yardımınıza ihtiyacım var :(

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
Arkadaşlar ben uzun zamandır maddi sıkıntı içerisindeyim:KK43: çocuk okutuyorum. özel ders aldırıyorum. özel psikolog vs derken giderimiz çok fazla. lakin gelirimiz giderimizi karşılamıyor.

Bende evimde yapabileceğim bir iş arıyorum (kutu katlama, mandal montajı, poşet katlama vs) evde iş yapan yada bilgisi olan var mı? netten araştırdım pek bişi bulamadım. haber bıraktıklarım dan da dönüş olmadı.

ben takı tasarımlarına çok meraklıyım, yaptığım takılar beğenilir her zaman , eğer ilginiz ve beceriniz varsa evde takı yapıp satabilirsiniz, geliri iyi oluyor diye biliyorum:KK69:

ben takı tasarımlarına çok meraklıyım, yaptığım takılar beğenilir her zaman , eğer ilginiz ve beceriniz varsa evde takı yapıp satabilirsiniz, geliri iyi oluyor diye biliyorum:KK69:

takı pek yapabileceği sanmam. pek ilgim yok. ama örgüden bebek yelek fln yapabilirim de oda pek kazandırmaz herhalde

Arkadaşlar ben uzun zamandır maddi sıkıntı içerisindeyim:KK43: çocuk okutuyorum. özel ders aldırıyorum. özel psikolog vs derken giderimiz çok fazla. lakin gelirimiz giderimizi karşılamıyor.

Bende evimde yapabileceğim bir iş arıyorum (kutu katlama, mandal montajı, poşet katlama vs) evde iş yapan yada bilgisi olan var mı? netten araştırdım pek bişi bulamadım. haber bıraktıklarım dan da dönüş olmadı.

Elişleri pek para kazandırmıyor, onun yerine klavyeniz iyi ise evden çalışabileceğiniz veri giriş ile alakalı ilanlar
oluyor dönem dönem,
bu tarz işleri bir araştırın derim.

dikiş yeteneğiniz varsa bu olay instagramda aldı başını yürüdü her önüne gelenin butiği var gerçekten deli gibi de para kazanıyorlar hem üçle beşle uğraşacağınıza daha rahatlatıcı bir yöntem olur

Evet dikişte olabilir
en azından paça kıvırırsınız bir paça 5 tl
hem evde masrafınız da olmaz
yada nikah şekeri magnet gibi işlerde evlere veriliyor

işte bende öyle şeyler araştırıyorum nikah şekeri magnet tam benlik el işlerim iyidir. hiç varmı yapan tanıdığınız fln
Tuhafiye yada nikah şekeri yapan yerlere gidin onlar size orada gösteriyor
siz evde yapıp zamanında teslim ediyorsunuz
benim tandıklarım yapıyorlardı
hatta dansöz kıyafetlerinin üzerine boncuk pul vs dikiyorlardı
onu bulabilseniz o baya kazançlı bir iş

X