- 9 Ağustos 2015
- 5
- 0
- 28
- Konu Sahibi papatyaruhu
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni severken nasıl bunları yapabildin ben erkek olduğum halde birine dokunamadım sen bizi mahvettin dedi
benimle evlenmek istiyordu ilk bana dokunan kişi olmak istiyodu
Düşünceniz için teşekkür ederim, aslında dediğiniz doğru ama o kadar saf kalpli ki o da ne yapacağını bilemiyor ve dediğiniz gibi birinin kaldığına hiç inanmıyorum artıkŞu lafları nasıl sindirebiliyorsunuz, anlayamıyorum. El değmemiş istiyormuş. Peh.
Kimse sana, onun ilki olmadığı için güvenmeyecekse, git o beraber olduğunla evlen o zaman. Herkes ilkiyle evlenmek zorunda kalsın o halde. Böyle saçma mantık olur mu? Bu kafalar yüzünden kızlar tecavüzcüleriyle evlendirilmek zorunda kalıyor. Bu kız bakire değil, kimse almaz bunu artık diye.
Onun hayatını değil de, kendininkini düşün biraz. Kimsenin hayatını mahvetmiş değilsin. Affedemiyorsa, ayrılın gitsin. Dünyada tek kız sen kalmadın ya. Ne diye peşine düşmüş bu kadar. Hem affetmiyor, hemde süründürüyor. Bir barışıyor, bir ayrılıyor. Asıl o senin vebaline giriyor. Sana vicdan azabı çektirmiş resmen. Ayrıl kurtul. Seni sen olduğun için seven birini bul canım. Pişmanlıklarını da hatalarını da seninle kabul eden birini. O zaman gerçek sevginin ne demek olduğunu anlayacaksın.
Düşünceniz için teşekkür ederim, aslında dediğiniz doğru ama o kadar saf kalpli ki o da ne yapacağını bilemiyor ve dediğiniz gibi birinin kaldığına hiç inanmıyorum artık
Umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim dediklerinizi düşünücem, şimdilik zamana bırakıyorum, üzülmemeye çalışıcam.Canım ben uç bir örnek verdim belki senin durumun için. Ama bu sözler bu kafaların devamının ürünü. 'İlki ben olmalıydım, nasıl yapar bana bunu? ' Kendine yediremediği bu.
Eğer gerçekten dediğin gibi seni seviyor ama ne yapacağını bilemediği için böyleyse er yada geç geri dönecektir. Zamana bırakmak gerek bundan sonrasını. Sende üzme daha fazla kendini onun hayatını mahvettiğini düşünüp.
evet oyuncağa döndü baya ilişki kalmadı ortada, İ kişisine arkadaşken M kişisini anlattığım için tanıdı ve internet yoluyla ulaşılabiliyor bildiğiniz üzere amacı da sanırım ayrıldım diye benim ve M kişisinin canını yakıp bir daha M kişisine dönmemem50 kere barışıp ayrılmışsın m kişisiyle oyuncağa dönmüş sen hala buna ilişki diyorsun.
İ kişisi ne alaka da seninle yattıktan sonra fotograflarını çekip m kişisine gönderiyor? Nereden tanıyor onu ve amacı ne?
Hesap sormak için attığını düşünmüyorum, bilmiyorum belki birşeyleri hala düzeltmek istiyodur ne yapmak istediğine dair pek bir fikrim yokBirde i madem fotoğrafları göndermiş. Herşeyi sen anlatmadan biliyormuş. Sana neden tekrar mesaj atmış? Hesap sormak için atmamış belli ki. Çünkü ben söyledikten sonra ben zaten biliyorum demiş.