• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olurmusunuz evlilik hakkında

Nasil gülebiliyorsunuz bu duruma ve böyle hafife alabiliyorsunuz.O da bir aldatilmadir ve aldatilmak cok agir birseydir
Ya üfff.
Neyini hafifletçem adamı daha önceden yakalamış kim bilir bu kaçıncı kızda boşanmayacak sadece niye şaşırdı onu anlamadım kocası flörtöz karısı evdeyken göz göre göre çıkıp balkonda flört ediyor.

Siz benim girmediğimi çalışmadığımi nereden biliyorsunuz ben 3 bölüm bitirdim Türkiye 170. Si oldum yinede alım olmadı atanamadım ne yapabilirim özel sektörün hali ortada çalışmakta kötü mü yaptım. Ama diğer konuda evet haklısınız kırıcı bir durum
Sizin anlattığınız kadarını biliyorum.

Yooo kabullenmedim niye kabulleniyim yeminler edip ayaklarıma kapandı boşanmanın eşiğinden döndük.
Sınanmadığınız şeyin kibriyle konuşmayın lütfen belki sizinde başınıza gelmiştir farketmemişsinizdir Allah bilir.
Kocamdan çok eminim diye konuştuktan 1 saat sonra yakalamıştım mesajlarını hiç unutmam.
Böyle insanları eleştirmeye çıkıyorsunuz sizin başınıza gelse benden farklı davranmayacaksınız.
Gel kocam ben görmezden geliyorum sen aynen gittiğin yolda git demedim çok zor günler geçirdik.
Rahat rahat eleştirin inceden.
Bişeyi merak ediyorum ya eleştiri için yazmıyorum bunu
Sonrasında nasıl oldu peki
İçinizde hiç şüphe olmadı mı mesela yani bu tarz şeylerde sürekli olarak bi diken üstünde olma durumu var yine mi olacak yine mi aynı şeyler yaşanacak acaba acaba acaba gibi
En ufak şeyde mesela güveniniz sarsıldığı için he bi didikleme olmuştur
Her ne kadar ayaklarınıza kapanması yalvarması falan içinizdeki şüpheyi nasıl yok etti
Kendi düşüncem sahşen böyle bi durum olsa boşanma olmasa keza yinede içimdeki o güven sarsmasından sonra o şüphe duygusu gitmez hiç bir kadının gitmez diye düşünüyorum

Nasil gülebiliyorsunuz bu duruma ve böyle hafife alabiliyorsunuz.O da bir aldatilmadir ve aldatilmak cok agir birseydir
Yavrum sen aldatılıyorsun ben aldatılmak değil yada hafif bişey demiyorum ki benimde başıma geldi diyorum.
Burdaki bi çok kadın gibi üstten üstten boşan et eleştirmiyorum seni.
Zaten daha önceden yakalamışsın ve adam sen evdeyken göz göre göre balkona çıkıp konuşuyor duyma ihtimalin çok yüksekken sence bu imsan değişir mi

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim eşimle aramız genel olarak iyidir pek kavgamız tartışmamız yoktur ama geçen hafta gece ben çay hazırlarken telefonu çaldı ve kapandi sonra balkona çıktı sigara içmeye o sira bende dinledim bir kıza sesin çok güzel kaç yaşındasın gibisinden konuştu o sıra karşı tarafın telefonu cekmeyince kapandi benim tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü aslında daha önceden de bir kere yakaladim mesajlasmalar fake hesabından ama ben bildiğimi ona söylemedim sadece hissediyorum gibisinden kavga ettim sonra telefonuna bakınca o zamanlar sildiğini gördüm yine böyle birsey olunca çok üzüldüm şimdi size sorum ben sinava calisiyorum kpss ye ve şuan çalışmıyorum ne yapmam gerekiyor ona nasıl davranmaliyim bir şans daha vermeli miyim sizce açıkçası her gün gece oyun oynuyor o olaydan sonra da devam etti sanki büyük bir pişmanlığı yok bana yeminler etti senden baska kalbimde kimse yok diye ama bu sanal alemde birseyler var bende bu tiyatronun içindeyim diyip duruyor bende ağzıma ne geldiyse dedim şimdi kaç gündür konuşmuyoruz ailesi arasa söylemeli miyim bizimkilere söylesem zaten biter ama tam anlamıyla hazır değilim sanki ona bedel mi odetmeliyim yani korkmuyor mu beni kaybetmekten ona bu hissi veremedim mi bilmiyorum ne dersiniz dostlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Bence ailesine söylemeyin çünkü aileye söylerseniz olay bir anda büyür geri dönüşü zor olur.Siz hazır değilsiniz boşanmaya bir anlık öfke ile atılmış adım sizi pişman eder.Aileler genelde ya tamamen bitirin ya da boşverin tarzında uç tepkiler verir.Kpss ye odaklanın.Bilmiyorum çapkın bir erkek düzelir mi çok zor.Artık her erkekten aldatma bekliyorum.Hiç aldatmaz diye düşündüğüm insan bile karısını aldatmaya yeltendi.Aldatma işleri çok kolaylaştı.Seni kaybetmeyi risk olarak görmüyor balkonda senin duyabileceğin ihtimalini hiçe sayıyor.

İşte belki benim de böyle bir durumum olur diye düşünüyorum ondan soruyorum birseyleri bitirmek kolay bende biliyorum boşanmayı
Sizin kocanız bir değil iki değil, adam siz içerideyken balkonda başka kadınla konuşuyor. O kadar umrunda değilsiniz yani. Neyin zorunu seçiyorsunuz tam olarak?

Ailem arkamda olur kesinlikle ama ben onların olduğu şehire gitmek istemiyorum maddi özgürlüğüm olsa çok daha rahat söylerim onlara da zorluk çeksinler istemiyorum
Belki de sadece mesajlaşma, konuşma diye rahatlatıyorsun kendini ama bu da aldatma. Eminim ki bu karaktersiz fiziki aldatma da yapacak. Gerçekten hiçbir şey kaybetmezsin sadece medeni durumun değişiyor öyle düşün.

Bişeyi merak ediyorum ya eleştiri için yazmıyorum bunu
Sonrasında nasıl oldu peki
İçinizde hiç şüphe olmadı mı mesela yani bu tarz şeylerde sürekli olarak bi diken üstünde olma durumu var yine mi olacak yine mi aynı şeyler yaşanacak acaba acaba acaba gibi
En ufak şeyde mesela güveniniz sarsıldığı için he bi didikleme olmuştur
Her ne kadar ayaklarınıza kapanması yalvarması falan içinizdeki şüpheyi nasıl yok etti
Kendi düşüncem sahşen böyle bi durum olsa boşanma olmasa keza yinede içimdeki o güven sarsmasından sonra o şüphe duygusu gitmez hiç bir kadının gitmez diye düşünüyorum
Şüphe gitmiyor hiç bir zaman o konuda sonsuz güvenim yok 3 yıl geçti üzerinden ve ara ara kontrol de ediyorum.
Niye devam ettin derseniz ayrılsaydım hayatım daha kötü olacaktı ailesel vs durumlar ve eşimin bu konusu dışında iyi tarafları çok fazla o tarafı ağır bastı böyle bir karar aldım.
Ve 10 yıl sevgili olup evlendik sevgimde ağır bastı belki de ve gerçekten pişman olduğunu gördüm.
O zamanlar çok kavga ederdik başka bişeylerden kavga çıkartıp konuyu oraya getirirdim.
Zamanla geçiyo geçti de

Yooo kabullenmedim niye kabulleniyim yeminler edip ayaklarıma kapandı boşanmanın eşiğinden döndük.
Sınanmadığınız şeyin kibriyle konuşmayın lütfen belki sizinde başınıza gelmiştir farketmemişsinizdir Allah bilir.
Kocamdan çok eminim diye konuştuktan 1 saat sonra yakalamıştım mesajlarını hiç unutmam.
Böyle insanları eleştirmeye çıkıyorsunuz sizin başınıza gelse benden farklı davranmayacaksınız.
Gel kocam ben görmezden geliyorum sen aynen gittiğin yolda git demedim çok zor günler geçirdik.
Kabullenmişsiniz ki atlattık diyorsunuz buna sınamamışlığın kibri denmez sağda solda gördüğünüz lafları cümle içinde kullanırken az anlamı olmasına da dikkat edin farkında olmadan başıma gelmişse vahiy inmeyeceğine göre tabii bir şey yapamam ama bildiğim halde de nereye kapanırsa kapansın affetmem valla kusura bakma neden aynısını yapacağıma inanıyorsun ki senin evliliğine devam etme potansiyelin bu mu ? Kim olsa affeder 🤣🤣 buna sadece gülerim ben sırf aşk hissetmedim eskisi gibi sevgi dolu değiliz o heyecan kalmadı diye kocayı boşamışım beni aldatanı geberse affetmem defolsun gitsin herkesin kendine layık gördüğü şey başkadır herkesi kendiniz sanma işini acilen bırakın kendinizi böyle avutmayın

Sınava kadar boşanma adamı borca sok evde asla huzur verme sınava odaklan özel ders al ne bileyim koçluk al sürekli para harca evi köyü salla sonra da ayrıl o da arkasını toplasın

Ben affetmem böyle bi olay yaşasam içim o adamı koca diye almaz

Başıma gelse ben affetmem ve emin olun sizden çok daha farklı davranırım
Aman ne olmuş sanki herkes benim gibi yapardı diyerek kendinizi kandırmayın

Kabullenmişsiniz ki atlattık diyorsunuz buna sınamamışlığın kibri denmez sağda solda gördüğünüz lafları cümle içinde kullanırken az anlamı olmasına da dikkat edin farkında olmadan başıma gelmişse vahiy inmeyeceğine göre tabii bir şey yapamam ama bildiğim halde de nereye kapanırsa kapansın affetmem valla kusura bakma neden aynısını yapacağıma inanıyorsun ki senin evliliğine devam etme potansiyelin bu mu ? Kim olsa affeder 🤣🤣 buna sadece gülerim ben sırf aşk hissetmedim eskisi gibi sevgi dolu değiliz o heyecan kalmadı diye kocayı boşamışım beni aldatanı geberse affetmem defolsun gitsin herkesin kendine layık gördüğü şey başkadır herkesi kendiniz sanma işini acilen bırakın kendinizi böyle avutmayın
Çok büyük konuşuyorsun bakalım ne olacak zamana bırak 😉
Ben böyle yapmayı tercih ettim benim hayatım benim tercihim sen boşa bana ne karışıyorsun anlamadım ki ben seni eften püften koca boşamışsın çok saçma diye eleştiriyormuyum ?
Tamam en seküler sensin en akıllı kadın sensin en ayaklarının üstünde duran sensin ben böyleyim hadi iyi akşamlar

Çok büyük konuşuyorsun bakalım ne olacak zamana bırak 😉
Ben böyle yapmayı tercih ettim benim hayatım benim tercihim sen boşa bana ne karışıyorsun anlamadım ki ben seni eften püften koca boşamışsın çok saçma diye eleştiriyormuyum ?
Tamam en seküler sensin en akıllı kadın sensin en ayaklarının üstünde duran sensin ben böyleyim hadi iyi akşamlar
Hahhahshhdhs böyle dicen işte ben böyle yapmayı tercih ettim diceksin hepimiz yaparmışız gibi konuşmayacaksın konunun sekülerlikle akıllılıkla hiçbir ilgilisi yok kendini kandırmaya devam edebilirsin bb

Yani herkesin başına gelmiyo bu aldatılan affeden kadınlarda da tmm cnm senin başına gelsin görürüz tavrı....
Aynısı şiddet görüp boşanmayanlarda da var bi üye şey demişti sanki sizin başınıza gelmiyo hdhdhhd aynen evde dayak yiyip yiyip oturup bunu gizliyoruz

Yani herkesin başına gelmiyo bu aldatılan affeden kadınlarda da tmm cnm senin başına gelsin görürüz tavrı....

Hani siz beni eleştirip ben olsam öyle yapmam dediniz ya bende tamam siz oluesanız benim yerimde dediğiniz gibi yaparsınız dedim niye alındınız saldırdınız anlamadım ☺️

Hani siz beni eleştirip ben olsam öyle yapmam dediniz ya bende tamam siz oluesanız benim yerimde dediğiniz gibi yaparsınız dedim niye alındınız saldırdınız anlamadım ☺️
Saldırma mı 😂 her yoruma başına gelsin görürüz 😉😉😉😉 diye yorum yapıp herkesin aldatıldığını düşünmen tuhaf sadece

Back
X