Yarın tartı günü ve ben berbat bir şey yaptım

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.287
80.176
Offf kızlaaaar bana noldu anlamadım acayip iştahlıyım :mad:cuma günü oturdum koooca bir kısır yedim sonra iyi güzel 3 gün geçti az önce aldım bi poşet dolusu leblebi oturdum yedim ya artık kilo verip vermediğim umrumda değilyeter ki almıyayım offf yarında tartı günü berbat haldeyim çook az kalmıştı ideal kiloma 6 kilo vermem gerekiyor sonrası ohh miss ama yarın kesin + görücem :KK61:

Ben de kısır kilo yapar diye biliyorum içindeki bulgurdan dolayı. Yalnız siz dikkat ediyorsanız bir iki kere kacamakla kilo almazsınız.

Kısır bulgur leblebi de nohuttur aslında öyleı sağlıksız kaçamaklar yapmamışsınız, her diyette vardır ikisi de. Birazda spor yaparsınız ekstra şeyler yediğiniz günlerde tartıda artı filan görmezsiniz regl döneminîz yakın değilse

HadiTE="imdelilah, post: 39476781, member: 519696"]Öncelikle kısır ve leblebi kilo yapmıyor diye biliyorum :)[/QUOTE]
Hadi yaaa gerçekten mi?

[QUOTECNN idonia, post: 39476793, member: 400295"]Uzulme, bu sana ders olsun, canin cok istediyse az bisey ye.

Vereceksin 6 kilonu ve citir olacaksin :KK28:
[/QUOTE]
Sağol cnm ama bu iştahlamı?

LilYumiyum .!.:
Ben de kısır kilo yapar diye biliyorum içindeki bulgurdan dolayı. Yalnız siz dikkat ediyorsanız bir iki kere kacamakla kilo almazsınız.
Ama öyle az buz değil bâyâ bâyâ çoook yedim :KK43:

Kısır bulgur leblebi de nohuttur aslında öyleı sağlıksız kaçamaklar yapmamışsınız, her diyette vardır ikisi de. Birazda spor yaparsınız ekstra şeyler yediğiniz günlerde tartıda artı filan görmezsiniz regl döneminîz yakın değilse
Regli olmuyorum ne zamandır off çok iştahlıyım nası vericem 6 kilo

Arada olur öyle kaçamaklar. Ama önemli olan battı balık yan gider yapmamak. Haftada bir iki olur ayrıca aşırı kalorili şeyler de değil. Kaldığın yerden devam. Kolay gele...

[QUOTEinanmıyorum n post: 39477499, member: 397445"]2 ayda 12 kilo vermişsiniz.
ama bu süper :KK9:

benim de yaza kadar en az bir 15 kg. vermem lazım...[/QUOTE]
:oops:Bende inanamıyorum o kadarda kaçamak yaptm nutella,baklava krizine girdim her hafta bi şeyi abartıyodum ama almadm

X