Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Igg mi igm mi pozitifBenim gibi bu durumu yaşayıp sağlıkla bebeğini doğuran var mı.5+4 hamileyim bugün keseyi gördüm ama mutluluğum yarım kaldı test sonucuyla.deneyimli olan anneler yardımınıza çok ihtiyacım var
İgm testi pozitif malesef.Igg mi igm mi pozitif
Stres daha sikinti yaratiyor hic endiselenmeyin.İgm testi pozitif malesef.
Amin inşallah öyle olur.çok fazla endişe edeceğim bilgiler var nette ondan dolayı tedirginliğim.Stres daha sikinti yaratiyor hic endiselenmeyin.
Belirli antibiyotik tedavisiyle hallediliyor.
Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
İnternete başım ağrıyor yazsan beyin kanaması çıkıyor, lütfen daha fazla bi şey okuma :) vakit geçirmeden doktorunla görüş, neler yapabileceğini öğren ve bize haber ver :) dualarımız seninle ve bebeğinleAmin inşallah öyle olur.çok fazla endişe edeceğim bilgiler var nette ondan dolayı tedirginliğim.
Merhaba aynı sorun bende de çıktı sizin ve bebeğinizin sağlığını merak ettim her şey yolunda mıAmin inşallah öyle olur.çok fazla endişe edeceğim bilgiler var nette ondan dolayı tedirginliğim.
gayet sağlıklı çok şükür sizin sonuçlar nasılMerhaba aynı sorun bende de çıktı sizin ve bebeğinizin sağlığını merak ettim her şey yolunda mı
Amin inşallah çok teşekkür ederim biz de dua ediyoruz Allah kimseye istemediği şeyi yaptırmasınGörümcemle oldu aynı sorun. Dr kağıt imzalattı aldırmıyorum diye. Yok şöyle yok böyle bir sürü hastalık saymıştı. Gayet sağlıklı oldu bebek. Hiç bir sorunu da yok. İlk dönemde bebek ve hemen tedaviye başlanmıştı. Senin bebi de sağlıklı olur inşallah. Şu detay test sonuçları bir çıksın da..