Yarina kadar vaktim var

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Arkadaslar valla yakinda deli olacam gerci akillimiydin diyeceksiniz de kızımın kimligini kaybettm iki gundur ariyorum bulamadim strese girdim resmen esimde yarina kadar muhlet verdi artik bulamazsam dilinden kurtulamam of ya of

mutfaktaki halının altına bak, kapının yanındaki bebek çantasına bak, duvarla masanın birleştiği yer var ya sizin evde oraya da düşmüş olabilir, oturma odasındaki kanepenin altına sıkışmış olabilir:KK53: biz senin evini yada nerde düşürmüş olabileceğini nasıl bilecez bilemedim ama bi şekil yardım etmeye çalıştım:KK48:

Arkadaslar valla yakinda deli olacam gerci akillimiydin diyeceksiniz de kızımın kimligini kaybettm iki gundur ariyorum bulamadim strese girdim resmen esimde yarina kadar muhlet verdi artik bulamazsam dilinden kurtulamam of ya of

En son kızınızın kimliğini nerede kullanmanız gerekti ? Normalde kimlik ve önemli evrakları nerede saklarsınız ?
Bulamazsanız da dünyanın sonu değil , kayıp nedeniyle yeni kimlik çıkaracaksınız.

en son götürdüğünüz hastaneye sordunuzmu ??
sonuçta çocukların kimlikleri nadiren birkaç kurumda kullanılıyor orda kalmış olabilir
bulamazsan da :KK43:
yenisini çıkartırsın yapcak birşey yok

X