Yaş 15 Fox tv

26 Nisan 2008
20.758
7.131
38
Fox ekranlarında popstar alaturkanın yeni sezon ilk bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlandı bir yarışma daha fox tv ekranlarında yaş 15 adlı şarkı yarışması başlayacak..Yarışmada 15 yaşındaki çocukların şarkıları ve türkleri dinlenecek ve birinci seçilecek iddalı bir yarışma bence iyi seyirler…
 
direk fikrimi belirtim
15 yaşında daha ergen olan kız yada erkek çocuklarınn bu şekilde yarıştılmasını hiç hoş bulmuyorum
Size katılıyorum. Ben de hiç hoş bulmuyorum. Anneleri menejerleri olacakmış falan filan. Yazık, insanları nasıl kullanacaklarını şaşırdılar artık.
 
Kesinlikle doğru bulmuyorum.Aynı hatayı başka kanal da yapıyor ama , çocukların yarışmadığı sadece şarkıların yarıştığı gibi komik bir mazaret bulmuş .Eğitim çağındaki ufacık çocukların yüzünü gözünü boyayıp , büyümüşte küçülmüş bir hale getiren bu sektörden hiç hoşlanmıyor , kınıyorum .Küçücük bir erkek çocuğunu , kocaman adam gibi pozlarla konuşurken şarkı söylerken görmek de , küçücük kızları küçük kadınlar haline getirmek de çok çirkin .Henüz doğruyu yanlışı ayırt edemeyen küçücük beyinlerin bu sektöre özendirilmesi sizce ne derece doğru ? Bu programları gördüğüm zaman kanalı çeviriyorum .
 
boşa masraf yapıyorlar..
tutmayacak bir yarışma daha...
heh buraya yazıyorum buda tutmaz...
halk bıktı artık bu tür yarışmalara...
 
reklamını gördüm ve beğenmedim
15 yaşında yeni genç kızlığa adım atmış
güzellikleriyle ve görsellikleriyle ön plana çıkartılacak olan kızlar
hiç hoş değil!
 
X