yarin 9 'da bosaniyorum...

Ah_kalBiM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
723
181
37
Merhaba
uzuun bi hikayem var bir yildir ayriydik kizim bebleydi bi yildir.20 gundur babasiyla bugun geldiler davayi actik vekaleti ben aliyorum ama kizim kimde isterse onda kalsin nasil mutlu oluyosa saygi duyalim dedik.
Aramizda kizimiz konusunda bi problem yok yani bendede kalsa ondada kalsa istesigimiz zaman konusup gorusebiliriz. Babasinin bnm hakkimda kotu bisey soylemicene eminim
Bugun kizim baban yarin gelecek bugece burda kal yarin gidersin tekrar dedim kalmak istemedi peki dedim.
Babasi soyle dedi annemin ve babaminbu taraf hakkindaki negatif konusmalari kizimizi etkiliyor. O yuzden kizim bende kalmak istedigi surece babaannesiyle kalicak ama benim direktiflerimi uygulicak bi bakici tutucam ayni zamanda dedi.
Kizimizinda zamana ihtiyaci var toparlanmasi icin diye konustuk.

Bilmiyorum ama kendimi hic olmadigim kadar rahat hissediyorum.
Bide balkondan yildizlara bakiyodum. Daha once gormedigim bisey gordum.bir yildiz kaydi kaydi demek dogru olmaz resmen yurudu. Yuruyup kayipolmasi 35 saniye surdu.ardindan baska yildiza baktim oda aynen o saniyelerde yurudu baya baya sonra kaypoldu.buda bi isaretmi acaba

Kesinlikle ucak felan degildi.
Hem kendimi rahat hissesiyirum hemde durmadan agliyorum cok garip duygular icindeyim.

Iciniz rahat ise ve babayla kiziniz hakkinda anlasiyorsaniz sorun yok zaten...
Hakkinizda hayirlisi olsun

Bugun kizim baban yarin gelecek bugece burda kal yarin gidersin tekrar dedim kalmak istemedi peki dedim.
Babasi soyle dedi annemin ve babaminbu taraf hakkindaki negatif konusmalari kizimizi etkiliyor. O yuzden kizim bende kalmak istedigi surece babaannesiyle kalicak

Şu kısım biraz karışık olmuş, anlayamadım açıkcası. Kayan yıldıza filan anlam yüklemeyin. Yıldız işte zamanı gelmiş kaymış o da sizin gökyüzüne baktığınız bir ana denk düşmüş :KK66: Hakkınızda hayırlısı olsun..

kızınız henüz 3 yaşında, bu kararı ona bırakmak için çok erken.
ayrıca annesi babası dururken babaanne yanında büyümesini aklınıza getirmeniz bile çok yanlış.
babaannesine anne gibi bağlanacak ve ergenlik doneminde onu kaybettiğinde annesini kaybetmiş gibi sarsılacak kızınız.
lütfen iyi karar verin, kızınızın velayetini mutlaka siz alın.

Kizimin velayeti bende babasi babaannesiyle yasiyo zaten.
Az once konustum yine kizimla.

Beni seviyo tabiki kizim. Ama babasina asik cunku babasida kizina asik gerisini siz dusunun.
Bazen korkum olmuyor degil ama devamli iletisimde olcaz. Bi muddet sonra gelicek zaten.

Neden bu kadar rahatsiniz yanı kolay değil hayatımızda birisi mi var

Yuhhhh. Bende karari ona biraktim derken 16 17 yasinda falan sandim. Yahu 3 yasindaki cocuk boyle karar verebilirmi sence ne kadar rahatsiniz. Annesi varken babaanneyle bakici elinde buyumesi ne kadar dogru sence ?

Çocuk sende kalmalı sana ihtiyacı var babaya değil!
Rahat degilimji zaten uyumadum hic nerdeyse
kizim 5 e girdi.
Bir yildir babasini gormedi pek belliki ozlemis ve orda kalmak icin cok israr etti bende kirmadim zaten velayetide ben aliyorum bugun.
Siz neden beni kiracak yorumlar yapiyosunuzki.
Babasinda kalmasi cokmu kotu.
Onu birakmiyorum yuvaya felan.

Rahat degilimji zaten uyumadum hic nerdeyse
kizim 5 e girdi.
Bir yildir babasini gormedi pek belliki ozlemis ve orda kalmak icin cok israr etti bende kirmadim zaten velayetide ben aliyorum bugun.
Siz neden beni kiracak yorumlar yapiyosunuzki.
Babasinda kalmasi cokmu kotu.
Onu birakmiyorum yuvaya felan.

Yoook acıtasyon yapıp çocuğum için ölüyorum bitiyorum asla o adama vermem illa bende kalacak yemişim kızımın kararını demedin ya hemen kötü anne ilan edilirsin. Çok tanıyolar ya seni içini biliyolar hemen yargılarlar.. Çocuğun özgürlüğü var istediği zaman annede istediği zaman babada kalabilecek. Çocuk kaçırma olayları olmicak, birbirine düşman anne babası yok ne güzel işte. Baba da anne de lazım çocuğa.

Velayet bende kimse anlamiyo sanirim babasina ozlemini dindirdikten sonra tekrar gelicek bende burdan desteklicem.
Babamin baski yaptigi gibi babasini kotulemelimiydim ondan sogusun diye?

X