• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olurmusunuz evlilik hakkında

adama bedel ödeyeyim derken birlikte de olacaksın ki miden almaz bence. bir şans zaten vermişsin. çocuk yapma sakın sınavına hazırlan bu süreçte ayrılmak istediğini söyle ailenede durumu anlat. git ailenin evine bundan sana bir şey olmaz

E eskielma ben kıza çok normal boşanma etme yazmadım bi ilk mesajımı okuyun siz benim başıma üşüşüp yargıladınız biz böyle yapmayız asla affetmeyiz diye bende cevabımı verdim
Kimse sizi yargılamadı,aaa nasıl affedersiniz demedi siz benim gibi davranırdınız dediğinizde hayır sizin gibi davranmazdık denildi.
Bir bakın bakalım sizin mesajınızdan önce mi sonra mı yazılmış

He aynen sen yazdığını inkar ederken birden konu benim hadsizliğime geldi bunu bilmek için kimseyle yaşamama gerek yok bir kere aldatan adam yine aldatacak sen bunu hepimizden iyi biliyosun bana bu şekil saldırman durumu da biliyor olduğunu da değiştirmicek
ben mi size saldırdım yada mesajınıza yorum yazdım siz beni böyle yapmayı tercih ettim diye iki sattir yargılıyorsunuz eleştiriyorsunuz yok biz böyle yapmayız şöyle yapmayız bende cevabımı veriyorum başınıza gelirse sınanırsınız diye tamam içiniz rahatladıysa devam edin iyi akşamlar

Kimse sizi yargılamadı,aaa nasıl affedersiniz demedi siz benim gibi davranırdınız dediğinizde hayır sizin gibi davranmazdık denildi.
Bi en baştan okuyun ben okudum geri sarıp.
Bakın işinize sizi ilgilendirmiyor benim evlilik hayatım burda kimseye de bu çok normal devam et demedim çok zordu benim için dedim normalleştirmedim siz bi türlü kabullenemediniz ben napim diye sormadım size

ben mi size saldırdım yada mesajınıza yorum yazdım siz beni böyle yapmayı tercih ettim diye iki sattir yargılıyorsunuz eleştiriyorsunuz yok biz böyle yapmayız şöyle yapmayız bende cevabımı veriyorum başınıza gelirse sınanırsınız diye tamam içiniz rahatladıysa devam edin iyi akşamlar
Yok öyle olmadı msjlar da burda gözü olan görüyor ben hiç neden boşamadın şu bu demedim soru sordum hala o sorunun cevabı yok sen gelip bana sende yaparsın dersen bende cevap veririm yapma diye o kadar

Ay msjlar belli yazıldığı sıra belli buna rağmen kadını yazdığı şeye yaşanan olaya inandıramıyoruz şaka gibi

Bi en baştan okuyun ben okudum geri sarıp.
Bakın işinize sizi ilgilendirmiyor benim evlilik hayatım burda kimseye de bu çok normal devam et demedim çok zordu benim için dedim normalleştirmedim siz bi türlü kabullenemediniz ben napim diye sormadım size
Evet sizin evlilik hayatınız gerçekten beni hiç ilgilendirmiyor
Hanımefendi siz kabullendikten sonra benim için problem yok .Siz şunu anlamıyorsunuz benim gibi yapardınız dediniz ya hah işte sizin gibi yapmazdık ,siz istediğinizi yapın banane

Kocanızın burnu sürtsün istiyorsunuz ama o burun sürtmez
Hem ailesi ne alaka ya koskocaman evlenmiş barklanmış adama anne babası hımmm bana baka bir daha yaparsan kulağını çekerim felan mı diyecek hadi dediler diyelim sizin için çok kırıcı bir durum değil mi bu?
Bir de çok afedersiniz ama KPSS gibi bir düşünceniz varsa evlenmeden önce halletmeniz gerekiyordu .
Yeni bir akım galiba yeni evli olup KPSS çalışmak hiç anlayamadım
açıkcası bende anlamıyorum son dönem gençleri ve hep diyorum evlenince yada çocukluyken çok zor diye yok yaparız diyorlar sanki evlenmek kaçıyor ya. tamam bir kaç kere hazırlanırsın olmamıştır yaşta geçiyordur anlarım da ne bileyim okul bitip hemen evlenmek daha yirmili yaşlarda bana tuaf geliyor

Yok öyle olmadı msjlar da burda gözü olan görüyor ben hiç neden boşamadın şu bu demedim soru sordum hala o sorunun cevabı yok sen gelip bana sende yaparsın dersen bende cevap veririm yapma diye o kadar
Yok birisi bana samimi bi şekilde sordu neden böyle bi karar verdiniz diye bende söyledim uzun bi açıklama yazdım gözünüz görüyorsa bulup okuyun.
Sizi niye bu kadar ilgilendirdi benim hayatım niye bu kadar dert oldu anlamadım.Siz bana kocanız size çaktırmıyor gizliyor hala devam ediyor sizde kabullendiniz dediniz
Ben size yargılıyorsunuz yargılamayın sınanırsınız bende öyle yaptım başıma geldi dedim ilk taşı siz attınız cevabınızı veriyorum durup dururken kimseye burda sizin de başınıza gelir demedim.

Evet sizin evlilik hayatınız gerçekten beni hiç ilgilendirmiyor
Hanımefendi siz kabullendikten sonra benim için problem yok .Siz şunu anlamıyorsunuz benim gibi yapardınız dediniz ya hah işte sizin gibi yapmazdık ,siz istediğinizi yapın banane
Hanımefendi rica ediyorum bi geri sarıp okuyun.
Ben başıma geleni anlattım saklamadan etmeden sonra bi daha yaşanmadı 3 yıl oldu dedim diğer hanımefendi bana saldırıp sen kabullendin kocan hala devam ediyor demeye başladı hayatı bizimle yaşıyor gibi.
Bende öyle yazdım bunu.
Niye anlamıyorsunuz ben durup dururken kimseye bişe demedim yargılandım eleştirildim cevabını verdim

Hanımefendi rica ediyorum bi geri sarıp okuyun.
Ben başıma geleni anlattım saklamadan etmeden sonra bi daha yaşanmadı 3 yıl oldu dedim diğer hanımefendi bana saldırıp sen kabullendin kocan hala devam ediyor demeye başladı hayatı bizimle yaşıyor gibi.
Bende öyle yazdım bunu.
Niye anlamıyorsunuz ben durup dururken kimseye bişe demedim yargılandım eleştirildim cevabını verdim
Asıl siz anlamıyorsunuz mesajların hepsini okudum
Başınıza kötü bir tecrübe gelmiş,evet unutmayı tercih etmişsiniz sizin kararınız ama herkes benim yaptığımı yapardı dediğinizde yapmazdık denildi
Kimse sizi eleştirmedi banane sizin hayatınızdan isterseniz sürekli affedin ama affetmeyecek insanların olduğunu da bilin

Düpe düz aldatılıyorsun bacım neyin şansı daha
Ayrıca seni kaybetmekten korksa böyle mi davranır yapma Allah aşkına yaa
ben de aksiyon var sandım amannnnn , boşanmayacak konu sahibi esra ezmecinin parfumunü bedel ödetme kitabını yağını falan alsın geçer.

Beşer şaşar ben eşimden şiddet görmeyeceğime aldatılmayacağıma garanti veremem 7 senedir evliyiz 13 senelik sevgilim 10 senedir aynı evdeyiz başıma gelmedi ama gelebilir bilemem. Ama affetmeyeceğimin garantisini veririm
konudan bağımsız bir şey merak ettim 29 yaşında 13 sene sevgililik 7 yıl evlilik etti 20 yıl 9 yaşında mı sevgiliydiniz gerçek deme lütfen oğlum 8 yaşında çok korkuyorum şu an ☺️

konudan bağımsız bir şey merak ettim 29 yaşında 13 sene sevgililik 7 yıl evlilik etti 20 yıl 9 yaşında mı sevgiliydiniz gerçek deme lütfen oğlum 8 yaşında çok korkuyorum şu an ☺️
Hayır liseden beri toplam 13 senedir beraberiz

Yok birisi bana samimi bi şekilde sordu neden böyle bi karar verdiniz diye bende söyledim uzun bi açıklama yazdım gözünüz görüyorsa bulup okuyun.
Sizi niye bu kadar ilgilendirdi benim hayatım niye bu kadar dert oldu anlamadım.Siz bana kocanız size çaktırmıyor gizliyor hala devam ediyor sizde kabullendiniz dediniz
Ben size yargılıyorsunuz yargılamayın sınanırsınız bende öyle yaptım başıma geldi dedim ilk taşı siz attınız cevabınızı veriyorum durup dururken kimseye burda sizin de başınıza gelir demedim.
Ya hala konuyu çarpıtıyosun farkında mısın banane neden öyle karar verdin miden almış vermişsin ben onu merak etmiyorum ki ben yargılamadım da güldüm yorumlarım gayet açık benim sorum da açık flörtleşen sen olsan ne olurdu

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim eşimle aramız genel olarak iyidir pek kavgamız tartışmamız yoktur ama geçen hafta gece ben çay hazırlarken telefonu çaldı ve kapandi sonra balkona çıktı sigara içmeye o sira bende dinledim bir kıza sesin çok güzel kaç yaşındasın gibisinden konuştu o sıra karşı tarafın telefonu cekmeyince kapandi benim tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü aslında daha önceden de bir kere yakaladim mesajlasmalar fake hesabından ama ben bildiğimi ona söylemedim sadece hissediyorum gibisinden kavga ettim sonra telefonuna bakınca o zamanlar sildiğini gördüm yine böyle birsey olunca çok üzüldüm şimdi size sorum ben sinava calisiyorum kpss ye ve şuan çalışmıyorum ne yapmam gerekiyor ona nasıl davranmaliyim bir şans daha vermeli miyim sizce açıkçası her gün gece oyun oynuyor o olaydan sonra da devam etti sanki büyük bir pişmanlığı yok bana yeminler etti senden baska kalbimde kimse yok diye ama bu sanal alemde birseyler var bende bu tiyatronun içindeyim diyip duruyor bende ağzıma ne geldiyse dedim şimdi kaç gündür konuşmuyoruz ailesi arasa söylemeli miyim bizimkilere söylesem zaten biter ama tam anlamıyla hazır değilim sanki ona bedel mi odetmeliyim yani korkmuyor mu beni kaybetmekten ona bu hissi veremedim mi bilmiyorum ne dersiniz dostlar yardımcı olursanız çok sevinirim
1 değil 10 şans vermen gerekecek. Çünkü muhtemelen bi 10 kez daha aldatacak. Ve hayır kaybetmekten korkmuyor. Korkan adam(!) aldatmaz kardeşim.

Yavrum sen aldatılıyorsun ben aldatılmak değil yada hafif bişey demiyorum ki benimde başıma geldi diyorum.
Burdaki bi çok kadın gibi üstten üstten boşan et eleştirmiyorum seni.
Zaten daha önceden yakalamışsın ve adam sen evdeyken göz göre göre balkona çıkıp konuşuyor duyma ihtimalin çok yüksekken sence bu imsan değişir mi
Konu sahibi ben degilim

sizin soru "bilmem kaç senelik ilişkide mutlu son" haberleri gibi olmuş, bizim milletin değişik yaklaşımlarından biri.

evlenince sevgililik bitiyor mu? kadın 13 senedir ilişkim var bunun 10 senesi aynı evde, bunun 7 senesi de evli geçti demek istemiş

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim eşimle aramız genel olarak iyidir pek kavgamız tartışmamız yoktur ama geçen hafta gece ben çay hazırlarken telefonu çaldı ve kapandi sonra balkona çıktı sigara içmeye o sira bende dinledim bir kıza sesin çok güzel kaç yaşındasın gibisinden konuştu o sıra karşı tarafın telefonu cekmeyince kapandi benim tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü aslında daha önceden de bir kere yakaladim mesajlasmalar fake hesabından ama ben bildiğimi ona söylemedim sadece hissediyorum gibisinden kavga ettim sonra telefonuna bakınca o zamanlar sildiğini gördüm yine böyle birsey olunca çok üzüldüm şimdi size sorum ben sinava calisiyorum kpss ye ve şuan çalışmıyorum ne yapmam gerekiyor ona nasıl davranmaliyim bir şans daha vermeli miyim sizce açıkçası her gün gece oyun oynuyor o olaydan sonra da devam etti sanki büyük bir pişmanlığı yok bana yeminler etti senden baska kalbimde kimse yok diye ama bu sanal alemde birseyler var bende bu tiyatronun içindeyim diyip duruyor bende ağzıma ne geldiyse dedim şimdi kaç gündür konuşmuyoruz ailesi arasa söylemeli miyim bizimkilere söylesem zaten biter ama tam anlamıyla hazır değilim sanki ona bedel mi odetmeliyim yani korkmuyor mu beni kaybetmekten ona bu hissi veremedim mi bilmiyorum ne dersiniz dostlar yardımcı olursanız çok sevinirim
SAKIN SAKINNN AFFEDEYİM DEME CEVREM BÖYLE İNSANLARLA DOLU YOLUN BAŞINDA SENİN GİBİ YUTTULAR SONRADAN İS İSTEN GEÇTİ KENDİNE SAYGİN OLSUN HER ZAMAN.AİLESİNEDE SOYLEBİLİRSİN EMİN OL AYNİ SEYİ SEN YAPSAN ÇOKTAN SENİ REZİL ETMİŞTİ AİLELER DUYMUŞTU YAPMAYİN SUNU ERKEKLERE BU TAVİZİ VERMEYİN VE AYRİCA MİLLET NE DER BEN BOSANSAM FALAN DEMEYİN MİLLET NE DER DİYE DİYE KENDİMİZİ MAHVETTİK ÖNCE KENDİ MUTLULUGUMUZ... büyük harflerle yazdim ki kizlarim görsün 😍😁

Flörtleşmeyi seviyor kocanız bi ara benimde başıma geldi çok zor atlattık sonra yakalamadım ama bişey bilmiyorum canım bunun kararını kendin vereceksin çok zor bi durum gerçekten
Bir kere yapan yine yapar.Ayrılmak yerine neden atlatmaya çalıştınız ki?

Back
X