Yardımm ! Sizce hamile miyim ?? :(

highill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
81
2
Merhaba kızlarrr 4 aylık evliyim adetime 3 gün kala eşimle korunmasız olarak ilişkiye girdik ama içime boşalmadı ben ilaç kullanmıyorum eşim korunuyor normalde en son adetimi bu ayın 19 unda gördüm adetimden 2 3 gün kadar sonra beyaz kıvamlı bi akıntı gelmeye başladı hala devam ediyor normalde sürekli akıntım olur ama beyaz değil şeffaf oluyordu midem de bi tuhaflıklar hissediyorum çok yemişim gibi karnım şiş sürekli bi kaç kez yediklerim ağzıma gelir gibi oldu hatta idrarımda ara sıra çok çok hafif acı hissediyorum göğüslerimde herhangi bi şişkinlik yok yanlız kasıklarımda bi baskı varmış gibi hissediyorum yaklaşık 1 haftadır bu şekilde test yapmaya korkuyorum şuan bebek düşünmüyoruz sizce hamilemiyim lüften yardım edinnn :KK43::KK43:

hamile olduğunu sanmıyorum daha çok erken belirtiler için
ve yaşadıkların tek başına gebelik belirtisi olamaz
muhtemelen üşütmüş olabilirsin
strestende olabilir yani psikolojik olarak korktuğun için hamile gibi hissedebilirsin
en garantisi gününü bekle ve test yap

strestende olabilir yani psikolojik olarak korktuğun için hamile gibi hissedebilirsin

Araştırmalarıma göre gebe olup adet görenlerde varmış :KK43:
bir sonraki adet günümde mi test yapmalıyım yoksa şuanda yapsamda sonuç alabilir miyim

Birde evlenmeden öncede sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordu bende acaba öyle mi diye düşündüm o zamanda kasık ağrılarım oluyordu ama karnımdaki şişlik ve yediklerimin ağzıma gelmesi gebe olduğumu düşünmeme neden oldu

bende 4,5 aylık evlyim ve bekarken idrar yolu enfeksiyonu olurdum.aynı belirtiler bende de vardı.adetimin tarihini bekledim,günüm 3 gün gecikince test yaptım gebeydim ama ben bebek istiyordum.senin hamile olduğunu zannetmiyorum,içine boşalmadan olmaz bu iş . adetini bekle bence,günün geçerse test yap.

bende 4,5 aylık evlyim ve bekarken idrar yolu enfeksiyonu olurdum.aynı belirtiler bende de vardı.adetimin tarihini bekledim,günüm 3 gün gecikince test yaptım gebeydim ama ben bebek istiyordum.senin hamile olduğunu zannetmiyorum,içine boşalmadan olmaz bu iş . adetini bekle bence,günün geçerse test yap.

Şuanda hiç düşünmüyoruz bebek ev kredimiz var daha :KK43: :KK43: Bu arada seni tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Birde adetimden 3 gün önce birlikte olmuştuk ve ben adet oldum adet olunca rahim yenilendiğine göre gebelik ihtimalim hala olabilir mi ?

Birde adetimden 3 gün önce birlikte olmuştuk ve ben adet oldum adet olunca rahim yenilendiğine göre gebelik ihtimalim hala olabilir mi ?
bence gebe değilsin,biz bebek düşündüğümüz için adet bittikden sonra birlikte olduk ve çok şükür gebeyim.kendine bu kadar çok stres yapma.adetine ne kadar var?

Adetim çok düzenli değil 1 2 gün değişiklik gösterebiliyor 19 veya 20 si gibi olmam gerek o zamana kadar ölüp ölüp dirilirim ben. Gebe değilsem bu belirtiler neyin nesi böyle anlamıyorum :'(

Adetim çok düzenli değil 1 2 gün değişiklik gösterebiliyor 19 veya 20 si gibi olmam gerek o zamana kadar ölüp ölüp dirilirim ben. Gebe değilsem bu belirtiler neyin nesi böyle anlamıyorum :'(
o zaman git bir kan testi yaptır. gebe isen beta hgc değerinden çıkar

Adetinden 3 gün önce iliskiye girmişsin hamile değilsin yumurtlama günün çok geçmiş.

Araştırmalarıma göre gebe olup adet görenlerde varmış :KK43:
bir sonraki adet günümde mi test yapmalıyım yoksa şuanda yapsamda sonuç alabilir miyim

evet hamile olup adet gören çok var ama sen neredeyse adet gününde ilişki yaşamışsın
testte şüpheli ilişkiden 12 gün sonra çıkacağı söylenir ama herkesde aynı olmaz
dediğim gibi senin hamile olduğunu hiç sanmıyorum ama içim rahat etsin diyorsan kan testi yaptır en garanti sonucu o verir

birde eğer böyle şüpheli durum yaşarsan ertesi gün hapı kullanmanı öneririm

Bunlar gebelik belirtisi değil. Büyük ihtimalle reflünüz ve idrar yolu enfeksiyonunuz var. Hemen bir doktora başvurun.

evet hamile olup adet gören çok var ama sen neredeyse adet gününde ilişki yaşamışsın
testte şüpheli ilişkiden 12 gün sonra çıkacağı söylenir ama herkesde aynı olmaz
dediğim gibi senin hamile olduğunu hiç sanmıyorum ama içim rahat etsin diyorsan kan testi yaptır en garanti sonucu o verir

birde eğer böyle şüpheli durum yaşarsan ertesi gün hapı kullanmanı öneririm

soyledigim belirtilerin cogu gecti sayilir suanda herhangi bir skntm yok agzimin eksimesi disinda idrar testi yaptim 1 gun arayla ikiside negatifti problemim midemden sanirim suanda mide koruyucu kullaniyorum.
tavsiyeniz icin tesekkur ederim yalniz ayda birden fazla onerilmiyor ertesi gunu haplari diye bilyorum

:KK20:
Bunlar gebelik belirtisi değil. Büyük ihtimalle reflünüz ve idrar yolu enfeksiyonunuz var. Hemen bir doktora başvurun.
Yanitiniz icin tesekkur ederim bende boyle dusunmekteyim suanda cunku belirtilerimin cogu gecti neredeyse sadece agzimda eksi bi tat var surekli ama ben yinede icim rahat olsun diye kan testi yaptiracagim:KK20:

soyledigim belirtilerin cogu gecti sayilir suanda herhangi bir skntm yok agzimin eksimesi disinda idrar testi yaptim 1 gun arayla ikiside negatifti problemim midemden sanirim suanda mide koruyucu kullaniyorum.
tavsiyeniz icin tesekkur ederim yalniz ayda birden fazla onerilmiyor ertesi gunu haplari diye bilyorum

gönlündekinin olmasına sevindim dediğim gibi psikolojik olarak gebelik yaşayanlar var korkuların yüzünden olmuş sanırım seninde.
evet ertesi gün hapları ayda 1 defa kullanılır zaten korunuyormuşsunuz şüpheye düştüğün zaman kullanırsın bir sorun olmaz

gönlündekinin olmasına sevindim dediğim gibi psikolojik olarak gebelik yaşayanlar var korkuların yüzünden olmuş sanırım seninde.
evet ertesi gün hapları ayda 1 defa kullanılır zaten korunuyormuşsunuz şüpheye düştüğün zaman kullanırsın bir sorun olmaz

teşekkür ederim yardımlarınız için yalnız bu sabah kasıklarımda bir ağrıyla uyandım dün yumurtlama günümdü hesaplamama göre kasık ağrısı beni tekrar şüpheye düşürdü :KK43::KK43: yarın doktor randevum var o zaman öğreneceğim neden oluyormuş bunlar gebe miyim değil miyim :/

Birde şunuda eklemek istiyorum bende idrar tutma problemi var istem dışı inanılmaz derecede idrarımı tutuyorum

buyuk ihtimalle hamile deyilsin adet gormusun bide normal bir iliski olmamiski nasil kamile kalacksin rahat ol.enfeksiyon olabilir arkadslarin soyledigi gibi

X