Yarın küçük bir ameliyat olacağım, sosyal medya hesabımda bunun konusu geçti arkadaşlarımla konusurken ve eski sevgilim mesaj attı:)

kalbiminsagkosesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
17
19
3
32
Meğer hala bakıyormuş hesabıma. Ben sadece arkadaşlarım bakıyordur sanmıştım. Hatta arkadaşlarıma süt almaya diye çıkmışım da bidaha hiç dönmemişim gibi düşünün bişey olursa demiştim şakasına.. Bunu da görmüş hayırdır kötü bir şey mi çıktı sabahı göremeyebilirim diyosun? Diye sormuş. Bilmiyorum cevap versem mi, ne cevap versem.. Zamanında beni o kadar çok ağlattı, o kadar çok umursamadı, o kadar çok yıktı ki. Cevap verirsem de kısaca kestirip atmak istiyorum. Hakaret etmek istemiyorum, önemsediğimi zanneder. Zamanında ölsem haberi olmazdı. Hayatında başkası vardı.. Kirletilmiş bir ilişki sonuçta, ancak mazide kalmak yakışır. Ne yapmalıyım?

Çok haklısınız zaten boşluğunu doldurmaya çalışıyorsa planları her şekilde suya düşecek:) Sadece nezaketen cevap mı versem diye düşünmüştüm çünkü onu bir eski sevgili olarak bile görmüyorum artık..

Keske vaktinde boyle tecrubelilere yazıp akil alaydim. Akil almak istiyorsaniz dinleyin bence... bir kez uzen yine üzer ve hep uzdugunu hatirlarsiniz her yeni aninizda... simdi cevap vermez iseniz sok olur koyar ona. Bu da yeter... yolunuza bakin,bir nehirde iki kez yikanmaz.

içinize atmayın lütfen bir şeyler demek istiyorsanız salın gitsin. ne yapmak istiyorsanız onu yapın. asla cevap vermemeliyim gibi düşünme o yüzden. istemiyorsan verme tabii sadece içine atma.

içinize atmayın lütfen bir şeyler demek istiyorsanız salın gitsin. ne yapmak istiyorsanız onu yapın. asla cevap vermemeliyim gibi düşünme o yüzden. istemiyorsan verme tabii sadece içine atma.
Ben de hep ayy ben icimden geleni yapicam diye diye adamla evlendim,icime guvenmeyeydim diyorum. Mantikli olmak da gerek.

Back
X