- 2 Ekim 2023
- 4.659
- 19.859
- 138
- Konu Sahibi kirikkalp07
hemen bebek yapın. burada yepyeni hesap açmakla uğraşacağına bebek yap. evliliğiniz sağlamlaşsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem arkamda olur kesinlikle ama ben onların olduğu şehire gitmek istemiyorum maddi özgürlüğüm olsa çok daha rahat söylerim onlara da zorluk çeksinler istemiyorumMadem boşanmıyorsun hiç karıştırma yüz göz olma, iyice yüz bulmasın diyeceğim ama zaten evin içinde çatır çatır konuşuyormuş hiç sizden çekinmeden.
Yine de boşanmayı düşün derim çocuk yokken. Ailen arkanda olmaz mı?
Korkuyor olsa aldatmaz hem niye korksun aldatınca bile boşanmıyorsun nolcak ki neyden korksun onun ailesine söylemek demek yine bak ben gitmiyorum anangil kulağını çeksin demek kendini rezil etmekten başka bir şey değilMerhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim eşimle aramız genel olarak iyidir pek kavgamız tartışmamız yoktur ama geçen hafta gece ben çay hazırlarken telefonu çaldı ve kapandi sonra balkona çıktı sigara içmeye o sira bende dinledim bir kıza sesin çok güzel kaç yaşındasın gibisinden konuştu o sıra karşı tarafın telefonu cekmeyince kapandi benim tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü aslında daha önceden de bir kere yakaladim mesajlasmalar fake hesabından ama ben bildiğimi ona söylemedim sadece hissediyorum gibisinden kavga ettim sonra telefonuna bakınca o zamanlar sildiğini gördüm yine böyle birsey olunca çok üzüldüm şimdi size sorum ben sinava calisiyorum kpss ye ve şuan çalışmıyorum ne yapmam gerekiyor ona nasıl davranmaliyim bir şans daha vermeli miyim sizce açıkçası her gün gece oyun oynuyor o olaydan sonra da devam etti sanki büyük bir pişmanlığı yok bana yeminler etti senden baska kalbimde kimse yok diye ama bu sanal alemde birseyler var bende bu tiyatronun içindeyim diyip duruyor bende ağzıma ne geldiyse dedim şimdi kaç gündür konuşmuyoruz ailesi arasa söylemeli miyim bizimkilere söylesem zaten biter ama tam anlamıyla hazır değilim sanki ona bedel mi odetmeliyim yani korkmuyor mu beni kaybetmekten ona bu hissi veremedim mi bilmiyorum ne dersiniz dostlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben çalışıyordum kardeşim yeni ayrıldım işten oda maaşlar yüzünden yani her zaman kendi ayaklarımın üzerinde duran biriydim sadece bu sene bi ders çalışayım dedim oda olaylar böyle geliştiOyun bağımlısı, oyunda bulduğu kadınlarla evinin balkonunda konuşacak kadar pişkin adama ödeteceğin tek bedel kanıt toplayı boşanma davası açmak olur. Biraz tazminat öder bedel olacaksa.
Başka da bedel yok. Evlenince aman kocam var, bana bakar rahatlığına düşüp evde kalınca adamlar saygı falan duymuyor işte, bir yere gidemeyeceğinin de farkındadır ar koşturuyor adam evde yakında kadın da koşturur
Mantıklı düşünmediğinizi anladık zati hepimiz.Yani şuan boşanma durumum yok sadece belki düzelir diye bu işin daha ciddi bir şey olduğunu mu yaşatmalıyım ailesine söylersem belki işler ciddiye biner korkar ve yapmaz düzelir diye düşünüyorum ama mantıklı şeyler düşünemiyorum da olabilir. Yok çocuğum yok çok şükür
Siz flörtleşmeyi sevseniz nolurdu acaba hdhdhhsFlörtleşmeyi seviyor kocanız bi ara benimde başıma geldi çok zor atlattık sonra yakalamadım ama bişey bilmiyorum canım bunun kararını kendin vereceksin çok zor bi durum gerçekten
Gitmeyin, siz evdeyken bile başka kadınla konuşmaktan utanmayan kocayla yaşamaya devam edin.Ailem arkamda olur kesinlikle ama ben onların olduğu şehire gitmek istemiyorum maddi özgürlüğüm olsa çok daha rahat söylerim onlara da zorluk çeksinler istemiyorum
Ben çalışıyordum kardeşim yeni ayrıldım işten oda maaşlar yüzünden yani her zaman kendi ayaklarımın üzerinde duran biriydim sadece bu sene bi ders çalışayım dedim oda olaylar böyle gelişti
Yani şuan boşanma durumum yok sadece belki düzelir diye bu işin daha ciddi bir şey olduğunu mu yaşatmalıyım ailesine söylersem belki işler ciddiye biner korkar ve yapmaz düzelir diye düşünüyorum ama mantıklı şeyler düşünemiyorum da olabilir. Yok çocuğum yok çok şükür
Ben normalleştirmiyorum zaten rezillik de böylesi işte vazgeçmiyor flörtöz öyle gelmiş öyle giderSiz flörtleşmeyi sevseniz nolurdu acaba hdhdhhs
DüzeltmeBen normalleştirmiyorum zaten rezillik de böylesi işte vazgeçmiyor flörtöz öyle gelmiş öyle gider
Bağımlı gibi Geliyo bana.
Bende eşimi yakaladım bi ara saçma sapan aynı şehirde bile olmadığımız birileriyle saçma spaan messjlaşöış çok yıkıldım üzüldüm ama bi şekilde geçti boşanamadım yani o dönem ne yalan söylim o aşamaya geldik gerçi bi daha da öyle bi hareketi olmadı zordu zor zamanlardı 3 yıl oldu
Nasil gülebiliyorsunuz bu duruma ve böyle hafife alabiliyorsunuz.O da bir aldatilmadir ve aldatilmak cok agir birseydirBen normalleştirmiyorum zaten rezillik de böylesi işte vazgeçmiyor flörtöz öyle gelmiş öyle gider
Bende eşimi yakaladım bi ara saçma sapan aynı şehirde bile olmadığımız birileriyle saçma spaan messjlaşöış çok yıkıldım üzüldüm ama bi şekilde geçti boşanamadım yani o dönem ne yalan söylim o aşamaya geldik gerçi bi daha da öyle bi hareketi olmadı zordu zor zamanlardı 3 yıl oldu
Ben normalleştirmiyorum zaten rezillik de böylesi işte vazgeçmiyor flörtöz öyle gelmiş öyle gider
Bende eşimi yakaladım bi ara saçma sapan aynı şehirde bile olmadığımız birileriyle saçma spaan messjlaşöış çok yıkıldım üzüldüm ama bi şekilde geçti boşanamadım yani o dönem ne yalan söylim o aşamaya geldik gerçi bi daha da öyle bi hareketi olmadı zordu zor zamanlardı 3 yıl old
Kocanızın burnu sürtsün istiyorsunuz ama o burun sürtmezMerhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim eşimle aramız genel olarak iyidir pek kavgamız tartışmamız yoktur ama geçen hafta gece ben çay hazırlarken telefonu çaldı ve kapandi sonra balkona çıktı sigara içmeye o sira bende dinledim bir kıza sesin çok güzel kaç yaşındasın gibisinden konuştu o sıra karşı tarafın telefonu cekmeyince kapandi benim tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü aslında daha önceden de bir kere yakaladim mesajlasmalar fake hesabından ama ben bildiğimi ona söylemedim sadece hissediyorum gibisinden kavga ettim sonra telefonuna bakınca o zamanlar sildiğini gördüm yine böyle birsey olunca çok üzüldüm şimdi size sorum ben sinava calisiyorum kpss ye ve şuan çalışmıyorum ne yapmam gerekiyor ona nasıl davranmaliyim bir şans daha vermeli miyim sizce açıkçası her gün gece oyun oynuyor o olaydan sonra da devam etti sanki büyük bir pişmanlığı yok bana yeminler etti senden baska kalbimde kimse yok diye ama bu sanal alemde birseyler var bende bu tiyatronun içindeyim diyip duruyor bende ağzıma ne geldiyse dedim şimdi kaç gündür konuşmuyoruz ailesi arasa söylemeli miyim bizimkilere söylesem zaten biter ama tam anlamıyla hazır değilim sanki ona bedel mi odetmeliyim yani korkmuyor mu beni kaybetmekten ona bu hissi veremedim mi bilmiyorum ne dersiniz dostlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Siz benim girmediğimi çalışmadığımi nereden biliyorsunuz ben 3 bölüm bitirdim Türkiye 170. Si oldum yinede alım olmadı atanamadım ne yapabilirim özel sektörün hali ortada çalışmakta kötü mü yaptım. Ama diğer konuda evet haklısınız kırıcı bir durumKocanızın burnu sürtsün istiyorsunuz ama o burun sürtmez
Hem ailesi ne alaka ya koskocaman evlenmiş barklanmış adama anne babası hımmm bana baka bir daha yaparsan kulağını çekerim felan mı diyecek hadi dediler diyelim sizin için çok kırıcı bir durum değil mi bu?
Bir de çok afedersiniz ama KPSS gibi bir düşünceniz varsa evlenmeden önce halletmeniz gerekiyordu .
Yeni bir akım galiba yeni evli olup KPSS çalışmak hiç anlayamadım
Yooo kabullenmedim niye kabulleniyim yeminler edip ayaklarıma kapandı boşanmanın eşiğinden döndük.Düzeltme
oldu sadece daha iyi saklamayı öğrendi siz de kabullendiniz
İşte belki benim de böyle bir durumum olur diye düşünüyorum ondan soruyorum birseyleri bitirmek kolay bende biliyorum boşanmayıYooo kabullenmedim niye kabulleniyim yeminler edip ayaklarıma kapandı boşanmanın eşiğinden döndük.
Sınanmadığınız şeyin kibriyle konuşmayın lütfen belki sizinde başınıza gelmiştir farketmemişsinizdir Allah bilir.
Kocamdan çok eminim diye konuştuktan 1 saat sonra yakalamıştım mesajlarını hiç unutmam.
Böyle insanları eleştirmeye çıkıyorsunuz sizin başınıza gelse benden farklı davranmayacaksınız.
Gel kocam ben görmezden geliyorum sen aynen gittiğin yolda git demedim çok zor günler geçirdik.
Rahat rahat eleştirin inceden.