Yarım kalan yada hiç yaşanamayan aşklar..

Dramelodi

melodram
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
72
0
286
İstanbul
Bugüne kadar çevremde birini delice sevenler ya ayrıydı.. ya hiç karşılık bulamamış...
Hep öyle oluyor bence.. etkileniyor-hoşlanıyorsun.. iliskiye baslıyorsun.. bi zaman sonra bitiyor.. birde karsı taraf bitirirse(sen ayrılma taraftarı degılsen) daha cok yakıyor ateşi... yıllarca (belkı 5 belkı 10) hala yolunu gözlüyorsun.. yada icinde biyerlerde duruyor yarası.. çünkü yarım kalan herşey acı verir...Veya onun haberi olmadan seviyorsun icten ice.. bi zaman sonra açıyorsun hislerini.. karşılık bulamıyorsun.. böyle sevgilerde cok uzun sürüyor... hayallere dayalı oldugu ıcın, ulasılmaz oldugu icin..
Hayatınıza birileri giriyor, ama onlar gibi olamıyor... Bence "SEVGİLİNİN ELİNİ TUTMAKTAN GÜZELDİR, ELİNİ TUTMA HAYALİ" :34:
Sizinde böyle içinizde kalmış yaralar varmı? Sevgiliniz olsada evli olsanızda içinizde kalan biri ?
Veya sevgilinizin/sözlünüzün/nişanlınızın/eşinizin içinde geçmişten gelen bir yara varmı/varmıdır ?
:31:

Son düzenleme:
3,5 yıl süren ilişkim i geri istiyorum onu ve ailesini çok özledim okadar doyadoya yaşadım ki son 1 yıl haricindeki zamanımı geri isterdim mutluydum huzurluydum böyle cigeri 5 para etmez değildi enazından olmadı bi şekilde bitti ama yaşayacaklarım ve hayallerim kursagımda kaldı:43:

Hiç gitmeyeceğiniz sandığınız birini; gittiğinde, hep geri gelecekmiş gibi beklersiniz...

Abim de sevdiği ile evlenemedi 5 yasında bir kızı var 10 yıllık evli yurtdısında yasıyor geçen yıl oraya gittim bana eski sevgilisini sordu anladım ki bir ömür de geçse gönlünde olan gönlünde kalıyor:43:

3,5 yıl süren ilişkim i geri istiyorum onu ve ailesini çok özledim okadar doyadoya yaşadım ki son 1 yıl haricindeki zamanımı geri isterdim mutluydum huzurluydum böyle cigeri 5 para etmez değildi enazından olmadı bi şekilde bitti ama yaşayacaklarım ve hayallerim kursagımda kaldı:43:

Hiç gitmeyeceğiniz sandığınız birini; gittiğinde, hep geri gelecekmiş gibi beklersiniz...

Abim de sevdiği ile evlenemedi 5 yasında bir kızı var 10 yıllık evli yurtdısında yasıyor geçen yıl oraya gittim bana eski sevgilisini sordu anladım ki bir ömür de geçse gönlünde olan gönlünde kalıyor:43:

o kadar kötü birşey ki :2: ama ben eşini düşününce daha çok üzülüyorum.

o kadar kötü birşey ki :2: ama ben eşini düşününce daha çok üzülüyorum.

eşi ile ayrıldı ozamandan sonra canım şaun ayrı yaşıyorlar bir insanı sevmiyorsa hiç bir derdine katlanmıyorsun oda eşini sevemedi ve katlanamadı artık daha fazla:43: hayırlısı buymuş:43::43:

Bence yarım kalan aşkların unutulmaması sözü,onun tam olarak yaşanıp tüketilmeden bitmiş olmasından..
Halbuki yaşansa doya doya ve sonra bitse,bir diğer aşktan daha özel olmadığı gerçeği anlaşılacak belki de..
Acabalar kalmayacak kafalarda kalplerde çünkü..

Hayat boyu içiniz de kalacak yaradır,belki en büyük sırrınız kendinize bile itiraf etmekten korktuğunuz.

Hiç karşılaşamayacağını düşündüğün bir anda ansızın çıkar karşına,

tek kelime edemezsiniz o da sende öyle bakar geçersiniz.

Çok zaman geçmiştir ama o ince sızı geçmemiştir.

Aklima su sarkiyi getirdi bu konu...

Başka bir şehirde karşılaşırmışız
Dostça ayrılalım belki selamlaşırız
Birimiz tek birimiz çiftsek eğer
İşte o zaman konuşmadan uzaklaşırız

:ssz:

Son düzenleme:
kavuşamazsın adı aşk olur böyle bir söz vardı sanırım kesinlikle doğru...yarım kalınca olmayınca bi şekilde o zaman gerçek aşk oluyo..çünkü kafada hep soru işaretleri oluyo belki devam etse çok mutsuz oluncak ama o acabalar kafayıda kalbi de meşgul ediyo...eşim ilk sevgilim ama ondan önce biri vardı gerçekten sevip sevmediğini asla anlamadım o yüzden içimde hep sorular vardı 4 yıl sevdim düşündüm salak gibi...eşim onun sevgisini unutturdu bana...ama tabi böyle bi konu olunca yine de insanın aklına geliyo işte:34: bi aşkı ancak ondan daha büyük bir aşk unutturur bence bende böyle oldu...

Ne kadar büyük,saf,masum olursa olsun her aşk bir gün yarım kalır.Çünkü ölümlü dünya.Mutlu son aramamak lazım,olduğu kadar olur her şey.Aşkı da bu kadar kalıplaştırmamalı,anlamlar yüklememeliyiz bence.

boğazda düğümlenen hıçkırık, heveste kalan kursaktır.. yıllar geçer, yollar sizi ayırır, her şey farklılaşır, ama yarım kalan aşk her zaman devam eder.. sadece içinizde........

sevgilim benim ilkim, ilk askım, ilk sevgilim.. ınsallah son kalır.. platonıktı, karsılıksızdı baslarda duygularım..cünkü habersızdı benden.. nasıl asıktımm hep o aklımda..hep hayaller kurmalar..degısık tarıfı ımkansız duygularım vardı ona karsı..bazen yüzümde tebessüm olusurdu onu düsünürken bazende hıckıra hıckıra aglardım onun yüzünden..ama sonra tuttu elimden .. bır süre sonra keske dedım platonık kalsaydı cünkü sogutmustu kendinden, pıskopata bagladıgı anlarda =D
.. düsündüm platonık askım kalsaydı da hep sevseydım keske tanımasaydım daha yakından dıye.. tam olarak 1yıl 5aydır beraberiz 1bucuk yıl neredeyse.. sımdı sorarsanız mutlumuyum dıye, evet mutluyum..sevıyorum, sevılıyorum.. ama o askın tadı yok damagımda.. o platonık sevdamın tadı yok ıste..yınede ondan baskasını düsünemem hayatımda.. belkide pıskopat olan benımdır :27: yada sımarıklık mı yaptıgım bılemıyorum ..

Back
X