Göz Çevresi Bakımı yaş 30 ne kullanmalı

biiirrrr

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
2.841
1.246
merhaba hanımlar yaşım 30 malum kaz ayakları gözlerimde iyicene belirginleşmeye başladı normal nemlendirici kullanıyorum nıveanın ama özellikle kırışık karşıtı bir şeyler kullanmadım ne kullanabilirim amway ürünlerini kullanan var mı ? yaş aralığıma uygun tavsiye bekliyorum teşekkürler..

merhaba hanımlar yaşım 30 malum kaz ayakları gözlerimde iyicene belirginleşmeye başladı normal nemlendirici kullanıyorum nıveanın ama özellikle kırışık karşıtı bir şeyler kullanmadım ne kullanabilirim amway ürünlerini kullanan var mı ? yaş aralığıma uygun tavsiye bekliyorum teşekkürler..
Kirisiklar icin dogal maskeleri tercih ediyorum.ayva cekirdegi mesela gayet ii duzenli kullanimda

ya kızlar sormayın bendede yaş 28 ve kaş aramda dikine kocaman bi köprü var. çok asık suratlı değilim ama gözlerimi kısmaktan oldu hep. böyle giderse 35ime varmadan dolgu yaptırmak zorunda kalıcam. bi dur demenin vaktidir diye düşünüyorum

nasıl kullanıyorsun arkadaşım
Cnm bi ayvanin cekirdeklerini cikarip yarim cay bardagindan daha ax bir suda 2/3 gun.agzi kapali bir bardakta bekletiyorsunuz o su jel haline geliyo ben hemen.hemen her gece uyguluyorum.gayette memnunum sabh yikiyorum korkmayin hicbirsey olmaz sabaha kadar kalsa bilee..

Cnm bi ayvanin cekirdeklerini cikarip yarim cay bardagindan daha ax bir suda 2/3 gun.agzi kapali bir bardakta bekletiyorsunuz o su jel haline geliyo ben hemen.hemen her gece uyguluyorum.gayette memnunum sabh yikiyorum korkmayin hicbirsey olmaz sabaha kadar kalsa bilee..
teşekkürler denicem bunu

Vazelin kullanmaya basladim kirisigim yok ama memnunum jennifer anistonda göz cevresindeki kirisikliklari icin vazelin kullaniyormus

X