Yardımm Hamilelikte Toksoplazma pozitif :((

esoclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
69
11
35
Benim gibi bu durumu yaşayıp sağlıkla bebeğini doğuran var mı.5+4 hamileyim bugün keseyi gördüm ama mutluluğum yarım kaldı test sonucuyla.deneyimli olan anneler yardımınıza çok ihtiyacım var

İgm testim pozitif diğerleri yarın yapılacak galiba.konuyu araştırdım araştırdıkça kafam allak bullak olduğu.tek anladığım gebelikte hiç iyi olmadığı.:KK43:

Son düzenleme:
Amin inşallah öyle olur.çok fazla endişe edeceğim bilgiler var nette ondan dolayı tedirginliğim.
İnternete başım ağrıyor yazsan beyin kanaması çıkıyor, lütfen daha fazla bi şey okuma :) vakit geçirmeden doktorunla görüş, neler yapabileceğini öğren ve bize haber ver :) dualarımız seninle ve bebeğinle

Benim değerlerim yükseliyor hep ama bir sorun olsa ultrasonda bile bir şeyler fark edebileceğini söyledi doktorum bir sorun olmadığını düşünüyor 20. Haftayı bekliyorum detaylı ultrason için

Görümcemle oldu aynı sorun. Dr kağıt imzalattı aldırmıyorum diye. Yok şöyle yok böyle bir sürü hastalık saymıştı. Gayet sağlıklı oldu bebek. Hiç bir sorunu da yok. İlk dönemde bebek ve hemen tedaviye başlanmıştı. Senin bebi de sağlıklı olur inşallah. Şu detay test sonuçları bir çıksın da..

Görümcemle oldu aynı sorun. Dr kağıt imzalattı aldırmıyorum diye. Yok şöyle yok böyle bir sürü hastalık saymıştı. Gayet sağlıklı oldu bebek. Hiç bir sorunu da yok. İlk dönemde bebek ve hemen tedaviye başlanmıştı. Senin bebi de sağlıklı olur inşallah. Şu detay test sonuçları bir çıksın da..
Amin inşallah çok teşekkür ederim biz de dua ediyoruz Allah kimseye istemediği şeyi yaptırmasın

Bana niye yapmadilar ki o test normal kan testi idrar testi yaptilar .

X