• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım rahimle gebe kalmak

Merhaba, ayşe hanım laporoskopi veya histeroskopi oldunuz mu bu süreç te . Doktorum bana tedavi öncesi rahmi görmem için bunları yapması gerektiğini söyledi
Merhaba 5 yıl önce histeroskopi olmuştum ama aynı doktorda devam etmedim pozitiflerim hep başka doktorlarda oldu ve histeroskopiye gerek duymadılar açıkçası

Merhaba 5 yıl önce histeroskopi olmuştum ama aynı doktorda devam etmedim pozitiflerim hep başka doktorlarda oldu ve histeroskopiye gerek duymadılar açıkçası
gebelik kaçıncı haftaya kadar taşıyabildiniz. erken doğum riski de varmısş :(

Kızlar slm 1 yıldır evliyim daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında hep doktora gidip geldim klomen letu vs ilaçları kullandım. En son doktorum rahîm filmi çektirmemi işte çektirdim bende yarım rahimli olduğumu öğrendim Dünyam başıma yıkıldı sağ tarafim yokmuş bekarkende apandisit ameliyatı olmuştum acaba ondan ötürü mü sonrasında prof a gittim bana laparaskobi histerokibi yapmamı söyledi ne yapmam lazım bı süreçte bı daha anne olamayacak miyim ben prof bana tüp Bebek bile zor dedi

Back
X