yarın doğumum var ama kafam karıştı..

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
arkadaşlar bugün çatı muayenem vardı 2 cm açılma olmuş..normalde tahmini doğum tarihime 1 hafta vardı ama dr.yarın gel doğumunu yapalm dedi.normal doğum olacak..sancım yok,suyum gelmedi,nişan gelmedi nasıl oalcak anlamadım..bu normal mi sizce?

bu soruları doktoruna sorsaydın ya canım için rahat olurdu.inş kolay doğumlar olur

selam canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah. suni sancı için serum vereceklerdir. eltime de yapmışlardı. o da açılmayı artıracak bir de epidural yapacaksa çok rahat bi doğum olur senin için. hadi hayırlısı şimdiden sağlıkla

doğumum oldu çok şükür..bebişimi aldım kucagıma..8 saat süren suni sancı sonucu bebeğim aşağıya inmemeye inat etti ve sezeryana alındım..bebeğim şu anda yanımda...Allah herkese nasip etsin inş..

canım öncelikle hayırlı olsun evladını kucağına almışsın ama benim de kafam karıştı bu son ana kadar normal deyipte son anda sezeryan olan ne kadar çok annemiz var benim bir arkadaşım da doğuma normal diye gitti sezeryan olup gelmiş bu doktorların işine mi geliyor kolaya kaçıp kesip alyorlar anlamadım gitti herkes özel hastanelerin sezeryan yanlısı olduğunu devlet hastanesinde normal doğumun daha yaygın olduğu söyleniyor kafam karıştı açıkçası yani özele gidiyorm kotrollere ama böyle giderse doğuma devlete gidecem :)) sezeryandan çok korkuyorum hayırlısı bakalım ne güzel kucağına almışssın darısı bizlere Allahın izniyle inş. evladınla beraber Raabbim güzel günler nasip etsin inş.

canım öncelikle hayırlı olsun evladını kucağına almışsın ama benim de kafam karıştı bu son ana kadar normal deyipte son anda sezeryan olan ne kadar çok annemiz var benim bir arkadaşım da doğuma normal diye gitti sezeryan olup gelmiş bu doktorların işine mi geliyor kolaya kaçıp kesip alyorlar anlamadım gitti herkes özel hastanelerin sezeryan yanlısı olduğunu devlet hastanesinde normal doğumun daha yaygın olduğu söyleniyor kafam karıştı açıkçası yani özele gidiyorm kotrollere ama böyle giderse doğuma devlete gidecem :)) sezeryandan çok korkuyorum hayırlısı bakalım ne güzel kucağına almışssın darısı bizlere Allahın izniyle inş. evladınla beraber Raabbim güzel günler nasip etsin inş.
canım ben 2 ay önce spinal szeryanla bebegımı kucagıma aldım dr um cok ısrar ettı normal dogur dıye ama ben kabul etmedımm .. ve sezeryan oldum
cok pısmanım .. halen canım yanıyor .. süt gelmedı oğlum sarılık oldu cartt curt neyse anlatıp canını sıkmayayım hayırlısıyla doğur bırtanem :1:

canım sen kaşınmışsın o zaman :)) korkudan sezeryana kaçıyoruz ama aslında sezeryan daha korkunç bebek için doğru değil özel durumlar hariç tabi boşver geçmiş artık önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması ne güzel inş. sütünde gelir badem susam filan ye süt yapıyormuş darısı bize inş.

canım ben 2 ay önce spinal szeryanla bebegımı kucagıma aldım dr um cok ısrar ettı normal dogur dıye ama ben kabul etmedımm .. Ve sezeryan oldum
cok pısmanım .. Halen canım yanıyor .. Süt gelmedı oğlum sarılık oldu cartt curt neyse anlatıp canını sıkmayayım hayırlısıyla doğur bırtanem :1:

kuzucugun annesı nasılsın bakalım dmek sutun hemencık gelmedı ben amelıyattan cıkar cıkmaz benım yavrucugum dayandı mememe sutumde geldı bence amelıyatla ılgılı bı durum değil yarenımdee sarılık olmadı ablam normal doğum yaptı ama bebışı sarılık oldu sutude gelmedı
senın sezeryanın neden bu kaadr agrılı gectı cnm 2 ay oldu hala agrın var acaba neye baglı ben hıc öle ağrılaar hıssetmedım hele 1 hafta sonra carşıya bıle gıttım

benimde şu anda acaip agrım var afedersin çişimi yaparken bile rahmim sanki aşağıya çekiliyor gibi..en kötüsü ise oğlum gece ağladığında yataktan hemen kalkamıyormççvakit alıyor ve canım yanıyor kalkarken..allahın izniyle bir iyileşşsek..

Back
X