Yarın boşanıyorum.Mahkemem var.Saat 10:30..Eşimin metresi var.Araftayım.

Jewels_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
2.369
4.492
İlk koyu cümle için söylüyorum; siz de onlara çanak tutuyorsunuz.

İkinci koyu cümle için; aklı selim kimse iyi de düşünmez. Konu sahibinin maddi manevi imkansızı içinde olmadığını özellikle vurguluyorum.

Üçüncü koyu cümle için; hiçbir kadının hemcinsi tarafından uğradığı haksızlık “kadın hakları” adı altında normalleştirilemez.

Çarpık düzeni geliştiren ben değilim ki sonuçlarından mesul olayım. Siz normalleştirebiliyorsanız bu sizin probleminiz.

Önceki yazdıklarınızda bu mesajınız arasında da çelişki var; sözde çarpık düzeninin sonucu bu yaşananlar diyorsunuz ama düşünceleriniz en az o kadar çarpık.
Hayır, hiç çelişki yok. Bu formu bir ara çok takip ettim ve karantina döneminde tekrar bir girip çıkmıştım, o ara yazmıştım bu başlığa da ve tekrar girmeyi düşünmüyordum eskiden olduğu gibi okuduğum şeylere sinir olduğum için. Burada defalarca şahit oldum ben bu normalleştirme olaylarına ve bunu genelde kadın hakları üzerinden yapıyorlar. Diğer mesajlarımda yazdım zaten savunma cümlelerini. Ama bir kadın aldatılınca ve boşanmama kararı alınca kadının üstüne yürüyorlardı yine aynı kişiler. Bir kadın metreslik yapınca onursuz, gurursuz olmuyor; ona laf etme hakkımız olmuyor da bir kadın aldatıldı da boşanmadı diye onursuz oluyor ve her istediğimizi söyleyebiliyoruz. Aklı, izanı olan bu çarpıklığı görüyor. Benim eski mesajlarımı aratın bulun, boşanma telkin verdiğim mesajlar var eskilerde ama artık bunu yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum. Boşanmak bir kadın için mantıksız bir seçenekse, yapmak istemiyorsa yapmasın. Başlık sahibinin konusunda da okuduğumda ben bu hissi aldım ve buna göre yorum yaptım.
 
Son düzenleme:

Ann du bullan

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
64
88
Sen baya hırs yapmışsın o adamı, inat etmişsin, kaybetmemek için çocuklarının hayatını bile mahvetmişsin, kendi yaşamını mahvetmişsin. Şu zamana kadar çoktan seni daha çok seven bir erkek bulabilir, aldatılmadan mutlulukla aşkla yaşayabilirdin böyle bir lüzumsuzun yerine. Belkide mazoşistsin bilemiyorum, acı çekmek zevk veriyor da olabilir psikoloğa gitmen gerekiyor bence. Einstein in bir lafımıydı aynı hatayı üç kere yapan aptaldır diye bir laf var. Bence biraz bu sözden feyz alıp bu hatayı tekrar yapma. Boşan onlarda kendince hayatlarına devam etsin, sende kır şu zincirini hayatına devam et.
 

Ciela

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
525
1.246
uzun uzun yazdım son durumu.. zamanınız varsa okuyablirsini... evet bu saatten sonra sadece maddi düşünüyorum... alabildiğim kadar ... sadece kafamdakieri alsam yeter.. gerisi kendinin olsun..Ailem diyor hiçbirşey almadan boşan hemen boşan..seni kandırmasına iizin vermeden tüm bağın kopsun... canından olacaksın diyorlar.. aynen öyle.. o adam öyle bir pislik ki malına öyle tapıyorki... benim çekişmeli davada yüreğim yok artık...

Çekişmeli olmaz falan demeden davayı açın, alabildiğinizi alıp boşayın. Varsın çekişmeli olsun. Boşanıp kaç defa tekrar evlenmişsiniz zaten. İleride yine affetmek gibi bir hataya düşerseniz bari üstünüzde malınız olur.
"Seni kandırmasına izin verme" nedir ayrıca? İstemeseniz kanmazsınız ki. Çocuk değilsiniz ama yetişkin gibi de davranmıyorsunuz, çok yıpranmışsınız belli. Mantıklı hareketler değil bunlar. Psikolojik desteğe ihtiyacınız var, siz de farkındasınızdır. İzin verirseniz çok iyi gelir. Boşanmak zor elbet ama kendinize iyice travma haline getiriyorsunuz. Oysa ayrılsanız yas sürecini atlatınca başka biriyle tanışırsınız, çok mutlu olursunuz belki de. Kendinize mutlu olma izni vermiyorsunuz
 
Son düzenleme:

Ciela

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
525
1.246
Boşanma. Çok ciddiyim. Artık bekarlar bile zor evleniyor, boşanınca yeni birini bulsan da evlenmen zor, çoğu erkek kullanıp bırakıyor. Geç başka eve nikahın dursun, malvarlığı senin çocuklarının hakkı, bunu onlar için yap. Adam ne halt ederse etsin, o kadın da kullanılmayı hazmediyorsa devam eder sen mi düşüneceksin, boşversene.

Şartlar farklı olsaydı ben de bu yorumu yapabilirdim ama konu sahibinin psikolojisi iyi etkilenmiyor. Adam döndükçe kabul edecek, tekrar tekrar yıpranacak gibi geliyor. Belli ki bağlanmakla alakalı başka sorunlar var ortada. Alabildiği kadar malı alıp boşansa, psikolojik destek alsa daha iyi. Böyle ömür geçmez
 

Renklihatun

Sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir 💖
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
2.112
8.186
34
ertelensin... umrumda değil.. evden gitti... birdahada hayatımıza girmesine asla izin vermem.. zaten artık kzımzin vermez... ben mutlu olucam.. kızlarımla mutlu olucam..
Şu kızlarına o kadar uzuluyorum ki şu sitede görüp yakasına yapışmak istediğim bir iki kişiden birisin ya hu hic mi beynin aklin fikrin yok kendin zaten kocan gibisin da iki çocuk var ortada yazık onlara neyse iftara az kalmis iyicr sinir olmadan su konudan gideyim.
Insanlar değişir evet ama senin gibiler asla değişmiyor kızların büyüdüğünde senin bu hastalıklı koca takintindan dolayı seni affetmezler umarim ailen en doğrusunu yapmas otur bol bol ağla artik
 

Poncilyus

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
21
23
29
Merhabalar,
Ben eski okyanus nickli , Karamelek nickli kişiyim. Ki konularımı birleştirdim. Yıllardır aynı hikaye. Artık kimse bana yazmıyor bile.. Yinede içimdekileri yazmak istedim. Beni bilenler biliyorlar.Bu adamla 3.kez evelndim. Her seferinde aldatmadan bitti. Şimdide 1,5 yıldır metresi var. Çok uğraştım. Mücadele ettim. Ne kadın ne bu adam vazgeçti birbirlerinden.. Anlaşmalı boşanıcaz.Kızlarım mahvoldu. Aslınca cuma günü itiraz dilekçesi verdik.Tekrar vazgeçtik. Kadın nikahı vermediğimi bilirse benim adam ona resmi nikah kıyamaz.
bu kadın benle konuştu. Senin yaşam standartın benim çocugumun yaşam standartı seninkilerle bir değil dedi. Senin kocan benim lüks hayatıma yetişemeyeceği için beni terk etti size döndü demişti. Ben 1.000 tl lık tşört , 3.000 tl ayakkabı giyerim.Yurtdısından parfümüm gelir dedi. Bende çocuklarımın rızkını bu kadar mal varlığını o kadına bırakmak istemiyorum. Ama 3.kez evlendik ve önceki boşanmalarımızda hiçbirşey almadım.Sadece ortak tapulu 2 ev var. Diğer 3 ev eşimin üstüne. Bilmiyorum şu an derdim maddiyat mı içimdeki o acımı. terkedilmişlik m , kadının zaferi mi, kadına istedğini verdim o mu...
sabah geldi eve.. bir haftadır onun yannda... kadın dört gözle boşanmamızı bekliyor. Zaten kadında evliydi. Eşim için kocasını boşadı.Hatta mahkemeye birlikte gitmişler tebligatı almaya.. Benimki tekrar kadını bırakıp bize döndü.Kadında ben yuvamı yıktım senin için sende boşanacaksın diyor. Ya bunlar bahane... Bizimki istemese kadın ne yapabilir diycem ama.Hocaya filan gidiyor. mesaj atıor.Ses kaydı atıyor.Hamileyim diyor.İntihar etti..Ve benimki ısrarla boşanmak istemedi.. Aslında derdi o kadına resmi nikah kıymak değill .Bende boşanmazssam beni bahane edecek. Hayatını yaşayacak.. Ben ne yapayım.. Ölmek istiyorum.Ama evlatlarım var. Bıktım.Yoruldum…
sabah geldi.. Galiba tekrar kadınla konuşmuş... kafası karışmış..

Sen bu evden çık diyor.Temmuz ayında ortak olan evimizdeki kiracının sözleşmesi bitiyormuş.Oraya git diyor. Üstün kirasınıda sen al diyor. Evin tapularınıda çocuklarımızın üzerine yapalım diyor. Kızların eğitim masraflarınıda kendi karşılayacak.
Bende ayrı evlerde yaşayalım nikahı vermiyeyim diyorum. O kadının istediğini vermek istemiyorum. Ama ben mi mutsuz olayım... Bilmiyorum.. Ne diyceksiniz şimdi sizlerdne çok ağır hakaretlerde duyabilirm…Haklısınız. Ben bir türlü bu illetten kurtulamadım. Yarın sabah ya gidip tertemiz boşanayım.. Yada Temmuzu bekleyip tapuları alıp boşanayım..Bilmiyorum protokolde yazılırsa bir yasal yükümlülüğü oluyor mu ? Çok kötüyüm.. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum...
Bir ev tuttum.Ailemle oturayım diye. Tekrar vazgeçtim.Evdeki eşyaların hepsi kolilendi. Topladık. Tekrar eşyaları yerleştiridm evime. Kira sözleşmesini fesh ettim diye birde 4.000 lira ceza ödedim.. üstelik bir günde evi toplayıp yereştirdim tekrar... yani şu an ne yaptığımı bilmiyorum.. O kadar kötüyüm... lütfen çok ciddi yardıma ihtiyacm var. Evet sizin söylediklerini yapamadım ama nolur... Yardım edin.Fkir verin.akıl verin.. o kadının istediği olmasında diye mi kendim mi... bilmiyorum... herkes yapıyor ben niye yapamıyoeum... niye...niye..niye...
Bu artık aşk falan değil takıntı benden söylemesi. Ben senin yerinde olsam o adamın donuna kadar alır bosarım. Muhtaç olsun bakalım metresi evlenmek isticek mi o zaman. Umrumda olmaz. Biraz mantıklı davranmalısın böylede mutsuzsun. Boşandıktan sonrada mutsuz olursun bişey olmaz. Evlatların var huzuru onlarda bulursun.
 

olive12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
2.854
7.887
Adamın umrunda bile değilsiniz, şu an ölseniz eve adam ikinci gün kadını getirir, gelip yerleşir ve çocuklarınıza anne veya bilmemen anne dedirtir. Çocuklarınızın yaşadığı travma böyle karaktersiz bir adamı affetmeniz ve eve getirmenizden dolayı daha büyük. Çocukları bahane etmeyin. Umarım ama umarım bir şekilde artık adamı değil kendinizi ve çocukları düşünürsünüz. Kızların üzerine evi yapsın, sonra defolsun gitsin. Adam sizin üzerinizden mastürbasyon yapıyor farkında değilsiniz. Resmen sizi manipüle ediyor. Sapkın biri. Vicdani yükümlülük hissetmiyor. Ağlaması bile numaradan. Giderken dedikleri de tiyatro. Oradan dehlenince size sizden oraya... Böyle bir pislik için değer mi?


Sizin psikiyatristten acilen ama acilen yardım almanız gerekiyor! Adam sizin kişiliğinizi mahvetmiş. Bir Adim dramdan geriye gitseniz göreceksiniz ve adam sürekli size dönemeye ve oraya gitmeye devam edecek. Bu döngüden kurtulsanız ve kesinlikle görüşmeseniz, avukat görüşse bitirirdiniz.
 

mutluluk1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
667
396
38
Sakın sakın hiçbir şey almadan boşanmayın hem kızlarınızın geleceği için hem de o pisliklerin süründüğünü görmek için sonuna kadar çekişmeli davaya gidin.Belki çok çirkinleşecekler,olay çıkaracaklar ama vazgeçmeyin.Yoksa sizin kızlarınızın hakkını bi or....u yer.

benim o kadar gücüm yokki.. o kadının evine gitmiştim basmaya..kocam yanında..utanmadan güvenlikten beni aldırmadı..benim jandarma çağırmam lazım.. şimdi jandarma çağırırım ağzını burnunu kırdırttırrım dedi.. hakim avukat tüm ailem dedi... gerçi umrumda değildi ama kocam o kadının yanındaydı..gece saat 2.. ben takside güvenlikte o kadın bu lafı dedirtti..bu yıktı beni zaten... defoldum evime geldim.. ki bu dava süresince kadın beni çok yorar.. bana ne fotolar attı.. o benim kocam dedi.. beni deli gibi seviyor dedi.. ne fotolar.. hala psikolojim yerine gelmedi.. alabildğim kadar alıcam alamazssamda canım sağolsun... ondan kurtulmam bile bi ödül bana.. artık o kadınlla kavga ettiğinde buraya gelemeyecek... yalvarsada ağlasada bitti...