Yardımm ?

zambak92

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
7
0
16
Antalya
merhaba .. çok yeniyim henüz buralarda :) sormak istediğim bir şey var yardımcı olursanız sevinirim...
son adet tarihim 27 temmuz 28 agustosta adet olmam gerekiyordu olmadım 14 gün oldu defalarca test yaptım N :( kan testindeedee N ... acaba aranızda böyle olupta hamile olan varmı 1 haftadır göğüslerde bi sızı var birde beyaz bi akıntı böyle bir durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi ...?

alt komsumun eltisi de aynı şekilde hiç adet olmadı testler de negatifti ama tüm belirtiler vardı kusma falan 2,5 aylıkken tabi o hamile değilim ben diyordu mutfak dolaplarını silerken sandalyeden düştü ve bebeğini düşürdü.biraz eskikafalılarmış kocası doktora gitmesinede izin vermiyordu hamileyse belliolur diyormuş.ama hamileymiş.kan testini tekrar yaptır.1,00 in üzerinde çıkacaktır değer eğer hamileysen günden güne artıyor yakan değeri.

en son değer 2,00 çıktı doktorda 5 in altında gebelik yok diyor :( adette olmuyorum adet söktürücü veriyor kullanmayayım değilmi bekleyeyim biraz daha

en son değer 2,00 çıktı doktorda 5 in altında gebelik yok diyor :( adette olmuyorum adet söktürücü veriyor kullanmayayım değilmi bekleyeyim biraz daha
valla ben de bir ara sağlık ocağına gitmiştim hamile sandım kendimi bhcg 1,in altında cıkmıştı doktor en az 1 in üstünde olması gerek günden güne artıyor demişti.bencede su an içme bekle bira daha streste yapma ihtimal var bence dediğim ksıın 2,5 aylıkken bile idrar testleirnde bile çıkmıyordu halbuki çıkması gerekirdi.

beklemekde çok zor böyle eşim acaba bi rahatsızlıkmı var fln diyor.... ondanda korkuyorum hamile değilsem ne olabilir beklersem ya ham,le değilsem baska bise varsa die çok korkuyorum beklemekten başkada çare yok :(( inş hamileyimdirr die dua ediyorum .. teşekkür ederim cvplrnz için ...

beklemekde çok zor böyle eşim acaba bi rahatsızlıkmı var fln diyor.... ondanda korkuyorum hamile değilsem ne olabilir beklersem ya ham,le değilsem baska bise varsa die çok korkuyorum beklemekten başkada çare yok :(( inş hamileyimdirr die dua ediyorum .. teşekkür ederim cvplrnz için ...

cnm sende haklısın tabi istersen daha geniş kontrol edilebileceğin bir doktora git ultrasona falan gir özeller sadece katkı payı alıyor bide hormonlarına bakarlar devlet hastanesinede gidebilirsin tabi ama oradada beklemek ve koşturmak yoruyor insanı çok.

Back
X