Yardm ltfen, fikirlerinizi almak istiyorum =(

umayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
23
0
merhabalar ... benım 1 yıllık bı ılıskım var ama bu bir yıl içinde 1 kez görüştük =( o istanbulda ben izmirde .... gel dediğim zamanda sürekli bahaneler buluyo yada bahane değil bana öyle gelıyor ama inanın aklım cok karısık ne yapacağımı bılmıyorum ...gelemem sınavım var sınavdan sonra dedı ..sınavdan sonrada gelemedı bayram da akrabalarını gezıcekmıs .bayramdan sonrada otobus bıletlerı kazıkmıs şimdide ekimde gelceğini söylüyo =( ben geleyım dedğimde de ( olmaz kız basına nasıl gelceksın falan flan ) bazen orda baska bı sevgılısı olduğunu dusunuyorum ona güvenmedğimide söyledım bunların bahane olduğunu ve öyle olmadığını söyluyo, bısekılde ınandırıo ama 2 gun sonra yıne böyle dusunuyorum... ne yapmalıyım sızce baska bı sevgılısı olabılırmı orda off ....
 
Son düzenleme:

KiymiziAba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
5.828
9
Son düzenleme:

umayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
23
0
oraya gıtmeyı dusunuyorum sabah gıdıp aksam gelmeyı o ne kdr ıstemesede ben emın olmak ıstıyorum :S sızce yapayımmı
 

*KurabiYe*

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
2.618
13
Hemen o kişiyi telinden siliyorsun
Ve bir daha ne arıyorsun nede soruyorsun
Kesin orda sevgilisi var..
Bu oğlandan bi cacık filan olmaz..
 

Deryacik

...KUAFÖR OLDUM BEN...
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
7.808
7
34
Neden birbirinden uzak sevgililer görüşmek konusu olduğunda kızlar daha ısrarcı baskıcı oluyorda erkekler bahene üretim sıvışacak yer arıyor anlayamıyorum
Bırak canım gelirse görür seni gelmezse keyfi bilir bu kadar üzerine düşün burnunu kaldırıyorsun
 

KiymiziAba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
5.828
9
oraya gıtmeyı dusunuyorum sabah gıdıp aksam gelmeyı o ne kdr ıstemesede ben emın olmak ıstıyorum :S sızce yapayımmı

bence yapma :eek:lmaz:

değmez bi erkek için bi başna yollara düşmenekötükedihüso

hem gidince ne olacak?
delikafadulden
 

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.776
404
33
bence yapma değmez .benımkısıde tam tersiydi.o izmirde ailesi yaşadıgı ıcın 6 ay ızmırde kaldı.iş bulamadığı dönemde.ama ne yapar eder seni özledim deyince akşam bıner gündüz benı görür akşam gene giderdi.gelmıyorsa bırseylerı bahane edıyorsa bahane etmek içindir.bence senın ıcın fedakarlık yapamayan bırısı ıcın sen hıc yapma.
 

umayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
23
0
tskr ederım yorumlarınız ıcın ..arkadasımda öyle söyluyo ama ınanmakta ıstemıyorum :S sevse gelır dıye dusunuyorum sürekli bahane ... ama ona sorduğmda da benım onu anlamadığımı söyluyo
 

KiymiziAba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
5.828
9
tskr ederım yorumlarınız ıcın ..arkadasımda öyle söyluyo ama ınanmakta ıstemıyorum :S sevse gelır dıye dusunuyorum sürekli bahane ... ama ona sorduğmda da benım onu anlamadığımı söyluyo

yaşı kaç onun?

okuyo mu işi mi var?

evlidir bile belki bilemezsin ki akannehir
 

Deryacik

...KUAFÖR OLDUM BEN...
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
7.808
7
34
evet seninde dediğin gibi istese kesin gelir ne yapar eder gelir
Seviyorsa tabii
 

umayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
23
0
23 yasında 3 yıl öncesnden arkadastık ama sadece arkadastık öyle samımı onusmuyoduk... muhasebecı aynı zamanda acıktan okuyo sınavı var dıye bahane edıyodu kaldı :S öyle