• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınız lazım

usern

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
6
1
1
19
IMG_8507.webp
IMG_8508.webp

İlk test dün yaptığım test ikinci test bu sabah yaptığım test ben sanki bir şey görüyorum gibi ya da öyle olmasını istediğim için mi görüyorum bilmiyorum bugün regli günüm dayanamadım iki gün test yaptım ama sizinde fikirleriniz önemli benim için yardımcı olursanız çok sevinirim☺️

Yakınlaştırınca bir şeyler görünüyor canlı belki daha belirgindir. Bence yarın bir daha bakın.

Eki Görüntüle 3675851 Eki Görüntüle 3675852
İlk test dün yaptığım test ikinci test bu sabah yaptığım test ben sanki bir şey görüyorum gibi ya da öyle olmasını istediğim için mi görüyorum bilmiyorum bugün regli günüm dayanamadım iki gün test yaptım ama sizinde fikirleriniz önemli benim için yardımcı olursanız çok sevinirim☺️
Hafif bir çizgi var gibi 2 gün sonra koyulaşma bakın yada kan verin inşallah vardır ❤️

Eki Görüntüle 3675851 Eki Görüntüle 3675852
Kaset testi ayırıp bakın bir de. Görselde kalite düşüyor. Fikir olarak Ovülasyon testine de bakın.

Back
X