yardımınıza ihtiyacım var hanımlar

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
bugün regl dönemimin 3. günü fakat sıkıntım wc ye gittiğim de az önce fark ettim rengi simsiyah kömür gibi yani kırmızı yada bordo değil siyah acaba neden böyle sizlerde de oluyor mu benim ilk defa başıma geliyor bilgisi olan bayanlar lütfen bana yardımcı olur musunuz rica etsem şimdiden çok teşekkür ederim.

Regl doneminizin son gunlerindeyseniz olabilir bir sey. Bazen atilmasi gereken eski kan atiliyor o renkte, veya atilan doku arttikca kanin rengi daha koyu gorunuyor falan. Bana doktorum boyle aciklamisti, onemli olmadigini soylemisti. Ama ben duzenli kontrollerime gidiyorum. Bence siz de jinekolog muayenelerini periyodik hale getirin, boylece kafanizda soru isareti kalmaz.

bende de oluyor demek bir çözüm değildir.belki sizde de kötü bi durum var o zaman. açıklık getirmekte faydar var kızlar. bazen yediğimiz şeyler kanın rengini bu şekilde değiştiriyor. yine de telaşlanıcak bir durum yok. için rahatlasın diye doktora gidebilirsin canım :)

Siyah gibi koyu bordo oluyor bende de bazen. Hiç sıkıntı edip doktora gitmedim ama rahatlamak istiyosanız gidebilirsiniz

Bazen en basta olurken ya da son zamanlarında çok koyu siyah oluyor ya da koyu yeşilimsi renk önemli degil o.

ben doktoruma danıştım, sorun değil dedi. ama arkadaşın dediği gibi bende sıkıntı değil diye sende de sıkıntı değil anlamına gelmez. Allah korusun bir hastalığın habercisi olabilir. hiçbir şey de olmayabilir. doktora danışmalısın.

daha önceleri toprak rengi geliyordu doktora gittim kist var demişti.ama kistim geçti gitti çok şükür şimdi böyle bir şeyle karşılaşınca korktum açıkçası ilk defa başıma geliyor hepinize çok teşekkür ederim.

Bende de reglin başında oluyor genelde, rahim duvarı incelemesinde ilgili olabileceğini araştırmıştım . Doktor sorun görmedi ama rahim duvarı kalınlığı normalin altında çıkmıştı.

Kahverengi / Siyah: Bu aynı zamanda eski kan olarak bilinir. Çoğu kadın adet döneminin sonuna doğru koyu kahverengi veya siyah kan görür. Bu durumdaki kan akımı kan akımı çok değildir. Bu kan ayrıca rahim kıvrımları içinde kalan kan olabilir ya da adet dönemleri düzensiz olan kadınlarda görülebilir. Yanısıra çok daha sonra adetle atılacak olan kan, aslında önceden orada var olan kan olabilir.

X