Üç gün bi kaç kere pembe damla gördümbugünde beklicem yarın sabah yapıcam hayırlısı neyse o olsun
Bence test yap boyle dusunmektense.. eee hamileysen bukadar strese gırmende zararlı sonuç degişmeyecek var yada yokSelam güzel anneler adetim 4 gün gecikti bugün 4.gün yani hafif kahverengi akıntım oldu bunlar dışında başka belirti hissetmiyorum. yada var ben anlamıyorum eğer hamileysem ilk hamileliğim olacak çünkü :) Test yapmayada korkuyorum negatif çıkar diye((( Sizce hamile olabilirmiymmmm....?
Canim bende senin gibiydi öğrendiğimde uç gün kahverengi lekem oldu 9 günüm geçti cesaretimi toplayip ancak test yapabildim ve hamileyimSelam güzel anneler adetim 4 gün gecikti bugün 4.gün yani hafif kahverengi akıntım oldu bunlar dışında başka belirti hissetmiyorum. yada var ben anlamıyorum eğer hamileysem ilk hamileliğim olacak çünkü :) Test yapmayada korkuyorum negatif çıkar diye((( Sizce hamile olabilirmiymmmm....?
Ilaclarin icerigine bagli. Yanlis degilsem progesteron iceren ilaclar yanlis sonuc cikartabiliyor.Kızlar yazmayı unuttum ben doğduğumdan beri hormon ilacı kullanıyorum doktorada sormayı unuttum ilaçlar idrar testinin yanlış çıkmasını sebep olurmu sizce ?
Selam güzel anneler adetim 4 gün gecikti bugün 4.gün yani hafif kahverengi akıntım oldu bunlar dışında başka belirti hissetmiyorum. yada var ben anlamıyorum eğer hamileysem ilk hamileliğim olacak çünkü :) Test yapmayada korkuyorum negatif çıkar diye((( Sizce hamile olabilirmiymmmm....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?