- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
ay güzelim benim ya ne güzel bu başlığı attın sonunda umarım 5 akşam sonrada ben atacağım bu başlığı
umarım herşey çok güzel ve kolay olur senin için dua edeceğim canım sende bizler için et olur mu? doğuma giderken edilen dualar kabul olurmuş allahım cerenini sağsağlim doğurmak ve büyütmek nasip etsin eşinle ailenle mutlu huzurlu bir şekilde
göbişin son resmini çekmeyi unutma olur mu? Sonra biz çeker çeker hava atarız ha nede hava atacak halimiz kaldıya:))
Kızlar bu kadar yaklaştığıma inanamıyorum.Ama o büyük beklenen gün geldi.
İnşallah yarın öğlene doğru kızıma kavuşacağım.:ecrin_bebek:
Sizlerin dualarını bekliyorum.:Saruboceq:
İnşallah güzel,kolay bir doğum hikayesi ve dünya tatlısı kızımlahemen aranıza gelirim.
geçen yıl bu vakitlerdi yanlış hatırlamıyorsam daha aşılama ile uğraşıyordun geçen yıl bu vakitler keşfetmiştim bu siteyi ve misafir olduğum dönemlerde senin aşılama ilgili yazılarını okuyordum hayat ne garip tam bir yıl sonra senin doğum haberini okudum ve inan çok mutlu oldum dilerim sorunsuz kolay bi doğum olur Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah...darısı başımıza inşallah
Kızlar bu kadar yaklaştığıma inanamıyorum.Ama o büyük beklenen gün geldi.
İnşallah yarın öğlene doğru kızıma kavuşacağım.:ecrin_bebek:
Sizlerin dualarını bekliyorum.:Saruboceq:
İnşallah güzel,kolay bir doğum hikayesi ve dünya tatlısı kızımlahemen aranıza gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?