurtulursunuz.

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim eşimle aramız genel olarak iyidir pek kavgamız tartışmamız yoktur ama geçen hafta gece ben çay hazırlarken telefonu çaldı ve kapandi sonra balkona çıktı sigara içmeye o sira bende dinledim bir kıza sesin çok güzel kaç yaşındasın gibisinden konuştu o sıra karşı tarafın telefonu cekmeyince kapandi benim tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü aslında daha önceden de bir kere yakaladim mesajlasmalar fake hesabından ama ben bildiğimi ona söylemedim sadece hissediyorum gibisinden kavga ettim sonra telefonuna bakınca o zamanlar sildiğini gördüm yine böyle birsey olunca çok üzüldüm şimdi size sorum ben sinava calisiyorum kpss ye ve şuan çalışmıyorum ne yapmam gerekiyor ona nasıl davranmaliyim bir şans daha vermeli miyim sizce açıkçası her gün gece oyun oynuyor o olaydan sonra da devam etti sanki büyük bir pişmanlığı yok bana yeminler etti senden baska kalbimde kimse yok diye ama bu sanal alemde birseyler var bende bu tiyatronun içindeyim diyip duruyor bende ağzıma ne geldiyse dedim şimdi kaç gündür konuşmuyoruz ailesi arasa söylemeli miyim bizimkilere söylesem zaten biter ama tam anlamıyla hazır değilim sanki ona bedel mi odetmeliyim yani korkmuyor mu beni kaybetmekten ona bu hissi veremedim mi bilmiyorum ne dersiniz dostlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Ailelere söylesem ne ya. Ailelere söyle de gelsin barıştırsınlar seni. Yapman guzum boşanman guzum. Aldatılıyorsun. Bunu sindirebileceksen, bunu bile bile o adamla aynı yatağa girip sarılıp öpebileceksen devam kanka.

Ailelere söylesem ne ya. Ailelere söyle de gelsin barıştırsınlar seni. Yapman guzum boşanman guzum. Aldatılıyorsun. Bunu sindirebileceksen, bunu bile bile o adamla aynı yatağa girip sarılıp öpebileceksen devam kanka.
Ama tabii ben böyle söylüyorum da benim için konuşması kolay sanırım. Gir bir işe çalış, maddi gücünü bi eline al önce. Sonra da bu adamdan kurtul.

Zaten şuan boşanmayacaksıniz . Adamin da o kadar umurunda degilsiniz ki 1 metre ötenizde konusuyor o kadar arsiz levele ulasmis. Ne bedelinden bahsediyorsunuz ?
Cidden susun bari kendinizi düşürmeyin adam aldatildigini bilip gitmeyen kadina daha neler yapar neler. Ne olursa olsun bu igrenclik karsisinda durmaman gerekiyor. Genc kadinsiniz okumus etmis. Git calis sinava gir kazan tayin ol vs. Ama su rezil adamla bi dk gecirme aldatilmaktan daha igrenc bir durum yoktur evlilikte

Back
X