Yardimm..Tübüler meme büyütme operasyonu olan var mi???

tblr45tblr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
10
1
36
Merhba arkadaşlar gogus büyültmek için gittim fakat goguslerimin tubuler olduğunu öğrendim. Bu tarz ameliyat olanlar varsa saglik acisindan riskleri neler? Bu konuda iyi bi Dr tanıyan var mi?(İzmir olursa daha iyi olur) bekarim ilerde emzirmede sorun yaşar miyim???

Tubulerin ne olduğunu bilmiyorum ama İzmirde tavsiye istemiş olman benim de ilgimi çekti. Açıkçası ben de göğüs büyütmeyle ilgili görüşebileceğim bir doktor arıyorum İzmir'de ve hamile kalmaya da çalışıyorum aynı zamanda.

Tubulerin ne olduğunu bilmiyorum ama İzmirde tavsiye istemiş olman benim de ilgimi çekti. Açıkçası ben de göğüs büyütmeyle ilgili görüşebileceğim bir doktor arıyorum İzmir'de ve hamile kalmaya da çalışıyorum aynı zamanda.
Benim durum biraz farklı canm Dr noktasında karar vermedim ama forumlarda öne çıkan cenk tokat,ufuk bilkay,ali barutçu, Cüneyt özek bir de devlette murat tüzüner var

konunuz baya zaman aşımına uğramış fakat bende bu konuda bilgi almak istiyorum internette detaylı bilkgi bulamadım çünkü.

Arkadaşlar ben de bu ameliyatı oldum sakın korkmayın ilk günler belki çok ağır geçecek ama sonra neden bunca yıl bekledim diyeceksiniz.Bizim durumumuz diğer operasyonlardan daha karmaşık bu yüzden doktor ve hastane seçiminizi çok iyi yapın.Sorularınız olursa buradayım.

Arkadaşlar ben de bu ameliyatı oldum sakın korkmayın ilk günler belki çok ağır geçecek ama sonra neden bunca yıl bekledim diyeceksiniz.Bizim durumumuz diğer operasyonlardan daha karmaşık bu yüzden doktor ve hastane seçiminizi çok iyi yapın.Sorularınız olursa buradayım.
nerde oldunuz bu ameliyatı ve fiyatı ne isi acaba? kaç gün dinlenmeniz gerekti normal hayata tekrar ne zaman dönebildiniz? memnun musunuz?

nerde ameliyat oldunuz acaba? acılarınız nasıl? hangi doktora ve ne kadara?
Acılar kısmına gelirsek ilk günü anlatamam ölmek istedim morfinler vardı iyi ki ilk 5 gün sıkıntı sonrasında geciyor ben 9. Gün gece dısarı cıktım :))) agustos 19 da oldum şimdi gayet iyiyim

Acılar kısmına gelirsek ilk günü anlatamam ölmek istedim morfinler vardı iyi ki ilk 5 gün sıkıntı sonrasında geciyor ben 9. Gün gece dısarı cıktım :))) agustos 19 da oldum şimdi gayet iyiyim
canım damla protez mi yuvarlak protez mi kullandı? göğüs ucundaki dikişler belli mi? izler ne durumda?

canım damla protez mi yuvarlak protez mi kullandı? göğüs ucundaki dikişler belli mi? izler ne durumda?
Tübülerde bence damla akıl işi değil hp 350 mentor kullanıldı kasaltı gögüs cevresi epey toparladı daha ayım dolmadı düşün ama diğer dikişler tam erimedi daha

Tübülere uygun bulmuyorum tübüler demek üst kısımda doku olmaması demek tübüler zaten fıtıklasmıs gibi bir meme modeli damla degil çözümü deniz akkayada elbette damla güzel ama bir tübülersen hp koyduracaksın el mecbur :)

Bende tubulerim ama başlangıç düzeyi dendi dikleştirme gerek yok dendi,ama meme başı büyüklüğü esitlemesi gerekiyormuş ama ben istemedim pişman olurmuyum sizde neler yapıldı

X