Yardımınızs ihtiyacım var kızlar:) Acaba hamilemiyimmm !!

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selam güzel anneler adetim 4 gün gecikti bugün 4.gün yani hafif kahverengi akıntım oldu bunlar dışında başka belirti hissetmiyorum. yada var ben anlamıyorum eğer hamileysem ilk hamileliğim olacak çünkü :) Test yapmayada korkuyorum negatif çıkar diye :(((( Sizce hamile olabilirmiymmmm....?

Canım ama test yapmadan nasıl anlıycaz... Belirti yaşayan herkes hamile olmuyor ki. Test yap korkma hayırlısı olsun hakkında.

Öyle tabiki canım ama işte insan çok isteyince negatif çıkar die korkup yapamıyor :( acaba beklesemmi pazartesiye kadar yoksa yarın sabah ilk idrarla test yapsam çıkar mı ?

Varsa cikar. Benim adete 4 gün kala çıkmışti. Boyle beklemek daha zor degil mi bi an once yap sonucu gör hayirlisi ne ise o olsun

bugünde beklicem yarın sabah yapıcam hayırlısı neyse o olsun

Bende test yapmaya korkar oldum hep negatif çıkıyor üzülüyorum

Ah Can'ım bende tam tersi erken erken yapıyodum hep negatif ama senin günün geçiyor yapman lazım eğer hamileysen doktora gitmen gerekecek

Selam güzel anneler adetim 4 gün gecikti bugün 4.gün yani hafif kahverengi akıntım oldu bunlar dışında başka belirti hissetmiyorum. yada var ben anlamıyorum eğer hamileysem ilk hamileliğim olacak çünkü :) Test yapmayada korkuyorum negatif çıkar diye :KK43:((( Sizce hamile olabilirmiymmmm....?
Bence test yap boyle dusunmektense.. eee hamileysen bukadar strese gırmende zararlı sonuç degişmeyecek var yada yok

Selam güzel anneler adetim 4 gün gecikti bugün 4.gün yani hafif kahverengi akıntım oldu bunlar dışında başka belirti hissetmiyorum. yada var ben anlamıyorum eğer hamileysem ilk hamileliğim olacak çünkü :) Test yapmayada korkuyorum negatif çıkar diye :KK43:((( Sizce hamile olabilirmiymmmm....?
Canim bende senin gibiydi öğrendiğimde uç gün kahverengi lekem oldu 9 günüm geçti cesaretimi toplayip ancak test yapabildim ve hamileyim

Kızlar yazmayı unuttum ben doğduğumdan beri hormon ilacı kullanıyorum doktorada sormayı unuttum ilaçlar idrar testinin yanlış çıkmasını sebep olurmu sizce ?

Üstünden neredeyse 3 hafta geçmiş ama ben merak ettim hamile misiniz ?@duyguukaratass Su an bende aynı durumlardayim da

Canim hafif kahve akıntı yerleşme kanaması olabilir ve adetin gecikmesinden 4 gün sonra olduysa geç döllenmedir büyük ihtimal direk git kan tahlili yaptır. Insallah bebis geliyordur :KK66:

Back
X