Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşımla birlikteliğim oldu fakat korunuyoduk korunduğumuz halde yinede içime boşalma filan olmadı bugün de adet günüm dün bi kaç damla kan gelmiş daha sonra gelmedi hamilelik ten korkuyorum neden gelmiş olabilir
Ayrıca ocaktan beri itinayla soruyorsun bu soruyu. Ya sevişme bu kadar korkuyorsan ne diyim korunmaya bile güvenmiyorsun regl olmana da güvenmiyorsun. Senin her seksini bilmek zorunda mıyız biz ya.
Ayrıca ocaktan beri itinayla soruyorsun bu soruyu. Ya sevişme bu kadar korkuyorsan ne diyim korunmaya bile güvenmiyorsun regl olmana da güvenmiyorsun. Senin her seksini bilmek zorunda mıyız biz ya.
İşte ben de onu diyorum ya. Her seksini bilmemiz şart mı diye. Her seviştiğinde ilk işin buraya yazıp bilgilendirme yapmak resmen. Psikolojik rahatsızlığın mı var ne bu ?
İşte ben de onu diyorum ya. Her seksini bilmemiz şart mı diye. Her seviştiğinde ilk işin buraya yazıp bilgilendirme yapmak resmen. Psikolojik rahatsızlığın mı var ne bu ?
Bak canım, her kanama kadından kadına değişiyor. Kimisi pıhtılı regl görüyor kimisi normal kanama oluyor. Benim sendeki tahminim sadece bir kaç damla olduğu için yerleşme olduğu yönünde ancak bu pıhtılı da olabilir belki içerde beklemiş bir kanama olup sonradan gelmişte olabilir her şey olabilir kısaca bu kadar korkuyorsan git test yap ve bir daha sevişme !