Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımınıza İhtiyacım Var!!

trnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
29
2
28
Merhaba kızlar ben de size saç macerami anlatmak istiyorum bana yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. Öncelikle doğal saclarim siyaha yakın bir renkti rengini kumral tonlari yaptirmaya gittim ancak saçım işlemden sonra 3 renk olduğu için üstüne koyu renk boyandı ancak ben hala açık renk istedigm için bir süre bunu kullanıp sonra tekrar başka kuaföre gittim o da saçımı komple oryelle açtı ve sacim tupturuncu oldu daha sonra üzerine kullu kumral tonu uyguladi ancak sacimda hala turuncular vardı başka kuaföre gittim o da komple koyu kahve boyadı ancak rengi siyaha yakın oldu ben rengini biraz kendim kepekli şampuan gibi saç açma yollariyla kahverengiye cevirdim biraz boyanali bir hafta oldu ancak ara ara hala parlak turuncular var sacimda ben şimdi boyayı akitabildigim kadar akitip bakim yapip daha sonra evde kendim boyamak istiyorum öyle açık bir renk istemiyorum turuncularin tek boyamada da kapanmasını beklemiyorum içimden geçen kumral tonlari fakat sizin de boya önerilerinizi ve tavsiyelerinizi ogrenmek istiyorum boyadiktan sonra bir hayal kırıklığıni daha kaldirabilcegimi sanmıyorum yardimci olursanız çok çok mutlu olurum

canım c vitamini karışımını öneriyorum ben sana. hem turunculuğu alır hem de saç rengini açar. uzun süre uygularsan hatta saçların epey açılır akar saçındaki boyalar da. onun üzerine istediğin rengi boyayabilirsin tutar yani

canım c vitamini karışımını öneriyorum ben sana. hem turunculuğu alır hem de saç rengini açar. uzun süre uygularsan hatta saçların epey açılır akar saçındaki boyalar da. onun üzerine istediğin rengi boyayabilirsin tutar yani
canim teşekkür ederim ben onu uygulamaya başladım cidden baya faydası oldu boyayi akıtiyor baya onun üzerine sonra boyamyi düşünüyorum

X