yardiminiza ihtiyacim var

munter

17.11.17-73 kg 22.06.18 -61.8 kg 14. tk♡
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
5.583
8.360
118
selam kizlar:KK36:
direk konuya giriyorum :KK51:
benim kendi ailemle aram pek iyi degil surekli sıkintilar yasadigim icin uzun zamandir seviyeliyim kendi aileme. Esimin ailesi ile de iliskimiz gayet guzel. Esimle ben 2 yil kadar once yatirim amacli kredi çekerek kucuk bir arsa aldik. Arsayi alirken esimin ailesi bize cok yardimci oldu hala krediyi odeyemedigimiz zaman oluyor onlar oduyorlar. Arsayi aldigimizda odeyip odeyemeyecegimiz konusunda cok endiseliydim bende aileme aldigimizi soylemedim. Aradan 2 yil gecti ben bunu unuttum hala bilmiyorlar. Simdi omlar baskasindan ogrenmeden ben bunu nasil aileme söyleyebilirim.
arsayi satip ev alacagimiz icin evi nasil adiniz vs sorularina cevap vermem gerekiyor o yuzden boyle bir yatirimi bir an once soylemem lazim.

Not:ailem maalesef her seye olumsuz bir sey bulduğundan bu skintiyi yasiyorum. :işsiz:

benim kendi ailemle aram pek iyi degil surekli sıkintilar yasadigim icin uzun zamandir seviyeliyim kendi aileme. Esimjn ailesi ile de iliskimiz gayet guzel. Esimle ben 2 yil kadar once yatirim amacli kredi çekerek kucuk bir arsa aldik. Arsayi alirken esimin ailesi bize cok yardimci oldu hala krediyi odeyemesigimiz zaman olutor onlar odutorlar. Arsayi aldigimizda odetio odeyemeyecegimiz kobusunda cok endiseliydim bende aileme aldigimizo soylemedim. Aradan 2 yil gecti ben bunu unuttum hala bilmiyorlar. Simdi oblar baskasindan ogrenmeden ben bunu nasik aileme söyleyebilirim.
arsayi satip ev alacagimiz icin bi evi masil adiniz vs sorularina cebap vermem gerekiyor o yuzden boyle bir yatirimi bir an once soylemem lazim.

Not:ailem maalesef her seye olumsuz bir sey bulduğundan bi skintiyi yasiyorum. :işsiz:
Aileniz herşeye olumsuz yaklaşıyorsa söylemeyin misal arsayı aldık ileride ev alacağız deseniz belkide diyecekler arsa o kadar para etmez niye aldınız hani herşeye olumsuz yaklaşıyorlarmış ya durup dururken moraliniz bozulur.

Ev alacağınız zaman para biriktirdik dersiniz,kayınpederim yardım etti dersiniz ki yalan değil arsa için etmişler yardım öyle aldık dersiniz.

Kimseye aldığınız malın hesabını vermek zorunda değilsiniz. Kv yardım etmiş ne güzel
haklisiniz da iste maalesef uygulamada yapamiyorim. Soyledigim gibi laf edecekler neden soylemedin vs soylemesem ne kdar cok paralari var evi kredisiz aldilar vs diyecekler kirmadan kirilmadan halletmek istiyorim da nasil

Aileniz herşeye olumsuz yaklaşıyorsa söylemeyin misal arsayı aldık ileride ev alacağız deseniz belkide diyecekler arsa o kadar para etmez niye aldınız hani herşeye olumsuz yaklaşıyorlarmış ya durup dururken moraliniz bozulur.

Ev alacağınız zaman para biriktirdik dersiniz,kayınpederim yardım etti dersiniz ki yalan değil arsa için etmişler yardım öyle aldık dersiniz.
hah tam da anlatmak istedigim buydu her seye boyle yaklasiyorlar veya da bizim paramizin hesabini yapiyorlar bende bu duruma sinir oluyorum.
Evide bu ara almak istiyoruz alacagimiz ev de baya pahali bu kadar parayi nasil biriktirdiler kv kp nasil o kadar yardim etti vs dusecekler pesine :kızgın:

hah tam da anlatmak istedigim buydu her seye boyle yaklasiyorlar veya da bizim paramizin hesabini yapiyorlar bende bu duruma sinir oluyorum.
Evide bu ara almak istiyoruz alacagimiz ev de baya pahali bu kadar parayi nasil biriktirdiler kv kp nasil o kadar yardim etti vs dusecekler pesine :kızgın:
Peşinatı kayınpeder verdi bizde biriktirdik üstüne kredi çektik dersin madem herşeye olumsuzlar.

Buna sevinmeleri gerek. Vardı aldık der geçersin. Kimi kv den dertli kimi kendi annesinden. Allah yardımcınız olsun.
haklisiniz da iste maalesef uygulamada yapamiyorim. Soyledigim gibi laf edecekler neden soylemedin vs soylemesem ne kdar cok paralari var evi kredisiz aldilar vs diyecekler kirmadan kirilmadan halletmek istiyorim da nasil

arsadan söz etmeyin, evi nasıl aldınız derlerse kayınvalidemler yardım etti dersiniz.
cok sorarlarsa agzimdan kaciririm diye korkuyorum ya ben hic yalan soyleyemem panik olurum Hoppa

Kv kp’rin eşimle ortak bi arsaları varmış önceden. Değersiz bir yermiş zamanında, şimdi değerlenmiş satıp ev aldık...
Dersiniz.

Buna sevinmeleri gerek. Vardı aldık der geçersin. Kimi kv den dertli kimi kendi annesinden. Allah yardımcınız olsun.
amin canim. Aslinda sevinirlerde sonrasinda bize demedin soyleydi boyledi ne kadar cok kazaniyorsubuzda vs vs. Ben ailemden hic deger gormedim esimin ailesi evledigim gunden itibaten el ustunde tutar sag olsunlr. Kendi ailem yuzunden defalarca esimle tartismisimdir.

Piyangodan çıktı dersin :D

Eşinin ve aileisnindi dersin kime ne canım ya. Ailen madem böyle :/

benim kendi ailemle aram pek iyi degil surekli sıkintilar yasadigim icin uzun zamandir seviyeliyim kendi aileme. Esimin ailesi ile de iliskimiz gayet guzel. Esimle ben 2 yil kadar once yatirim amacli kredi çekerek kucuk bir arsa aldik. Arsayi alirken esimin ailesi bize cok yardimci oldu hala krediyi odeyemedigimiz zaman oluyor onlar oduyorlar. Arsayi aldigimizda odeyip odeyemeyecegimiz konusunda cok endiseliydim bende aileme aldigimizi soylemedim. Aradan 2 yil gecti ben bunu unuttum hala bilmiyorlar. Simdi omlar baskasindan ogrenmeden ben bunu nasil aileme söyleyebilirim.
arsayi satip ev alacagimiz icin evi nasil adiniz vs sorularina cevap vermem gerekiyor o yuzden boyle bir yatirimi bir an once soylemem lazim.

Not:ailem maalesef her seye olumsuz bir sey bulduğundan bu skintiyi yasiyorum. :işsiz:
onlar yardım etmediği müddetce onlara hesap vermek zorunda da değilsiniz ailenize ne ki aldımışınız işte bir şekilde onlara tek düşen güle güle oturun demesi..

en güzeli telefonda konuşurlen ev almak istediğinizden bahset arsa olayını kv kp dışında kimse bilmiyorsa onlarda tembih etsin eşin ev alırken size destek çıktılar sizde kalanı kredi çekerek aldınız evi diceksin arada az az kenara attığınıda söylersin

en güzeli telefonda konuşurlen ev almak istediğinizden bahset arsa olayını kv kp dışında kimse bilmiyorsa onlarda tembih etsin eşin ev alırken size destek çıktılar sizde kalanı kredi çekerek aldınız evi diceksin arada az az kenara attığınıda söylersin

olabilir canim bu fikirlerle ben bir saglikli dusuneyim bir an once halletmem lazim:cry:

ev alırken kredi çektik dersiniz hem herkes sizi borclu bilir üstünüze gelen olmaz:dondurma:
ev pahaliya o kadar kredinin altina nasil girdiniz ne kadar kazaniyorlarki aliyorlar olur bu defada :confused:

olabilir canim bu fikirlerle ben bir saglikli dusuneyim bir an once halletmem lazim:cry:

ev pahaliya o kadar kredinin altina nasil girdiniz ne kadar kazaniyorlarki aliyorlar olur bu defada :confused:
o zaman ödeyip ödeyemeyeceğimiz kesinleşmeden söylemek istemedik bekledik dersiniz olur biter :KK51:
bnm annem kesin küserdi bu cümleye yalnız onuda diyim :D

Valla iki ucu b.. deynek derler ya onun gibi munter bu olay nasıl çıkacaksın işin içinden bilmiyorum

Back
X