Yardımmm!!!!

KeLeBeKetkisi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
879
0
296
38
İsviçre
herkeze selamzemuszemus

ben burun ameliyati gecirdim ama burnum cok igrenc oldu simdi dr. erme ilhanda yine yazin ameliyat olmak istiyorum simdi ben iki tasarim yaptim siz söliyebilirmisiniz hangisi daha güzel ama birbirine yakinlar...cünkü doktora fikrimi göstermek isioyrum düsüncemi bilsin diye..simdiden cok tsklerrrrrkaydirigubbakcemile5

ilk burun tasarim
http://img710.imageshack.us/img710/6959/semrayandanafter.jpg

ikinci tasarim bu ,daha cok hosuma gidiobayanssulusmile
http://img710.imageshack.us/img710/9440/semrayandanafterf.jpg

yok canim ben isvicrede oldum ama hic ii yapmadi ve nefes problem yasamaya basladim simdi emre ilhanda olmak istiorum...cok basarili oldugunu duydum...tskler fikrin icin canimopuyorumnanaktan

ben ikisinide begenmedim cok yapmacik duruyor cnm ya emre bey iyi doktor sana zaten yuzune en guzel gidicek burunu soyler..

canim ilk ve ikinci resimde burun ucu fazla kücük kalmış.. karşıdan cimdiklenmiş gibi bi burnun olur.. bence hoş olmaz.. estetik olduğuda cok belli olur.. benimde şöyle bi önerim var..
5311.jpg

ben iki tasarimida hic begenmedim cnm cok kücük olmus ve cok sivri olmus cok yapmacik durmus
puffun tasarimi hos olmus ama..

evett size katiliorummm cok hos apmiss emre beye bunu göstercem zatiiii öbürler cok kücük olmus becerememisim bende sandim becerdim:D hhah rezilim istee ama bilmem emre bey ne deger sence?

Ne diyeceği konusunda bir fikrim yok ama bence en azından senin nasıl bir burun hayal ettiğini algılayıp, istediklerin doğrultusunda en iyisini yapar...Olup olmayacağını o bilecek tabiiki de..Ben de merak ediyorum..Senin nasıl sonuç alacağını...

evet bende o yüzden yapmak istedim ilk severde anlata anlata doktora azimda tüy bistmisti sandim anladi ama ortaya cikan berabt ya cok korkiorum bidaha olursam hayal kirikligina girerim diye..nebilim korkularim cok acikcasieyvahedigeldismile

Korkma canım yaa..Seni çok iyi anlıyorum..Ama bunu düzeltmekten başka çare yok..Ben Emre beyi bir görüp konuşsam o zaman daha net konuşcam sana..Haftaya orada olucam..Neler söyleyecek çok merak ediyorum ben...Hem senin de bir fikrin olur böylece..ıyi düşünelim iyi olsun:)boshayallersmile

Tasarımdakı burunlar bence cok kücük olmus.
Tasarımdan öncekı burun nasıl merak ettım bence ona göre daha net bellı olur tasarımdakı burun yapılırmı yapılmazmı dıye.
Ama yınede bukadar mınıcık burun olacagını sanmıyorum.
Yalnız tam emın degılım ama böyle burunların ılerde cökme gıbı bı tehlıkesıde varmıs galıba öyle duymustum.
Ama yınede doktor daha ıyı bılır canım.

tamam cevo bilgilerini beklerim saolasinopuyorumnanaktan...opitipiti evet bende anladim pek yapamamisim göstersem puffunkini kesinlikle göstercem bakim ne dicek ay eski burnumu koymak istemiorummm igrenccc

tamam cevo bilgilerini beklerim saolasinopuyorumnanaktan...opitipiti evet bende anladim pek yapamamisim göstersem puffunkini kesinlikle göstercem bakim ne dicek ay eski burnumu koymak istemiorummm igrenccc

eskı burunu göstermek ıstemıyorsan tabıkı zorlayamayız canım. :-)

sadece merak ettım cünkü her burun mınıcık burun olamaz.

Back
X