arkadaşlar eşimin bana yaptığı psikolojik baskılara dayanamıyorum. herşeyi benim istediğim gibi yapacaksın diyor. mantıklı hiçbir gerekcesi yok. en ufak bişeyde aşırı sorun yapıyor ve bağırıp çağırıp küfür ediyor bana anca o ne derse yaparsam bana iyi davranıyor. üstelik kendisi bana çok ağır şeyler yaşattı. onların hiçbirini yazmıyorum buraya çünkü yaza yaza bitmez. yaptıklarının hepsini unutup güler yüzlü mantıklı cözümcü bi eş olmaya çalıştım. beklentilerimi ve nasıl bi evlilik istediğimi saygı ve sevgi beklediğimi anlatırım hep. oda anca her dediğini yaparsam olurmuş. yaşadığım o kadar acı şey oldu ki eşimin ve ailesinin yüzünden. herşeyi unuttum affettim ama uzak duruyorum bazı şeylere. ama eşimin gözünde sırf saçma sapan isteklerini yapmıyorum diye ailesi gözünde iylik meleği oldu. ona ve ailesine yaptığım tüm fedakarlıklar için çok pişmanım. keşke hiç tanımasaydım bu insanları..eşimi..şimdi ise ne yapıcam bilmiyorum daha doğrusu ayrılmak istiyorum fakat yapamıyorum. çünkü eşimin bazı sorunları var ve onu bu halde bırakmak istemiyorum. acaba her dedğini yapıp devam mı etsem diyorum ama bana yapılanları düşündükçe beni bu kadar ezmesine nasıl müsade edip sırf herşeyi yutup eziliyorum diye devam eden güzel bi evliliğin üzerine kurulmasına izin veririm diyorum..bıktım artık çok yorgunum o kadar çok şey varki yazamadığım. yardım edin kızlar ne yapayım...offffff