Yardimci olurmusunuz evlilik hakkında

Hahhahshhdhs böyle dicen işte ben böyle yapmayı tercih ettim diceksin hepimiz yaparmışız gibi konuşmayacaksın konunun sekülerlikle akıllılıkla hiçbir ilgilisi yok kendini kandırmaya devam edebilirsin bb
Hangi mesajımda herkes benim gibi yapıyor diye bişe yazdım bul göster hadi kıza yazdığım ilk mesajda benimde başıma geldi çok zor bi durum filan yazdım aldatılmak normal boşanma etme mi yazdım Allah aşkına

Saldırma mı her yoruma başına gelsin görürüz diye yorum yapıp herkesin aldatıldığını düşünmen tuhaf sadece
Mesajlarıma yorum yapıp asla senin yaptığını yapmam asla affetmem yazıyorsunuz bende tamam sizin başınıza gelirse dediğiniz gibi yaparsınız diyorum ?? Ne var bunda inşallah aldatılırsınız mı diyorum

Aynısı şiddet görüp boşanmayanlarda da var bi üye şey demişti sanki sizin başınıza gelmiyo hdhdhhd aynen evde dayak yiyip yiyip oturup bunu gizliyoruz
Beşer şaşar ben eşimden şiddet görmeyeceğime aldatılmayacağıma garanti veremem 7 senedir evliyiz 13 senelik sevgilim 10 senedir aynı evdeyiz başıma gelmedi ama gelebilir bilemem. Ama affetmeyeceğimin garantisini veririm

Flörtleşmeyi seviyor kocanız bi ara benimde başıma geldi çok zor atlattık sonra yakalamadım ama bişey bilmiyorum canım bunun kararını kendin vereceksin çok zor bi durum gerçekten
İlk mesajım da bu he.
Hepiniz aldatmayı normalleştirdin yazıyorsunuz saklamadan gizlemeden yaşadığım olayı söyledim eleştiren sizsiniz biz senin gibi affedemeyiz devam edemeyiz diye.
Bende tamam siz öyle yaparsınız diyorum vay efendim biz aldatılmıyoruz

Bunun çok benzerini ben de daha önce dedim
Şiddet görüyor olmak benim suçum olmaz
Aldatılmak benim suçum olmaz
Bu herkesin her an başına gelebilir ama bunlar tekrar ediyorsa bu benim suçumdur benim seçimimdir artık

Bana diyosun ya başına gelse benden farklı davranmazsın diye

Evet bunu affediyorsan suçlu sensin şikayet etme hakkın kalmıyor artık. Nasıl mide alır bilmem seni aldatıyor dövüyor adamla öpüşüp koklaşıyorsun. Tamam herkesin hayat şartları aynı değil bi süre evli kalabilirsin hayatını toplayana kadar ama bunu kabullenip hayatına devam ediyorsan nasıl bi mide var sende

Başıma gelse ben affetmem ve emin olun sizden çok daha farklı davranırım
Aman ne olmuş sanki herkes benim gibi yapardı diyerek kendinizi kandırmayın
Ben böyle bişey yazmadım da demedim de hangi mesajım alıntılayın çok rica ederim.
Ben sizin nasıl davranacağımızla ilgilenmiyorum herkesin kendi hayatı benim tercihim bu oldu ve siz beni eleştiriyorsunuz asla ve asla aman ne olmuş sanki tavrıyla bişey yazmadım bulun gösterin.
Açık yüreklilikle başıma böyle bişeyin geldiğini çok zor olduğunu söyledim kızda zaten başta yazmış boşanma durumum yok diye boşanma etme mi dedim

Hanımefendi buyurun
Etiketleme yapmayı bilmiyorum

Tamam bende size hemen gelip ben olsam boşarım diye başlamadım ki ben size gayet açık sordum flörtleşen siz olsanız nolurdu kocan bağımlılık gibi yeaaa diyip yutar mıydı yavrasan kabul eder miydi gayet açık bunu sordum sen geldin bana dedin ki başına gelse benden farklı davranmazsın

Bana diyosun ya başına gelse benden farklı davranmazsın diye
Hayır sende benim gibi davranacaksın demedim sadece insan başına gelmeden bilemez bende böyle çok eminim dediğim bi gün başıma geldi insan neyle imtihan olur bilinmez büyük konuşmayın dedim ben böyle yapmayı tercih ettim siz farklı davranırsınız dedim.
Benim hayatımı tercihlerimi eleştiren sizsiniz ben bu kıza ben boşanmadım herkesin başına Geliyo sende boşanma mı dedim sadece bende yaşadım çok zor geçiyo dedim

Kız demiş ki daha öncede oldu boşanma durumum yok.
Bende dedim ki kocan flörtöz değişmez.
Sonra biz bana bunu normalleştiriyorsunuz yazdınız bende güldüm dedim ki neyini normalleştireyim Bu durum zaten rezillik ona güldüm

Hanımefendi başınıza gelse benden farklı davranmayacaksınız yazdığınız mesajınız yukarıda

Siz kime ne yazdığınızı karıştırmaya başladınız sohbetimize gidip bakın ben ilk başta bunu sordum sende geldin bana bir şeyler yazdın bende yooo düzelmedi sen yakalamıyosun dedim ben yine neden boşamadın ben boşarım demedim üstüne gelip başına gelse benden farklı davranmazsın dedin cümlen bu bende avut kendini böyle herkes affeder diye ama yok öyle bişi dedim

Hanımefendi başınıza gelse benden farklı davranmayacaksınız yazdığınız mesajınız yukarıda
E öyle ben asla yapmam etmem diye beni eleştiriyorsunuz bende başınıza gelirse görürsünüz dedim ne var bunda.
Yazdığımı farketmemişim sağolun bulduğunuz için.

E öyle ben asla yapmam etmem diye beni eleştiriyorsunuz bende başınıza gelirse görürsünüz dedim ne var bunda.
Yazdığımı farketmemişim sağolun bulduğunuz için.
İşte biz de size diyoruz ki başımıza gelince sizin gibi davranmayız herkes böyle yapardı diyerek kandırmayın kendinizi

Nerden biliyorsun dğzelmediğini de yok yakalamıyorsun filan diyorsun bizimle beraber mi yaşıyorsun kendindeki hadsizliğin farkında değilsin.
Sadece kıza benimde başıma geldi çok zor geçiyor bunun kararını kendin ver yazdım diye saklamadım diye siz hemen benim başıma üşüşüp yargıladınız.

He aynen sen yazdığını inkar ederken birden konu benim hadsizliğime geldi bunu bilmek için kimseyle yaşamama gerek yok bir kere aldatan adam yine aldatacak sen bunu hepimizden iyi biliyosun bana bu şekil saldırman durumu da biliyor olduğunu da değiştirmicek

İşte biz de size diyoruz ki başımıza gelince sizin gibi davranmayız herkes böyle yapardı diyerek kandırmayın kendinizi
Flörtleşmeyi seviyor kocanız bi ara benimde başıma geldi çok zor atlattık sonra yakalamadım ama bişey bilmiyorum canım bunun kararını kendin vereceksin çok zor bi durum gerçekten
E eskielma ben kıza çok normal boşanma etme yazmadım bi ilk mesajımı okuyun siz benim başıma üşüşüp yargıladınız biz böyle yapmayız asla affetmeyiz diye bende cevabımı verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…