Yarım saat önce nişanı attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.877
Çok kötüyüm çok öfkeliyim önce kendimi sonra da o lanet olası ailesini hiç bir zaman affetmeyeceğim!!
4 yıl köpek gibi birbirimizi sevdik hala da öyle çok seviyorum..
Ama bitti! Şuan öfkemden bir yerlere gidip sabaha kadar bağırmak ağlamak istiyorum. Allaah benim belamı versin!!!
Bir çoğunuz bilir biz de mezhep farkı vardı babam vermiyordu beni.. sonra bir mucizeyle verdi ve artık kendi ailem tarafından hiç bir sorun yok! Ama o lanet kayınpeder ve kaynana kendilerinin çok saygılı ve ileri görüşlü insanlar bizim hayallerimizi herşeyimizi yıktı! Ömrümün sonuna kadar neftet edeceğim!!!
Benden düğünde başımı açmamı iştediler.. kabul etmedim bana. İlla açıcaksın dediler!!
Benim ailem nişanlımın herşeyiyle kabul etti.. şimdiye kadar hep benim ailem suçlandı..
En büyük korkuları nişanlımı kendi tarafıma çekmem!!! Ben asla böyle bir şey yapmadığım halde o kadar saygısızlar benden istedikleri şeye bakın!!
Telefonda kayinvalideyle tartiştım.. nerede sizin özgürlüğünüz dedim nerede sizin saygılı halleriniz dedim?
Ben oğluna zorla bizim şeylerimi yaptırsan hoşuna gider mi dedim? Bana eğer yaptırırsabln 10 yıl sonra da olsa sizi ayırırım dedi! Suratına kapattım yüzüğü attim Allah sizi kahretsin!!
Nisanlim yarimsaattir ariyor mesaj atiyor ailemi silerim gerekirse gorusmezsin onlarin verdigi evde de oturmayiz ne olur bana bunu yapma!! Diye mesajlar atmiş
Ben daha ailemedim.. hayatımın en korkunç anını yaşıyorum.. iki çeşme size yazıyorum ne olur konumu siyasete ve dine çekmeyin!!!
O kadar kötüyüm ki şu an evden çıkıp gitmek istiyorum.. size cevap veremeycem sadece yazmak istedim şuanda hiç bişey yapamıyorum!!!!!!

Allah yardımcın olsun canım. Nişanlın dört dörtlük de olsa malesef evlilik aileyle de yapılıyor! Tecrübeyle sabittir. O anne o baba ömrübillah hayatı zindan edecek sana, eşinle mutluluk kırıntılarıyla avunmaya çalışacaksın. Hayırlısı olur inşallah ama burda haklısın nişanı atmakta. Sanki doğru olanı yapmışsın gibi...

Iyi de cocuga niye yazik ettin ki?

Cocuk bu sacmaliga karsi, annesi denen cadaloz ortaligi karistirmis.

Cocuga haksizlik ediyorsun, hakliyken haksiz durumuna dsuyorsun. Nisanlin gunahsiz, neden cadaloz annesinin gunahini ona kesiyorsun? Kadina sinirliysen gt ona patla, cocuga kotu davranma.

Cocuk problem yok, ben ailemi yola getircem olmazsa silerim gerekirse demis. Yuzup yuzup kuyruguna gelmissiniz, b.k etme isleri derim.

yüzüğü ailesi ile mi taktınız ki, ailesine kızınca yüzüğü çıkartabiliyorsunuz ?

yanlış bir hareket olmuş... üstelik nişanlınız size destekken..

nişanlın senin tarafındaysa ailesi yüzünden niye cocuktan vazgeçtin ki?
ailesiyle görüşme

Şu ailelerin düğün hayallerine de hastayım. Gelinini düğünde açık hayal edenler, kapalı hayal edenler, katiyyen straplez giymesin isteyenler. Koca koca adamlar kadınlar oturup Evcilik oynar gibi düğün fantezisi kuruyor resmen kendilerine ait olmayan bir özel gün üzerine, sonra da yaptıkları çok makulmuş gibi rüya düğünlerine uyulmayınca bozuluyorlar. Mezhep mevzusuna özgü bir durumda değil bu o kadar sık duyuyorum ki ben gelinlik modeli seçmeye çalışan kayınpederleri.

Nişan atmaya değer mi bilemedim, nişanlınız ailesinin hadsizliğinib farkındaysa onlara sınırlarını bildirseniz yeterli olur gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X