>< yarin doğuma gidiyorum ><

AnlamadanDinlemeden

HayaT BeNimLe GüSeL :))
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
11.617
27
206
Diğer

Kızlar bu kadar yaklaştığıma inanamıyorum.Ama o büyük beklenen gün geldi.
İnşallah yarın öğlene doğru kızıma kavuşacağım.:ecrin_bebek:

Sizlerin dualarını bekliyorum.:Saruboceq:

İnşallah güzel,kolay bir doğum hikayesi ve dünya tatlısı kızımla hemen aranıza gelirim.

CANIM benimmm gönlüm yüregim dualarım seninle olucakk :asigim:
Allahım Cerenini sana sağ salim sorunsuz bi şekilde kucagına almayı
nasip etsin :Saruboceq: Beni unutma sakın senağlama hemen gel :roflol:

ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallahh....bebişinin resimlerinide bekliyoruz canım ALLAH yardımcın olsunn....

canım Rabbim hayırlısı ile kolay bi doğumla bebeğini kucağına almanı,meleğine analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.şimdiden hayırlı olsun. .

ay güzelim benim ya ne güzel bu başlığı attın sonunda umarım 5 akşam sonrada ben atacağım bu başlığı

umarım herşey çok güzel ve kolay olur senin için dua edeceğim canım sende bizler için et olur mu? doğuma giderken edilen dualar kabul olurmuş allahım cerenini sağsağlim doğurmak ve büyütmek nasip etsin eşinle ailenle mutlu huzurlu bir şekilde

göbişin son resmini çekmeyi unutma olur mu? Sonra biz çeker çeker hava atarız ha nede hava atacak halimiz kaldıya:))

Allah hayirli ve kolay bir dogum nasip etsin sana canim, bebisine uzun ve saglikli ömürler nasip etsin yüce Allah´im...

İnşallah sırayla yazacağız doğuma gidiyorum sonra doğumhikayem diye başlıkları canım.
Senin başlığını da heyecanla bekliyorum.

Bugün büyük gün zaten,hepimiz için dua edeceğim,hatta doğum sırasındada ediyor olacağım.
Allah bebek bekleyenlere hamişliği,hamişlere de hayırlı evlatları nasip etsin inşallah.
Son resmimi yarın çekeyim hatırlattığın iyi oldu :))

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah bi avazda kavuşursun yavruna seninde kızınında Rabbim yardımcısı olsun ikinizide sağlıcakla bekliyoruz İNŞALLAH

amannnnnnnn amannnnn doguma gidiomussssss canim benim Allah' im sag selim bebegine kavusmayi nasip etsin insallah
sabirsizlikla guzel haberlerini beklior olacagim, ne guzel seninde gelio sirannnnnnnnn
hayirlisi ile oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba inanın kendim doğuma gidiyormuş gibi heyecanlandım,mutlu oldum.Allah yardımcınız olsun sevdiklerinizn duası sizinle olsun.yavrunuzla beraber uzun sağlıklı mutlu ömürler dilerim Allah onu size bağışlasın .Sevgiler...........

geçen yıl bu vakitlerdi yanlış hatırlamıyorsam daha aşılama ile uğraşıyordun geçen yıl bu vakitler keşfetmiştim bu siteyi ve misafir olduğum dönemlerde senin aşılama ilgili yazılarını okuyordum hayat ne garip tam bir yıl sonra senin doğum haberini okudum ve inan çok mutlu oldum dilerim sorunsuz kolay bi doğum olur Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah...darısı başımıza inşallah

arkadaşlarımın dileklerine katılıyorum...

inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın...

Allah senin ve tüm anne adaylarının yardımcısı olsun...

isteyen herkese nasip etsin.... aminnnn....

Evet canım tam bir yıl oldu ben negatifi görüp sonrasında yaramı yaktırıp zorunlu ara vereli ...

Hayat böyle cilveli bir şey işte.
Sonunda güzellikler olunca tüm acılar unutuluyor.
Güzel dileklerin için çok teşekkürler.
İnşallah darısı başına olur.Sende bebeğine kavuşursun hayırlısıyla.

allah yardimcin olsun canim ben ocak anneisiyim ama sizide büyük bir keyifle takip ediyodum ay sizde dogurunki sira bize gelsin dimi:CüvCüv::CüvCüv:dualrim seninle:Saruboceq::Saruboceq:normalmi sezeryanmiiiiii:teytey::teytey:a.s.a.s.

canım benim seninde mi doğum yarın yani cuma günü benimde şu an uyku tutmuyor hem heyecan hemde korku yaşıyorum allah yardımcımız olsun inşallah şimdiden hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah canım kocaman öpüyorum seni:1hug:

:Saruboceq:nazooocum sendemi yarin yapyiosun snein icinde duaa edicem:Saruboceq::Saruboceq:daha sonra dogum hikayelerinizi yazin ve bbesilerinizin resmini koyun olurmuuuuuuuu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…