Yardımınıza ihtiyacım var

millam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
25
3
33
Arkadaslar 10 aylık evliyim. Evliliğimin ilk günlerinde eşimin telefonunda bir mesaj gördüm telefonda canımlı cicili bir mesaj. Erkek olarak kayıtlıydı.ama ben şüphelenidim ve kavga çıktı. O telefonu kaydedip daha sonra aradım kız çıktı. Yine kavga çıktı inkar etti. Telefon hala bende var ve WhatsApp ta foto koydular eşimin ş yerinde eskiden çalışan kız. Gayet sakin bir şekilde anlattım oda başta inkar etti ama kabul etmek zorunda kaldi. Ben konuşmasına değil ama benden sağlamasına kızdım. Şimdide güvenemiyorum hep aldatıyor gibi geliyor ne yapmalıyım kimseye anlatamıyorum hasta oldum akıl verin lütfen

pardon konuşmasına kızmadım derken, ne konuşmuşlar ki anlayamadım.
tercümesi şu mu oluyor yoksa yanlış mı anladım. aldatmasına değil aldattığını saklamasına kızdım :KK57:

İlk günlerden aldatmaya başlamış, Speedy Gonzales mübarek. Siz de kızla samimi konuşmasına kızmayarak Konya Ovası'nı andırıyorsunuz.

Arkadaslar 10 aylık evliyim. Evliliğimin ilk günlerinde eşimin telefonunda bir mesaj gördüm telefonda canımlı cicili bir mesaj. Erkek olarak kayıtlıydı.ama ben şüphelenidim ve kavga çıktı. O telefonu kaydedip daha sonra aradım kız çıktı. Yine kavga çıktı inkar etti. Telefon hala bende var ve WhatsApp ta foto koydular eşimin ş yerinde eskiden çalışan kız. Gayet sakin bir şekilde anlattım oda başta inkar etti ama kabul etmek zorunda kaldi. Ben konuşmasına değil ama benden sağlamasına kızdım. Şimdide güvenemiyorum hep aldatıyor gibi geliyor ne yapmalıyım kimseye anlatamıyorum hasta oldum akıl verin lütfen
mesajın detayını yazsaydın daha iyi cevap verebilirdik.Ama yalan söylemesi şüphe çekiyor bence bir süre izlemede kal

İki mesaj vardı ben neden yalan söylediğini sorduğumda korktum dedi. Günlük konuşma gibiydi iyiyim canım gibi bişeyler di.soğudum sanki ondan su anda birsey yok int telefon dökümüde bakıyorum hiç bir sey yok ama benim güvenim bitti

Allah yardımcın olsun kardeşim ama yaşın da çok genç..iyi tanıyarak mı evlendin yoksa aniden mi?

Bir yılın sonuda evlendik ben seni aldatmadım diye yemin ediyor bende yakıştıramıyorum ona ama içim susmuyor

güven tek kullanımlık diye boşuna dememiş diyen bi kere yıkıldı mı normal yolda ilerlese bile içi içini yiyo Allah yardımcınız olsun inşallah aldatmamıştır ama üstüne gitmeyin takip edin :KK47:

güven tek kullanımlık diye boşuna dememiş diyen bi kere yıkıldı mı normal yolda ilerlese bile içi içini yiyo Allah yardımcınız olsun inşallah aldatmamıştır ama üstüne gitmeyin takip edin :KK47:
Çok üzülüyorum ama kimseyede anlatamıyorum. Hasta oldum herkes soruyor neden böyle oluyor diye hiç bir şey yok kalbim çarpıp nefesim daralıyor

X